Saturday, June 16, 2012

Dankzij Jiracek, Tsjechische Pitch naar de kwartfinales. Beat Rusland 1-0, Griekenland tot de kwartfinales

Wroclaw - de Tsjechische Republiek maakte het door naar de kwartfinales na een overwinning op Polen met 1-0 in hun laatste voorronde van groep A Miejski European Cup in het stadion, zaterdag of zondag (6/17/2012) pm dageraad. Met deze overwinning, de Tsjechische gecontroleerde groep A klassement met zes punten verzameld. Doelen speelbal Tsjechische Petr Jiracek gemaakt in de 72e minuut.

Na slechts een doelpuntloos gelijkspel in de eerste helft, het Tsjechische bedrijf probeert om het spel te besturen. Vooral in de andere wedstrijd, de Tsjechische roer was in staat om beter te presteren dan na Rusland 1-0 Griekenland. Tsjechische bewust van bij het afspelen van een doelpuntloos gelijkspel met Polen en terwijl de Grieken in staat zijn om het voordeel te handhaven totdat de strijd voorbij was.

Tsjechië heeft een gouden kans door de actie van Tomas Sivok in de 66e minuut. Echter, doelman Przemyslaw TYTON die buitengewone reactie van ponsen de bal vanaf Sivok header. TYTON ging terug naar Tsjechië terug naar de vingers bijten na een succesvolle beveiliging van Baros schoot in de 68e minuut.

Tsjechische activiteiten einde is niet tevergeefs. Petr Jiracek kehabatan TYTON in geslaagd om te vernietigen in de 72e minuut. Baros heeft bijgedragen aan de totstandkoming van dit doel. Hij slaagde erin om de bal te stelen van het been van de tegenstander. Nadat de bal, Baros door te dringen in penalty van de tegenstander doos en het aas te Jiracek te laten. Toen, op een Jiracek in geslaagd om verdedigers te slim af en wist de bal proppen in de rechter bovenhoek van Polen. Deze resultaten zijn voor een tijdje om aan de top Tsjechische competitie. Terwijl Rusland zal onvermijdelijk naar Griekenland verslaan voor de kwart-finale ticket.

Na het winnen, Tsjechische ernaar streven haar verdediging te versterken door het invoeren van Rajtoral, ter vervanging van Jiracek in de 84e minuut. Starategi is zeer effectief het verminderen van de aanval die werd gebouwd Polen. Als gevolg hiervan, de Tsjechische staat zijn om zijn voorsprong te handhaven totdat de wedstrijd voorbij was.

Teams

Tsjechië: 1-Petr Cech; 3-Michal Kadlec, 6-Tomas Sivok, 8-David Limbersky, Theodor Gebre Selassie 2 -, 13-Jaroslav Plasil, 17-Tomas Hubschman, 14-Vaclav Pilar (Rezek 84), 19-Petr Jiracek (Rajtoral 84); 15-Milan Baros (Pekhart 90), 18-Daniel Kolar

Polen: 22-Przemyslaw TYTON; 15-Damien Perquis, 13-Marcin Wasilewski, 2-Sebastian Boenisch, 20-Lukasz Piszczek, 7-Eugen Polanski, 5-Dariusz Dudka, 10-Ludovic Obraniak (Brozek 73), 16-Jakub Blaszczykowski ; 9-Robert Lewandowski, 11-Rafal Murawski (Mierjewski 73)

Tsjechië Petr Jiracek middenvelder (links) viert zijn doelpunt tegen Polen met spits Milan Baros in de laatste groep A wedstrijd in Municipal Stadium, Wroclaw, zaterdag (16/06/2012).

Scheidsrechter: Craig Thomson

Beat Rusland 1-0, Griekenland tot de kwartfinales

Alles kan gebeuren in het voetbal, ook in Rusland wedstrijd tegen Griekenland in Groep A, National Stadium, Warschau, Polen.

Griekenland is de underdog werd 1-0 winnen van Rusland na de pauze een doel dat gehouden Karagounis Malafeev net de 45ste minuut.

Rusland begon de tweede helft door het vervangen van het vertrouwen Kerzakhov verdunnen met Pavlyuchenko hopen dat hij frisse lucht brengen aan de Rode Beer.

Griekenland is al 1-0 in om te trachten te beperken van de Red Bear niet beweegt.

Team had onderschat dit bijna een seconde scoorde, maar de kick van Torosidis Anyukov, zodat de bal de voet raakt uit het merk.

Tijdens de 61e minuut gele kaart toegekend aan de eerste doelpunt van Griekenland, Giorgos Karagounis.

Rusland heeft ook geoogst drie gele kaarten, te weten Alexander Anyukov, Yuri Zhirkov en Alan Dzagoev.

Steeds meer wanhopige poging van Rusland sloeg op de Griekse defensie, maar de stevige Griekse achterlijn. Diverse mogelijkheden Rusland onmiddellijk ontkend door de Griekse doel.

De klok tikt, heeft Rusland niet veel tijd om de situatie gelijk te trekken. Het is een veel kansen, maar geen doelen te verwezenlijken. In de 84e minuut, Dzagoev bijna gelijk nummers met Griekenland, maar de godin van het geluk heeft niet de zijde van de Russen.

Een paar minuten voor de tweede fluitje klonk, en Pogrebnyak Dzagoev uitgewisseld aas, maar nog steeds moeilijk om een ​​gat van de Griekse verdediging te vinden.

Vier extra minuten een sprankje hoop voor de Rode Beer om wonderen te creëren.

Twee minuten voor de wedstrijd eindigde, Pogrebnyak kreeg een gele kaart. In andere spellen, dus dat Rusland wint Tsjechische naar verluidt in toenemende mate belast te winnen.

Dzagoev zoekt zijn fortuin laatste voor Rusland, maar zijn poging miste.

Tot het einde van de tweede ronde, de eerste Griek die 1-0 underdog tegen Rusland te leiden.

Kennelijk kan de bal niet per se de winnaars. Rusland volgens ESPN, had de bal voor 69 procent. Gemaakt mogelijkheden om goed te scoren is geen grapje, er zijn in totaal 30 kansen. Intussen kon de Griekse alleen afdrukken de 8 gelegenheden.

Zes gele kaarten uitgedeeld tijdens het spel deze keer. Uit Griekenland, Karagounis en Holebas, terwijl er Zhirkov van Rusland, Anyukov, Pogrebnyak en Dzagoev.

Dit was de eerste Griek die het Europees Kampioenschap sinds het winnen van het team op de 2004 European Cup finale te winnen. Ook Griekenland breezed in perempafinal.