Thursday, June 28, 2012

Італія забезпечили собі заздалегідь, щоб у фіналі Євро-2012 після перемоги над Німеччиною 2:1


Італія забезпечили собі заздалегідь, щоб у фіналі Євро-2012 після перемоги над Німеччиною 2:1


ВАРШАВА - Італія забезпечили собі заздалегідь, щоб у фіналі Євро-2012 після того, як успішно кидали Німеччини 2-1 у Кубку Європи півфінальний матч на Національному стадіоні у Варшаві, Польща, четвер або п'ятницю (6/29/2012) на початку години ранку. Дві мети перемоги "Gli збірної Італії", створена Маріо Балотеллі. Між тим, Месут Ozil забив вписані Німеччини по пенальті у фіналі секунд гри.

У верхній частині партії на Олімпійському стадіоні Києва в неділю (07.01.2012), Італія буде оскаржувати чемпіони Іспанії, який першим кваліфікацію після перемоги над Португалією 4:2 по пенальті минулої середи (28/06/2012).

Маріо Балотеллі блискуче і зробив 2-0 в Італії, а в Німеччині до кінця першого раунду в Кубку європейських чемпіонів півфінальний матч на Національному стадіоні у Варшаві, Польща, четвер або п'ятницю (6/29/2012) на початку години ранку. Манчестер Сіті наклейки були куплені дві мети "Gli збірної Італії".

Німеччина взяла на себе ініціативу, щоб атакувати з перших хвилин. Дія працює вже протягом п'яти хвилин, захисник Матс Хуммельс німецький першій же можливості. Тим не менш, його постріл з ближнього цілі, отримання зворотного зв'язку з Лукас Подольскі ще був в стані бути вихлюпуються на Буффона.

"Der Panzer" продовжують наполягати Італії. На 13-й хвилині, сторони Йоахима Льова мав ще один шанс через Кроос Тоні. Проте, знову з'являються досить швидко звільнили Буффон б'є по м'ячу жорсткий півзахисник Баварії за меж штрафної.

Заклопотаність атаки, оборони німців зненацька. Вона була використана, щоб попередити Італії забив в 20-й хвилині. Починаючи з дією Антоніо Кассано з лівого боку поля. Він харчується точно в середину штрафного майданчика. Не під посиленою охороною, Арсенал схопив м'яч з потужним заголовок, не маючи можливості передбачити Мануель Нойер.

Лівий за одну мету, Німеччина не може мовчати. Хоча важко проникнути оборони засідання Італії, Німеччини, кілька разів вистрілив жорсткий зовні штрафний. Самі Kheidira один постріл з-за меж штрафної площі майже в життя, якщо Буффон знову в блискучий удар змахнув м'яч важко.

Через хвилину, знову німці пропустили. На цей раз починається з швидкої контратаки. Ріккардо Montolivo негайно послав довгу м'яч в німецьку оборону. Балотеллі, який уникнув офсайду пастку і повів у штрафну і вистрілив запеклі постріл направлений в лівому верхньому кутку, не маючи можливості бути керованою Neur і цілі.

Після першого тайму, німецький пряме влучання. Замініть Марко Реус отримати шанс у 60-й хвилині після того, як Леонардо Бонуччі злочинів, скоєних в передній панелі. Однак, знову ж таки в блискучий вигляд з Буффон звільнений Реус, що керував штрафного у верхній кут.

Протягом другої половини, німці, як і раніше домінує в грі. Поєднання Oezil, Тоні Кроос, Бастіан Швайнштайгер і багато разів, щоб створити можливості. Тим не менш, оборона Італії виглядають дуже акуратними з високою концентрацією, які зробили їх зусилля марними.

Тренер Лева, а потім включити Томас Мюллер, щоб збільшити потужність на його боці в 71-й хвилині. Гравці Баварії також отримали можливість через п'ять хвилин. Тим не менш, м'яч вистрілив з-за меж штрафної і раніше тонкий в лівій частині Італії.

Італія не без атаки. Насправді, ферми Чезаре Пранделлі команда воротар Нойер знову вдалося прорвати дії Федеріко Balzaretti в 83-й хвилині. Тим не менш, він вже був спійманий офсайд.

В травмою час Німеччина була прекрасна можливість після Balzaretti зробити гандбол в поле. Oezil кат не втрачати можливість скоротити розрив до 1-2. Незважаючи продовжував намагатися зрівняти рахунок, навіть воротар Нойер вийшла на захист "La Nazionale", Німеччина не змогла вирівняти становище.

За даними УЄФА, протягом всієї гри, Італії був м'яч стільки, скільки 46 відсотків і створили п'ять удар у ворота з 10 пострілами. Німецький випуск семи точних пострілів з 14 спроб.

"Gli збірної Італії" мають право на виклик переможцю, щоб вижити, "Ла Фурія Роха».

Склад учасників:
Німеччини (4-5-1): 1-Мануель Нойер, 5-Матс Хуммельс, 14-Хольгер Badstuber, 16-Філіп Лам, 20-Джером Боатенг (13-Томас Мюллер 71), 6-Самі Хедіра, 7-Бастіан Швайнштайгер , 10-Лукас Подольскі (11-Мирослав Клозе 45), 18-Тоні Кроос, 8-Месут Oezi, 23-Маріо Гомес (21-Марко Реус 45).

Італії (4-4-2): 1-Джанлуїджі Буффон, 3-Джорджо К'єлліні, 6-Федеріко Balzaretti, 15-Андреа Barzagli, 19-Леонардо Бонуччі, 8-Клаудіо Маркізіо, 16 - Даніеле Де Россі, 18-Ріккардо Montolivo ( 5-Мотта 64), 21-Андреа Пірло, 9-Маріо Балотеллі, 10-Антоніо Кассано (22-Алессандро Діаманті 57).

Суддя: Стефан Ланнуа (Франція)

Зображення: Bomber Італія, Маріо Балотеллі (праворуч) святкує свій гол у ворота Німеччини нападника Антоніо Кассано в Варшаві Національний стадіон у четвер (6/28/2012).

No comments:

Post a Comment