Sunday, March 25, 2012

Kutsudes end ägedalt Saheeh pead Varastamine Tõesti jõupingutusi ja säästva

Kutsudes end ägedalt Saheeh pead Varastamine Tõesti jõupingutusi ja säästva

PooltShaykh Muhammad al-Albani Nashiruddin


Da'wah kutsutud monoteismi ja monoteismi seatud südames mees nõuab, et me ei lase läbi värsside ilma üksikasju, kus esimestel päevadel.
Seda seetõttu, 1. nad mõistavad araabia laused kergust, ja viimane, sest kui ei ole kõrvalekalle nii aqeedah esile kerkinud teadus Kalam ja Teadusfilosoofia mitte sirge aqeedah.

 
Meie tingimus sel ajal erineb tingimused moslemite esimestel päevadel. Nii et me ei tohiks eeldada, et end ägedalt võttis parandada aqeedah samas seisundis see on lihtne nagu algusaegadel. Ja ma tahan, et sulgeda seda näiteks, et selles näites 2 inimesed ei ole vastuolus üksteisega Jumal tahab, mis on:
Hulgas lihtne, kui on teada, et kaaslased kuulnud Hadith ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam otse, siis tabi'in kuulnud hadith otse sõbrad ... Nii leiame kolm põlvkonda, kes on tunnistanud headust.
Ja küsime: Kas see on siis, kui on teaduses nimetatakse teaduse hadith? Vastus on "ei". Ja kas seal oli ruumi teaduse kui seda nimetatakse teaduse Jarh ta'dil wa? Vastus on "ei". Nagu nüüd, inimene peab olema nii prokurör teadus on teadus, teaduse kuulub fard kifaya. See oli selle "Alim praegu võimalik leida hadeeth on Saheeh või da'eef.
Siis äri ei ole lihtne, kuna need küsimused tuleks kaaluda kerge sõbrad, sest sõbrad võtsid hadith teiste sõpradega, et nad olid kindlad, et tunnistus Jumala kõikvõimas oma ... aasta lõpuni.
Nii et midagi on, sest see on lihtne, ei ole kerge praegu teaduse selguse ja kindlustunde otsuste teadus ressursse. Seetõttu tuleks tõsist tähelepanu sellele probleemile, kuna see peaks olema okei vastavalt probleeme meie ümber, nagu moslemid praegu, kus probleem ei jagata varasemad põlvkonnad moslemi pool aqidah lisandeid, mis põhjustavad ( ) probleemid-probleemid ja viia kahtlane, kahtlane eksperdi-Promised aqidah uuendusi, mis kalduvad kõrvale autentne ja tõeline manhaj erinevate nimedega, kaasa arvatud kõne järgida Koraani ja Sunna vastavalt oma mõtlemist , nagu seda tunnustatakse nende poolt, kes omistab (ise), et teadus Kalam.
Ja see on hea siin räägitakse midagi, mida sisaldub hadeeth about it, nii et prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, kui ta mainis umbes ghuraba" (välisriigi isikute) mõnes Hadith, Hadith ta ütles:
"See tähendab:" Sest üks inimene nende seas 50-tasu "Nad (kaaslastele) ütles (50 tasu eest) meilt või neid, jah, Jumala Sõnumitooja? Ta vastas:" Sinult "". [1]
Ja see hõlmab juurdekasvu islam on praegu, kus võõrandumine ei kehti ajal varasemate põlvkondade. Pole kahtlust, et esimestel põlvkondade võõrandumine on võõrandumine vahel selge kõrvale hiilida ja tawheed puhas kõik plekk, vahel päris truudusetus on tõelist usku.
Nagu nüüd ni on probleem, mis ilmnesid seas moslemid ise, enamik neist täis plekk tauhidnya kõrvale hiilida, lähetavad teda kummardada kedagi muud kui Jumalat, ja ta tunnistas usku.
Need probleemid tuleb lahendada. Ja teiseks, ei peaks mõned inimesed ütlevad: "Me peame liikuma lavale peale etapi monoteismi, mis on poliitika!" Kuna esimene islami da'wah on da'wah paremale (st end ägedalt kutsuda tõde) ei ole sobiv meile öelda: "Meil on araablased ja Koraani alla meie keel"

