Wednesday, March 14, 2012

Demontage Kebid'ahan Dragers En Diversion Task One Science (categorie van Bid'ah in de islam)

Demontage Kebid'ahan Dragers En Diversion Task One Science (categorie van Bid'ah in de islam)
Profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa sallam heeft uitgelegd, dat Allah Subhanahu wa Ta'ala heeft de geestelijkheid die na de dood van de profeten en apostelen.

 
Ze leidt mensen verloren aan de instructies en maken ze de waarheid zien van de ware religie van God. Hoeveel mensen die hebben geholpen met het onderwijs en de strijd voor hun propaganda.
Zou dat hun invloed op de maatschappij en de mensen. Zo is de taak van de geleerden dragers van de wetenschap. Zij dienen de religie van de islam en moslims uit de hele shirk, kebid'ahan en ongehoorzaamheid.Ze houden het van desintegratie en de verwoestingen van deze dingen. Maar wat hebben ze ontvangen? Censuur, veroordeling van terreur, en veel komen en gaan. Ze werden veroordeeld als splijtzwam mensen, slijpen verschillen in ras, lasterlijk en een groot aantal andere kosten.
Dat is alle risico's van de plicht dragers van kennis die ze opgedaan. Ze blijven om de taak van de handhaving van deze religies en mensen van verdeeldheid en vernietiging, met toegewijde genegenheid voor deze mensen die onder bescherming uit te voeren. Ze houden de ketter en vijand van God uit de activiteiten van zending en afvalligheid mensen, met vriendelijkheid Beramar Nahi onrechtvaardig, en mensen uitnodigen om weg te blijven van alle kesyirikan bertauhid, kebid'ahan en ongehoorzaamheid.
Bid'ah over Tarawih gebed
Tarawih gebed snel, als een kip pikken naar voedsel. De meerderheid van de imams ontbrak gezond verstand en kennis van goede trouw. Het was duidelijk uit hoe te bidden.
 
Dat bijna alle van het gebed wordt gedaan, vergelijkbaar met de gebeden van mensen die bezeten zijn, vooral wanneer Tarawih gebed. Zij voeren 23 rak'ahs bad in slechts 20 minuten, met het reciteren van Surat Al 'Ala Duha of Adh.
Volgens alle scholen, dient de gebeden niet zo zijn, want hij is een hypocriet gebeden, als Zijn woorden:. "En toen zij kwam op voor het gebed, staan ​​ze met luiheid Zij zijn van plan riya 'in de aanwezigheid van de mens en maakt geen melding van God, maar alleen zeer weinig ".

 
Opmaak en wijze Tarawih gebed, zoals dat duidelijk in strijd is met de manier waarop Tarawih gebed Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam, de metgezellen en de Selef. De Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam gezegd. "En Houd de sunnahku en de Soennah van de vier kaliefen die gaf de instructies en gigitlah Houd hem met je tanden.
Pas op voor nieuwe zaken (bid'ah), omdat elke nieuwe zaak is een innovatie en elke innovatie is een misleid ".
 
En de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam gezegd. "Bid je allemaal als je me zien bidden".

Ontrafel Garen Ahlul Bid'ah Met Rode tussen joden en Nassara
Over de gesprekken over de Ahl-ul-bid'ah, in feite trekt ons om na te gaan de ideologie van de mensen uit het verleden, zodat we ze kunnen transparant beeld in alle aspecten van het leven.
 
Een persoon soms onbewust, zijn opgesloten in de sfeer van het denken of karakter. Daarom moeten we voor een moment te kijken over alle ins en outs van hen niet zijn aangetast door rot tandvlees.

 
Vermoedelijk, de kalief Umar het advies van het vermelden waard.Hij is Allah 'anhoe zei eens: "Ik leerde het kwaad (slechte) niet toe te passen, maar het schild zelf. Degenen die niet weet wat de aard van het kwaad, dan zal hij vallen in het ".

 
Joden en Nassara, twee mensen van het verleden die een beschaving zou kunnen bouwen en de wereld regeren. Dus dat meer of minder zal het centrum van andere mensen. Profeet heeft mensiyalir, zouden de meeste volgelingen volgen de sunnah (lifestyle) ze zijn in de ruimste zin.