 
Kuigi pidage meeles, et araablased sel ajal erineb araablased "Ajam, kes mõistavad oma emakeeles. See viis neid eemal raamat oma Issanda ja Sunna nende prohvet.
Antud, et me oleme araablased ja mõistnud õige arusaam islamist, kuid ei nõua meil mobiliseerida poliitiline ja inimeste poliitiliste liikumiste ja hoida neid hõivatud poliitikas, kuid nüüd on nende kohustus mõista islami seisukohalt aqeedah, ülistus, muamalah ja moraali!
Ma ei ole kindel, et täna on rahvas koosneb miljonid inimesed peavad mõistma islami õige arusaam Islam poolest aqeedah, jumalateenistuse ja moraali, ja nad on haritud ta.

[Kopeeritud raamatust At-Tawheed islami Du'atal Awwalan Jah, Tawhid väljaanded Indoneesia, Priorias esimene ja peamine, mida Shaykh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, lk 36-40 avaldatud Dar al-Haq, tõlkija Fariq Gasim Anuz]_________Foote Note[1]. [Saheeh Hadeeth: jutustasid ATH-Thabrani sisse Mu'jam Al-Kabir (10/225) nr 10 394 alates hadeeth of Ibn Mas'ud Allaah "Anhu. Ja see Hadith on märter ja hadeeth of "Uqbah bin Ghazwan üks kaaslased Allaah" Anhu jutustasid Al-Bazzar, nagu Al-Zaqaid (7282). Ja see hadeeth on ka teine ​​märter on hadeeth Abu Al-Khusyani Tsa'labah Allaah "Anhu jutustasid Abu Daud (4341). Ja liigitada Saheeh al-Albaani al-Saheehah (494)

Kohustuslik Iga moslem taotlemine Jumala Seaduse kõikides aspektides kooskõlas võime

PooltShaykh Muhammad al-Albani Nashiruddin





Kohustus iga moslem on heategevus vastavalt tema pädevuse, Jumal ei koorma isik, välja arvatud kooskõlas võimsust. Säilitada ühtsus ja tõeline kummardamine ei ole tingimata kaasnema Daulah Islamiyah jõustada riikides, mis ei vahekohtunikuna, mida Jumal näitas, sest Jumala seadus tuleb nõustuda 1. oli luua ühtsust.

 
Ja kahtlemata on konkreetsed küsimused, mis toimus mõnda aega, nimelt uzlah (eksiilis) on parem kui segada, nii et moslemi eksiili kaugesse orgu või koht, ja ta kummardas oma Issand, inimeste ülalpidamisel olnud kuritegu Tema ja kuritegevus ise inimestele.

 
Sel juhul on hadiths et väga palju, kuigi seaduslikku päritolu, mis sisalduvad hadeeth of Ibn Umar "anhuma.
"Tähendus: usklik, kes saab Minna inimesed ja patsiendi oma kuritegude parem kui usklikud, kes ei saa koos inimesed ja ei saa oodata oma kuritegude" [1]
Seega Daulah Islamiyah-kahtlemata-kui vahendit rakendada Jumala seadusi maa peal, mitte sihtkoht.
Ja ka üllatav asi juhtus enamik jutlustajad: Annavad tähelepanu küsimustes, mis ei suuda ellu ja jätke kohustus, mis on neil lihtne seda ellu viia! See on džihaadi vastu oma soove, nagu ütles moslemi jutlustaja, kes andis tunnistust tema järgijad tema sõnad:
"See tähendab: Rakendada islami Daulah oma selves Ta püstitada islami Daulah maa peal".
Kuigi samal ajal, leidsime enamik tema järgijad menyelisihi tahet, nad teevad oma end ägedalt tipp on ühtsus Jumal Almighty mõttes õigus, ja nad nimetatakse seda nii kuulsa: "Al-Hakimiyah Jumalale".Pole kahtlust, et õigus kuulub ainult Jumalale, ei ole partner talle selles või muus mõttes.Kuid mõned neist sisaldavad inimesi, kes on dogmaatiliste, et koolides nelja kooli Islam, mis sel hetkel, ja kui tõi talle As-Sunna on selge ja autentne, ütles ta: "See rikub madzhabku". Nii et kus on tõde vahekohtunikuna, mida Jumal saatnud nii pärast Sunna?!. Ja nende seas leidub nende seas, kes teenivad Jumalat järelmeetmete tarikat tarikat shufiah!. Nii et kus on tõde vahekohtunikuna, mida Jumal saatnud nii monoteismi?! Nii et nad nõuavad teistelt, mida nad ei nõua iseenesest.
Tõepoolest, ka väga lihtne asi teie jaoks kehtib seadus, mida Jumal saatnud nii aqeedah, ülistus, akhlakmu mõttes harida oma lapsi kodus, nii müüvad belimu, samas sisaldab see väga raske asi on temäärata või eemaldada valitsejad enamikus oma seaduste vahekohtunikuna midagi muud kui see, mida Jumal näitas. Miks sa jätke see lihtne ja keeruline asi, mida teha?.
See näitab ühe kahest võimalusest, 1. võimalus kehv haridus ja juhendamist, teine ​​võimalus kehva aqeedah mis julgustab neid rohkem tähelepanu pöörama sellele, mida nad ei saa endale lubada, et see juhtub pigem pöörata tähelepanu sellele, mida on veel piires nende võimet.
Sel ajal ma ei näe, kuid busied ise teha tashfiyah ja tarbiyah ja inimeste menda'wahi et aqeedah ja tõeline ülistus. Kõik oli kooskõlas nende piirides. Jumal ei koorma isik, välja arvatud kooskõlas võime. Alhamdulillah Rabbil "Alamin.
Palved ja rahu olgu meie prohvet Muhamedi sallallaahu "alaihi wa Salam ja tema pere.

[Kopeeritud raamatust At-Tawheed islami Du'atal Awwalan Jah, Tawhid väljaanded Indoneesia, prioriteedi ja Main, mida Shaykh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, lk 52-56 avaldatud Dar al-Haq, tõlkija Fariq Gasim Anuz]_________Foote Note[1]. Saheeh hadeeth jutustasid At-Tirmidhi (2507), Ibn Majah (4032), Al-Bukhari Al-Adabul simplex (388), Ahmad (5/365), alates Hadith Sheikh seas kaaslased ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, ja liigitada Saheeh al-Albaani al-Saheehah (939)
Põhimõtteline muudatus on Manhaj Tasfiyah remondi-ja Tarbiyah

PooltShaykh Muhammad al-Albani Nashiruddin




Seetõttu oleme alati hum kogu aeg ja alati keskendudes oluline punkt, 2 mis on õige muuta reegleid. Mõlemad on Tashfiyah (puhastamiseks) ja Tarbiyah (haridus), nii need asjad peavad käima koos ka, nimelt tashfiyah ja tarbiyah.
Kui riik on mingi tashfiyah, nimelt tashfiyah sisse aqeedah hõlmab see väga suur sündmus, mis toimub islami ühiskond, mis on osa rahvast teiste riikide sekka.
Nagu ka jumalateenistuse, on vaja vabastada seda fanaatiline usuline kooli ja püüdis vähendada seda tagasi autentsed Sunna.Vahel on suured teadlased, kes mõistavad islami autentne arusaamine igal pool, aga ma ei ole kindel, et seal on 1, 2, 3, 10 või 20 inimest on võimalik rakendada võetud kohustusi tashfiyah (puhastamine) islami, mida läheb igas seda nii aqeedah, jumalateenistuse korra või moraaliga.
Tõepoolest, mõned ei suuda täita seda kohustust, kohustust sisestatud tashfiyah (puhastamine) midagi omane Islam asju, mis lähevad islam (kuigi tegelikult ei ole islami) ja me peame harima inimesi meie ümber on tarbiyah (haridus) on tõene ning sirge, kuid tashfiyah ja tarbiyah nüüdseks kadunud.
Seetõttu poliitilise liikumise mis tahes islami ühiskond ei ole reeglina šariaadi (islami) toob kaasa kahjulikke mõjusid enne kui me mõistame neid kahte olulist teemat.
Nõuanne oli asendada positsiooni ühegi poliitilise liikumise seadusetu riik sharia teel konsultatsiooni või nõuandeid väljendatud nii, et paremini sobib piiranguid syar'i ära sunni või pendiskriminatifan keeles. Andma nõu, mis täide tõend ja tasuta meid patust.
Ja lisatud nõuanne on, et me oleme hõivatud inimesed midagi neile kasulik, parandades aqeedah, ülistus, kõlbluse ja muamalah.
Enamik neist kahtlustada, et me tahame mõista tarbiyah ja tashfiyah kogu islami kogukonda. Ei ole me mõtleme ja unistada sisse magada, sest võimatu on mõista seda, ja kuna Jumal Almighty ütleb Koraan Karim.
"See tähendab: Kui Rabbmu kombeks, ta muudaks ühe inimrassi, kuid nad on alati nõus" [Huud: 118].
Jumala Sõna ei mõistnud neid, kui nad aru Islam õige arusaam ja harida ennast ja oma perekondi ja inimesi enda ümber, et tõsi on islam.