 
De Profeet zei: Jullie zijn echt naar de sunna (lifestyle) mensen voor u, door el el, sedepa volgen arm's length. Tot wanneer ze de put hagedis ook ingevoerd, zal je volgen. De metgezellen vroeg: "Wie zijn zij O Boodschapper van Allah? Doe Joden en Nassara? Hij zei: "Wie anders als (niet hen)"

Demontage Kebid'ahan En Diversion Een van de taken aan toonder of Science
Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam heeft uitgelegd, dat Allah Subhanahu wa Ta'ala heeft de geestelijkheid die na de dood van de profeten en apostelen.
Ze leidt mensen verloren aan de instructies en maken ze de waarheid zien van de ware religie van God. Hoeveel mensen die hebben geholpen met het onderwijs en de strijd voor hun propaganda. Zou dat hun invloed op de maatschappij en de mensen.
Zo is de taak van de geleerden dragers van de wetenschap. Zij dienen de religie van de islam en moslims uit de hele shirk, kebid'ahan en ongehoorzaamheid.

 
Ze houden het van desintegratie en de verwoestingen van deze dingen. Maar wat hebben ze ontvangen? Censuur, veroordeling van terreur, en veel komen en gaan.
Ze werden veroordeeld als splijtzwam mensen, slijpen verschillen in ras, lasterlijk en een groot aantal andere kosten. Dat is alle risico's van de plicht dragers van kennis die ze opgedaan. Ze blijven om de taak van de handhaving van deze religies en mensen van verdeeldheid en vernietiging, met toegewijde genegenheid voor deze mensen die onder bescherming uit te voeren.

 
Ze houden de ketter en vijand van God uit de activiteiten van zending en afvalligheid mensen, met vriendelijkheid Beramar Nahi onrechtvaardig, en mensen uitnodigen om weg te blijven van alle kesyirikan bertauhid, kebid'ahan en ongehoorzaamheid.
Met betrekking tot ketterij van ketterij-Qira'ah
Fitnah (fout: fout) te imiteren de stemmen van de Qaari '(mensen die dit lezen de Koran) en beoefend in de moskeeën in de aanwezigheid van God is een materie die wordt beschouwd als ketters (extra) op het gebied van aanbidding van de Koran te lezen.
In feite is een zaak die is begrijpelijk dat het het geluid van Qaari 'die zowel kan worden gedaan op het moment van de Profeet sallAllahu' alayhi wa sallam en zijn metgezellen op het moment van anhum Allah 'bootst, maar geen bekende onder hen die bertaqaarub (aanbidding) aan God door te imiteren imiteren de stem van de Profeet 'alayhi wa salaam.
Dus merken van hier dat de daad niet masyru '(disyari'atkan / geleerd) en een houding van het maken van het aan de kwestie van aanbidding.

 
Maar volgens Qaeda Personality 'dat elk geval van aanbidding is bid'ah diada uitvindingen en alle vernieuwingen zijn misleidingen.Dit is, in onze tijd, dat maakt veel mensen verdringen zich rond de moskeeën dat priesters een principe als hierboven (het nabootsen van het geluid van de Qaari 'beroemde) hebben.Zoveel mensen tijdens de ramadan op reis van het ene land naar het andere met als doel de Tarawih gebed in een moskee dat priesters een "goed geluid" hebben.

 
Probeer in gedachten te houden dit mooie is, hoe vertrapt op hen de Soennah van de profeet met betrekking tot het verbod van "opzettelijk reisde (om een ​​veredelde rood), behalve drie moskeeën: Haram moskee, van de Profeet Moskee en de Masjid al-Aqsa"


Waarschuwing geboortedag van de Profeet alaihi wa sallam Volgens de islamitische Shari'ah
Waarschuwingen De geboorte van de Profeet 'alayhi wa salaam is de ketterij van het wangedrag. Een van de eerste om het te houden is de Bani 'Ubaid al-Qaddah die zich geroepen door de Fatimiden in de 4e eeuw AH.Zij schrijven zich aan de zoon van 'Ali bin Abi Talib Allah' anhu. In feite zijn zij de initiatiefnemer van de stroom van psychotherapie.Hun voorouders zijn bekend Disan Ibn al-Qaddah, mede-oprichter Bathiniyah stroming in Irak.
De geleerden van de ummah, de leiders, en zijn superieuren getuigde dat ze huichelaars zindiq, die kennelijk ontrouw en de islam te verbergen.
Als er mensen zijn die getuigden dat zij gelovigen waren, dan heeft hij getuigd van iets dat niet bekend is, want er is niets dat hun geloof toont, integendeel vele dingen die de hypocrisie laten zien en kezindikan hen.

 
Hou van de Profeet 'alayhi wa salaam was niet te hosten evenementen zoals verjaardag, maar om zijn bevelen op te volgen, het bevestigen van alle de dikabarkannya, weg van alles wat verboden is en diperingatkannya, en niet, behalve Allah de Almachtige te aanbidden met zijn sharia " atkan.

Het einde van het einde van Bid'ah deskundigen
Ketters zijn verboden door het drinken van een heerlijke hap van het water van de hand van de Profeet sallallahu 'alaihi wasallam telaganya en waarvan het meer was witter dan sneeuw en zoeter dan honing.Dan is het echt is uitgekomen geweest van de hadith van Anas Allah 'anhoe zei hij: Rasulullah sallallahu' alaihi wasallam zei: "Het is echt een volk van mijn Ummah zullen worden geweigerd uit het meer als een vreemde kameel wordt afgewezen (van de massa van de kameel)", dan zeg ik: "Ya Allah Het is mijn volk, "zei toen:" Je denkt toch niet weten wat ze werden uitgevonden nadat u ".

 
Het is dus dat de uiteindelijke ontknoping innovatie-experts, zowel in het verleden of het heden, (Moge Allah ons te beschermen tegen ongewenste cardiovasculaire dood als hun einde). Dus of ze zich bewust zijn van ketterij experts in elke tijd en plaats ze terug in de slechte plaats?

Tussen traditionele en aanbidding
Dit is een zeer belangrijke sub-studie die de oppervlakkige notie van de rede en kennis, innovatie of de praktijk weerlegt als zij uitgedaagd en bekritiseerd, dat ze dachten dat ze goed doen, antwoordden ze: "Dat is ketterij! Als dat zo is, de auto ketterij, ketterij elektriciteit, en uren van ketterij! "
Sommige mensen die een beetje van de wetenschap van de rechtspraak soms het gevoel slimmer dan soennitische geestelijken en zij die de Soennah te volgen door hun te zeggen als een ontkenning van berisping degenen die zeggen dat het nieuwe goede doel dat hij het deed terwijl hij werd uitgeroepen tot kettersdat "de oorsprong van alle dingen mogelijk". Dergelijke uitdrukkingen komen niet uit van hen, maar als gevolg van onwetendheid over het onderscheid tussen gebruikelijke regels en praktijken.

Ketterij en goede voornemens

Wanneer de meeste mensen van ketterij, redeneerden zij dat hun daden met goede bedoelingen, is niet gericht tegen de Shari'ah, had geen oog voor de juiste religie, en niet die in de lever voor ketterij! Zelfs een aantal van die gepostuleerd door de hadith van de Profeet 'alayhi wa salaam. "Waarlijk, alle het goede doel hangt af van de intentie".
Om de mate van hun weg naar de waarheid van de propositie en een aantal van de redenen waarom zetten ze het slot uit te breiden, hebben we vastgesteld dat de plicht van een moslim die wil weten wat de waarheid die tot hem kwam en wilde het in praktijk niet is toegestaan ​​om een ​​aantal van de argumenten hadith te gebruiken door het verlaten deel van uit.

 
Maar wat hij moet doen is Wijzend op alle juridische argumenten in het algemeen tot dichter bij de waarheid en veel fouten. Dus wat te doen als hij was onder degenen die hebben expertise in het sluiten van argumenten.

De uitspraken In Hell
De zin is zeker waar dat de geleverde de Profeet 'alayhi wa salaam dat absurd klinkt in de hoofden van veel mensen als ze worden blootgesteld aan het bij het maken of van ketterij. Waar iemand antwoordde met ongenoegen: "Is het omwille van dit kleine innovatie die ik in de hel?"

 
Om dit probleem te verduidelijken en de antwoorden op deze kemusykilan kunnen we op te kijken van twee punten als volgt. Ten eerste: Een van de fundamentele credo van Ahlus Sunnah wal Jama'ah is: "We zetten niet iemand van de deskundige leiding van de hemel of de hel". Ten tweede: Dat Ibn Taymiyyah in Fatawanya (IV/484) zei: "Door de dreiging van teksten voorkomende vorm, dan kunnen we hem niet verklaren bepaalde mensen dat hij onder de inwoners van de hel.