[Kopeeritud raamatust At-Tawheed islami Du'atal Awwalan Jah, Tawhid väljaanded Indoneesia, prioriteedi ja Main, mida Shaykh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, lk 41-43 avaldatud Dar al-Haq, tõlkija Fariq Gasim Anuz]
Selgitus Varastamine selgusetus Seega True Ja enamik inimesi Mind


PooltShaykh Muhammad al-Albani Nashiruddin


Sellest näiteks, ma tahan selgitada, et aqeedah tawheed koos kõigi selle tagajärgedega ei ole selge, kahjuks mõtetes enamik inimesi, kes usuvad salafi aqeedah ise, eriti mõtetes teisi inimesi, kes järgivad aqidah Ash'arite või maturidiyah või jahmiyah hädasniimoodi.
Nii et võtsin näiteks niimoodi näidata, et see probleem ei ole nii lihtne see ongi kujutatud mõned jutlustajad, kes koos meiega menda'wahkan Al-Koraan ja Sunna täna, tõeline äri ei ole lihtne, kui eeldatav mõned neist.

 
Ja miks on nagu mida te olete varem kirjeldatud, nimelt vahe rahva teadmatusest 1. ebajumalateenijad, kui nad kutsusid öelda La ilaha illallah, nad keeldusid, sest nad mõistavad selle lause tayyibah ja enamik moslemeid selle perioodi tayyibah lause, kuid ei mõista selle tähendust õigesti.
See erinevus on põhimõtteline erinevus, mida näitab mõne usu nagu, et ma mõtlen probleem kõrgus Allaah ennekõike Tema olendid. See nõuab selgitust, moslem ei piisa lihtsalt arvata, et:
"See tähendab: (Allah) kõige armulisem olnud üle" Throne ". [Taha: 5]
Irhamuu mees fii al-Ardhi yarhamkum mees fii al-samaa'i
"See tähendab: Vaba maa, taevas su kahtlemata menyayanginmu" [Sahih Hadith jutustasid Abu Daud (4941) ning At-Tirmidhi (1925) ning liigitada Saheeh al-Albaani al-Saheehah (925)].
Ilma temata teades, et sõna "FII" sisalduvaid Hadith ei pruugi kajastada koht (vt allpool). See on nagu "FII" sisaldub sõna Allah Subhanahu wa Ta'ala:
Am amintum mees fii al-samaa'i
"See tähendab: Kas sa tunned ohutu (Jumal) on () taevas" [Al-Mulk: 16].
Sest "FII" tähendus on siin "" Ala "(ülal) ja argument selle kohta palju, isegi väga palju. Nende seas on palju eelmine hadeeth nimetatud inimeste poolt, ja et kogu käigus hadith-Alhamdulillah-autentsed. Ja sõnade tähendus ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam:" Vaba Maa "ei tähenda, putukad ja ussid maa peal!
Kuid küsimus on, mis on üle maa, nagu inimestel ja loomadel. Ja ta nõustub sõnad ta sallallaahu "alaihi wa Salam:" ... see on taevas armastan sind "tähendab: et taevas. Inimesed, kes on saanud õiguse da'wah (paremal) peaks see olema peal selgus details niimoodi. Ja veel üks näide lähenemine eespool Hadith, Hadith al-Jariyah, et ta oli kits karjus, on kuulus Hadith, ma mainima seda võimendi.