Om de redenen Bid'ah

Inderdaad de vorm van een fout die leidde tot de opkomst van de innovatie is te wijten aan onwetendheid van de Soennah, qiyās de positie in, ook over de stijl van de Arabische taal.
Onbekendheid met onwetendheid over de hadith zijn sahih ahadith en de dwaasheid van het gebruik van hadiths in het islamitische recht vastberadenheid.
Wanneer de voormalige het verlies van de wet houdt, ook al is de juridische grondslag is de hadith, wordt de tweede slag niet gedragen authentieke hadiths en niet laten leiden door hem, en zelfs vervangen door zijn positie met argumenten die niet gerechtvaardigd zijn in de Shari'ah.
Terwijl de onwetendheid van de islamitische wetgeving in de bepaling van qiyās is de generatie van juristen die een Khalaf qiyās te definiëren op het gebied van religieuze aanbidding en geef het in op wat er niet in de hadith en de liefde, maar veel nodig om het te oefenen en niemand hem stoppen.

Tussen ketterij en ketterij Ahlu
Elke studie is het begrijpen van het verleden, hij duidelijk moet weten het verschil tussen onze woorden over een nieuw probleem, namelijk "Het is ketterij," en onze wet perlakunya dat hij "Ahlu ketterij"! Omdat de wet over de nieuwe liefde dat hij een ketter was, is het toepasselijke recht volgens wetenschappelijke principes en bepalingen van de wetenschap van usul, die voortvloeien uit het bestuderen en toepassen van de wet in een duidelijk en tastbaar.
De ketters zo kan hij mujtahid, zoals reeds vermeld. Dan ijtihad alsof men kan niet gezegd worden dat de dader als een ketterij. En kan het zijn ketters die geweigerd hem de stomme-as-onwetendheid Ahlu cap als ketterij, maar hij gezondigd melalaikannya kennis zoeken, behalve als Allah het wil. Misschien zijn er ook obstakels dat mensen die ten prooi vallen aan ketterij als ketterij Ahlu te voorkomen.

Ahlul Bid'ah manier van argumenteren
Elke (groep) die afwijken van de Soennah, maar hij predikte tot de Soennah uit te voeren, moet takalluf (kracht mezelf) op zoek naar argumenten om zijn daden (deviatie) te rechtvaardigen.

 
Want, als ze niet doen, (hun daden) vernietiging van het Sunna zelf heeft ontkend deze kosten. Elke overtreder ketterij onder moslims wordt beweerd dat hij een volgeling van de Sunnah, in tegenstelling tot andere Firqah Firqah-menyelisihinya-alleen zij nog niet de mate van begrip van de Sunnah als geheel bereikt.

 
Dat komt waarschijnlijk omdat het niet hun begrip van de Arabische woorden en niet begrijpen van de doeleinden die in de Sunna. Of misschien ook omdat het hun begrip in termen van kennis van de beginselen van usul.


Verplichte Weet ketterij en waarschuwde
Monotheïsme is niet bekend, behalve om weg te blijven van zijn tegenstander, dat is shirk, en geloof zal niet gerealiseerd worden keculi om weg te blijven van zijn tegenstander, dat is kufr, dan is de waarheid zal niet worden verkregen, behalve door het observeren van de fout. En dat het volledig gelijk is aan "Sunnah".Dan het begrijpen van de Soennah is niet duidelijk en de borden zal niet verklaard worden, behalve door het kennen van de tegenstander zegt hij, is "ketterij". En inderdaad, is een dergelijke vereist door de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam in zijn uiting. "
Echt de beste van meningsuiting is het Boek van Allah (de Koran), en de beste leiding is de leiding van de Profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa sallam, en zo slecht als het slechtste geval is dat nieuwe dingen, en elke nieuwe is een innovatie , en elke ketterij in het Vuur "

Wie onderscheiden vormen van ketterij?
Weet dat de betekenis van de taal is: "een weg of pad". En geen twijfel dat degenen die de manier van leven en de manier waarop de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam en zijn metgezellen zijn een groep van Ahloes Soennah. Want in die dagen nog niet gebeurd ketterij.