 
Kui prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles temale:" Kus on Jumal? " Ta vastas: "Taevas" [Sahih Hadith jutustasid moslemi (537), Abu Daud (930) Nasa'i (I/14-18) alates hadeeth of Mu'awiyah ibn al-As-Sulami Hakami Allaah "Anhu]
Kui täna sa palusid mõned suured õpetajad, nagu Al-Azhar-: "Kus on Jumal?", Siis nad vastata: "igas kohas." Kuigi Jariyah (teenija) vastas, et Jumal taevas, ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam Jariyah põhjendada vastust. Miks? Kuna Jariyah vastas olemuselt ja ta elas kohas, mis võimaldab tingimustel meid seekord me nimetame näiteks "salafiyah keskkond", mis ei ole määritud halb naabruses, sest ta lõpetas "islami prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam " kui nad perspektiivis on täna.
Madrasah ei ole spetsiifiline ainult mõned mehed ja mitte ainult mõned naised ka. Aga see Madrasah kogu ühiskond koosneb mehed ja naised, seega kits karjus teab õiget aqeedah, sest ta ei ole määritud halb naabruses.
Ta teab, õige aqeedah, nagu see sisaldub raamatu Koraani ja Sunna, kuid enamik inimesi, kes väidavad, et nad teadmisi Koraan ja Sunna ei tea, ta ei teadnud, kus ta isand! Kuigi probleem on mainitud Koraani ja Sunna.
Tänasel päeval ma ütlen, et ei leidnud neid selgitusi seas moslemid, kes kui te küsite minult ei öelda kits karjus, kuid juht või grupp inimesi, segane, kui ta vastab nii palju mehi segaduses sel ajal, kui isik kes on õnnistatud Jumala ja nende arv oli väga väike.

[Kopeeritud raamatust At-Tawheed islami Du'atal Awwalan Jah, Tawhid väljaanded Indoneesia, prioriteedi ja Main poolt Shaykh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, lk 31-35 avaldatud Dar al-Haq, tõlkija Fariq Gasim Anuz]
Kohustused Pidada tähelepanu Varastamine Kas ei tähenda mida teised ignoreerida Shari'a


PooltShaykh Muhammad al-Albani Nashiruddin

Ma ei kavatse korrata seda hoiatust, et olen räägib selgitus, et kõige tähtsam, siis on oluline ja mis on selle all, et piirata jutlustajad ainult menda'wahkan tayyibah lauseid ja mõista nende tähendust, kuid pärast Jumala täiuslikku soosib meile Tema täiuslik usk! isegi vajadust jutlustaja võtta islam tervikuna, mitte bittides ja tükki.
Ja kui ma ütlen seda pärast sõlmimist selgitus islami jutlustajad on tõesti pöörata tähelepanu kõige tähtsam Islam ehk moslemid mõista tõsi aqeedah tuleneb fraas La ilaha illallah tayyibah, siis ma tahan, et arutada seletus on, et moslem ei tähenda üksnes tähendusest aru Laa ilaha illallah on: "Midagi on kummardasid õigus selles universumis, välja arvatud Jumal üksi!"
Kuid see nõuab ka moslemi mõista teiste tegude ülistus, et meie Issand tuleb kummardasid teda ja ei eraldada ükskõik millise kultuse see sulane seas teenistujate Jumal Subhanahu wa Ta'ala.Selgitus need andmed peaks olema kaasas ka lühike tähendus lause tayyibah. Ja see on hea ma annan mõned näited, vastavalt sellele, mis näib mulle, kui globaalne selgitus ei ole piisav.
Ma ütlen, et just kõige moslemid, kes bertauhid õigesti ja neile, kes kavatsevad teenida ainult Jumal, Kõigeväeline, nende südamed on tühjad mõtted ja uskumused, mis tõesti on mainitud Koraani ja Sunna.

 
Enamik inimesi, kes on lugeda palju salme bertauhid ja hadiths mis sisaldab aqeedah, aga nad ei pööra tähelepanu sellele, mis on tähendanud, kuigi see sisaldab täiuslikkust usk Jumalasse Kõigeväeline.
Võtke eeskuju, mis on truu Aqeedah Jumala kõikvõimas tema kõrgus, mida Ta lõi. Kogemuse põhjal tean, et enamus meie vennad ja bermanhaj bertauhid Salaf (õige need järgida arusaam) ning usume, et Kõigeväeline Jumal on suurem kui "Throne ilma ta'wil (st muuda) ja ilma takyif (küsige kuidas).
Aga kui tegemist on oma jahmiyah Mu'tazilites moodsa või kaasaegse või isikute Maturidi või Ash'ari kaheldav, et nad kannavad selle mõistmise osas zhahirnya muidugi juhul, kui need, kes annavad ja kes oli kahtlane kahtlane ei mõista selle tähendust, siis sai segaduses ja kaotanud palju aqidahnya.

 
Miks? Sest ta ei võtnud õige aqeedah igast küljest, kes on kokku puutunud seletus raamatus Jumal Kõigeväeline ja Hadith meie prohvet Muhamedi sallallaahu "alaihi wa Salam kui kaasaegse Mu'tazilite ütles: Jumal Almighty ütleb:
"See tähendab: Kas sa tunneksid end turvaliselt vastu (Jumal) on taevas?". [Al-Mulk: 17]
Ja sa ütled, sest Jumal on taevas, siis see tähendus on mõeldud, et sa Jumalale sa oled kohas, mis on olend, mis on taevas!.
Siis ta viskas kaheldav neile, kes on enne teda.
[Kopeeritud raamatust At-Tawheed islami Du'atal Awwalan Jah, Tawhid väljaanded Indoneesia, prioriteedi ja Main, mida Shaykh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, lk 27-30 avaldatud Dar al-Haq, tõlkijad Fariq Gasim Anuz]
Kohustuslik pöörata tähelepanu meetod Nagu ennetavalt Tawheed on prohvetite ja apostlite

PooltShaykh Muhammad al-Albani Nashiruddin


KüsimusNoble Shaykh, ei ole kahtlust, et sa tead karm reaalsus, mida kogevad moslemid tänapäeval kujul teadmatus selles küsimuses on veendumuste ja teiste usu küsimustes, samuti split metoodikas mõista ja praktikas islam. Eriti nüüd, et levikut islami end ägedalt erinevates maailma osades ei ole enam kooskõlas aqeedah ja manhaj 1. põlvkond, kes on suutnud saavutada parimat põlvkonnale.
Pole kahtlust, et asjaolu, et see on tekitanud valus ghirah (vaimu) inimesi, kes on siiras ja valmis muutustega ja remont kahju.
Ainult need erinevad teed millega seda nähtust, mis on põhjustatud erinevustest nende arusaama aqeedah ja manhaj-nagu te teate, on tekkinud erinevate liikumiste ja koguduse-islami kogudus, kes väitis, et on õige Hizbiyyah moslemid aastakümneid aastat, kuid koos nad ei ole suutnud isegi need liikumised põhjustavad inimesed satuvad need slanders ning suur ebaõnn tabab, sest nad manhaj manhaj-Qaeda ja nende aqeedah menyelisihi käsk apostel sallallaahu "alaihi wa Salam ja mitte midagi tõi tema sallallaahu "alaihi wa Salam, sel juhul jääb suur mõju kujul segadust moslemid ning eelkõige noorte lahendused ületamiseks kibe reaalsus.
Moslemi jutlustaja, kes klammerduvad manhaj nubuwwah ja jälgida tee, kes usuvad ja eeskuju arusaam sõpradega ja hästi tabi'in seas islami õpetlased arvavad, et ta viib väga suure mandaadi ees see reaalsus ja õige või osaleda lõpuni.
Mis on teie nõu järgijad need liikumised ja kogudus, kogudus.?
Ja mis on kasulik ja kandis lahendus lahendamisel sellest.?
Ja kuidas moslem saab tasuta seda vastutust enne Kõigeväeline Jumal on ülestõusmise päeval.?
Vastata.Seoses sellega, mida on mainitud küsimust üle, nimelt halb seisund moslemid, siis me ütleme: See ei ole ju valus reaalsus on hullem kui tingimused araablased päevil teadmatus kui prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam neile saadetud, kuna sõnumi islami meie vahel ja täiuslikkust, ja olemasolu rühmad, mis on olemas Al-Haq (tõde), mis annab suuna ja kutsuda inimesi islam on õige nii aqeedah, ülistus, kõlbluse ja manhaj. On vaieldamatu tõsiasi, et araablased ajal teadmatusest nagu tegelikult enamik moslemi gruppide täna!.
Seega, me ütleme, et: lahendus on väljapääs kunagi teinud prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ja meditsiin on nagu uimasti kord, mida prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam.
Nagu prohvet on ravivad teadmatusest 1., siis praegune tõlk Islami da'wah peaks venitada mõistes inimlik viga asjatundmatus Laa ilaha illallah ja tuleb leida väljapääs karm reaalsus tabab neid ravi ja viis läbi reisimine Sõnumitooja Allaah "alaihi wa Salam. Ja seega nende tähendus on selge, kui me vaatame sõna Jumal kõikvõimas.
"Mis tähendab: Tõesti seal on olnud (ise), et Messenger Jumala hea eeskuju te (et) inimestele, kes ootavad (armu) Jumala ja (saabumine) ülestõusmispäeva ja Jumal palju." [Al-Ahzab: 21]
Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on hea eeskuju pakkuda lahendusi kõigile probleemidele moslemid tänapäeva maailmas igal ajal ja korras. Seda nõuab meilt alustada, mida me oleme alustas Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, on kõigepealt fikseerida kõik, mis on kahjustatud alates Aqeedah on moslemid.Ja teine ​​on nende jumalateenistus. Ja kolmas on nende kommetega. Mitte, et ma mõtlen eraldamise järjekord oli nii omavahel, siis tähendab see paneb kõige tähtsam ja siis enne seda oluline, ning järgmine!. Aga mida ma tahan on moslemid vaatasin suure tähelepanu ja raskete juhtumite üle.
Ja mida ma mõtlen moslemid on tõlgendaja jutlustamise, või täpsemalt öeldes on õpetlaste seas, sest see on nii õnnetu, et iga moslem on nüüd lihtne saada pealkiri jutlustaja, kuigi nad on valusalt puudulik nii teaduses. Isegi oma kroonitud ennast jutlustaja islam.Kui meenutame tuntud reegel-Ma ei ütle, et reeglid on tuntud seas teadlased, isegi tuntud kõigi meeste arusaamine, reegel on:
"Tähendus: Inimesed, kes ei ole, ei saa anda."
Siis me teame nüüd, et on olemas suur hulk moslemeid üldse jõuavad miljoneid number, kui on teada sõnad: jutlustaja siis inimesed pöörduvad nende poole. Mida ma mõtlen on koguduse või koguduse jutlustamise jutlusi. Samas, enamik neist on sama Jumal Kõigeväeline.
"Tähendus: Aga enamik inimesi ei tea" [al-A'raaf: 187].
Nagu teada oma end ägedalt meetodeid, et nad on täiesti loobunud peamine tähelepanu 1. ja kõige olulisem küsimus hulgast küsimustes mainitud, st aqeedah, jumalateenistuste ja moraali. Ja nad keelduvad parandada aqeedah mis prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam hakkas temaga isegi kõik prohvetid alustades selle aqeedah. Jumal Subhanahu wa Ta'ala on öelnud.
"Mis tähendab: Ja tõesti me läkitas käskjalad iga rahvas (ettelugemine):" Jumalateenistus Jumal (üksi) ning kalduda Evil ". [-Nahl: 36].
Neil pole huvi selle teema ja esimese samba samba Islam, nagu on teada moslemid kõigile. 1. apostel apostlite on üllas Noa alaihis Salam on kutsutud küsimus usk peaaegu tuhat aastat. Ja kõik teavad, et eelmiste Shari'a Shari'a puuduvad andmed tseremoniaalne õiguse ja muamalah kui on teada meie usku, sest meie usk on viimane religiooni Shari'a Shari'a teisi religioone.
Kokku Noa alaihis Salam jäi kutsub oma rahvast 950 aastat ja ta isegi veetis kogu oma tähelepanu Da'wah et Tawheed. Siiski, tema end ägedalt tagasi oma rahva, nagu on kirjeldatud Koraani.
"Mis tähendab: Ja nad ütlevad:" Ära kunagi jäta teid (kummardamine) jumalate ja ei peaks te kunagi jäta teid (kummardamine) Wadd ja ärge ka Suwaa "Yaghuts, Ya'uq ja Nasr".[Nuh: 23].
See näitab selgelt, et kõige tähtsam prioriteet, mida jutlustajad Islam on jutlustamise et monoteismi. Ja see tähendus on sõna Allah Subhanahu wa Ta'ala.
"See tähendab: Nii teate, mis on täpselt ei ole jumal (õigust teenida kedagi teist), kuid Jumal". [Muhammad: 19]
Seega Sunna Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam praktikas ja õpetamist. Nagu ta tegusid, seega ei ole vaja arutada, sest tegusid ja da'wah Makkah aja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam menda'wahi kõige piiratud nii oma rahva kummardama Jumal üksi ükski partner teda.
Kuigi nii õpetamise, nimetatud hadeeth of Anas bin Malik jutustas Anhu Allaah sisse Ash-Shahihain. Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam saatmise Muadh Jeemenisse, ütles ta.
"See tähendab: esimene asi, mida peaks kutsuma neid on pesaksian et õigust teenida kedagi teist jumalat peale Jumala üksi, siis kui nad mentaatimu seda ..... ja nii edasi, kuni lõpuks hadith. [Sahih Hadith jutustasid Al-Bukhari (1395) ja muudes kohtades, ja moslemid (19), Abu Daud (1584), At-Tirmidhi (625), kõik hadeeth of Ibn Abbas Allaah Anhu]
See Hadith on tuntud ja kuulus, Insha Jumal.
Kui jah, siis prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on tellinud tema kaaslased alustada, mida ta ise algatas da'wah et tawheed.
Pole kahtlust, et seal on väga suured erinevused araablased olid ebajumalateenijad, kui nad mõistavad, mida nad rääkisid oma keeles, kusjuures enamus araablased on moslemid nüüd.
Moslemitest araabia inimesed täna ei pea olema kutsutud üles öelda: Laa ilaha illallah, sest need on need, kes peavad ütlema usu Laa ilaha illallah, kuigi vool ja nende erinevad uskumused. Nad kõik ütlevad, Laa ilaha illallah, kuid tegelikult nad tõesti vaja mõista rohkem tähendust see lause tayyibah. Ja see vahe on põhimõtteline erinevus araablaste esimene, mille nad olid uhked, kui prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam kutsus neid üles öelda Laa ilaha illallah, nagu on kirjeldatud Al-Qur'anul Azhim [1]. Miks nad uhked?.Sest nad saavad aru, et mõttes Laa ilaha illallah on, et nad ei peaks tegema konkurendid Jumala juures, ja et nad ei kummarda, välja arvatud Allah, samas varem nad kummardasid Jumalat selian, nad kutsuvad peale Jumala, beristighatsah (abi), et peale Jumala , veelgi enam asja nadzar muu kui Jumal, bertawasul et peale Jumala tapmise ohvriks peale Jumala ja vahekohtunikuna, et muud kui Jumalat, ja nii edasi.
See on vahend saboteerima paganluse tuntud ja praktiseerib neid, kui nad teavad, et üks tagajärgi Laa ilaha illallah tayyibah lause araabia keel on see, et nad peavad olema süütu kõigi nende küsimustega, mitte mõistes Laa ilaha illallah.
[Kopeeritud raamatust At-Tawheed islami Du'atal Awwalan Jah, Tawhid väljaanded Indoneesia, prioriteedi ja Main, mida Shaykh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, lk 5-15 avaldatud Dar al-Haq, tõlkija Fariq Gasim Anuz]_________Pange tähele, Foote.[1] Ta vihjanud sõnu Jumala Subhanahu wa Ta'ala sisse Ash-Shaffat kiri: "See tähendab: Tõepoolest neile öeldakse ette, kui nad on: Laa ilaha illallah (ei ole jumal, kuid Jumal on õigus olla ülistatud), nad kiidelda, ja nad ütlevad : "Kas me tõesti peame lahkuma meie jumalad, sest meil oli hull luuletaja?" [Ash-Shaffat: 35-36]
Allikas: http://almanhaj.or.id

No comments:

Post a Comment