 
Inderdaad de verscheidenheid van nieuwe dingen en andere vormen van innovatie is na de tijd van de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam en zijn metgezellen.
Op basis hiervan is het niet iedereen die dit leest, hoort een lezing of bespreking wijden aan een kwestie van een paar boeken kunnen het verschil tussen ketterij en ketters te vertellen is niet eenvoudig en gemakkelijk.
Maar voor mensen die willen onderscheid maken tussen ketterij en ketters zijn niet op twee dingen te begrijpen. Ten eerste: Weet Sirah boodschapper van Allah 'alayhi wa salaam-Soennah en de Soennah. Ten tweede: Ken de basis van wetenschappelijke ketterij.

Is Tasbeh Bid'ah?

Daarom is het gebruik van de rechterhand om het aantal kralen meer mainstream dan het gebruik van de linker hand te tellen, dit is de uitvoering volgen de Soennah en heeft een prioriteit aan de rechterkant. € ~ de Profeet alaihi wa sallam erg blij te zetten dat recht in het dragen van sandalen, en start stappen in de zuivering en andere dingen. Zo, de hymne door gebruik te maken tasbeh niet beschouwd als ketterij in de religie, want het is een verboden innovatie is een innovatie in religieuze zaken, terwijl de hymne wordt alleen met behulp van tasbeh intermediairs om het exacte aantal te berekenen.
Dus alleen een tussenpersoon die marjuh. Echter, over de belangrijkste tellen kralen nummers met behulp van vingers.

Bereid juridische Eten In september Zevenentwintig van Rajab, Sha'ban, en de dag van Ashura Nisyfu
Vanavond zevenentwintigste maand Ramadan zo veel mogelijk mensen dachten dat de nacht waarin de profeet salallaahoe 'alayhie was sallem in mi'rajkan door God.
 
Dit is allemaal historisch ongegrond. Elk van die ongegrond leugen, en alle zijn gebaseerd op Baatil is leugen. Hoewel dergelijke gebeurtenissen in de nacht van de zevenentwintig, dus nog het mag niet voor ons om er een feest of een vorm van aanbidding, omdat hij nooit door de Profeet alayhi wa sallam en zijn metgezellen, maar zij zijn mensen die het meest houdt om te volgenSoennah en uit te voeren syari'atnya.Hoe waarschijnlijk is toegestaan ​​voor ons om vast te stellen wat er was nooit op het moment van de Profeet alayhi wa sallam en zijn metgezellen op het moment?
Geboorte Dag Viering van [Verjaardag profeet] de Profeet
In termen van Sharia, de viering was er niet oorspronkelijk. Als het onder de Sharia van God, van de Profeet 'alayhi wa salaam heeft gedaan en gezegd had zijn volk, en als hij deed het en leveren het, zeker zal worden gehandhaafd Shari'ah, omdat Allah Subhanahu wa Ta'ala heeft gezegd.

 
"Waarlijk, wij, die verliest de Koran, en voorzeker Wij zullen er de Waker over zijn." Want het is niet het geval, dan is het bekend dat de viering niet de godsdienst van Allah, en zo niet van de religie van Allah, dan moeten we niet aanbidden naast Allah Subhanahu wa Ta'ala en dichter bij Hem mee.
Relatie Bid'ah en Benefit mursalah
Ketterijen hebben speciale eigenschappen dat is iets dat bedoeld is vanaf het begin door de dader. Ze worden-meestal-taqarrub tot God door het beoefenen van ketterij en ze niet afkerig te maken van het. Zeer verre mogelijkheid-voor-innovatie expert te zijn om daden te elimineren, omdat zij van mening dat ketters te winnen over alle die tegen hem.
Terwijl mashlahat musrshalah is niet de bedoeling van zowel de eerste als binnen de werkingssfeer van de ondersteunende faciliteiten (wasa'il), omdat dit is eigenlijk mashlahat murshalah wordt voorgeschreven als een middel van ondersteuning bij het realiseren van de doelstellingen van de bestaande sharia sharia.
Als bewijs hiervan kunnen mashlahat murshalah vallen wanneer zij worden geconfronteerd met mafsadah (schade) groter is.

Verschillen tussen de zijkant van ketterij met bankschroef
Verschillen tussen de zijkant van ketterij met bankschroef, zoals: Basis verbod op immorele meestal specifieke argumenten, zowel de tekst van openbaring (de Koran, de Sunnah) of ijmā 'of qiyās. In tegenstelling tot de ketterij, die de basis van het verbod, de argumenten zijn meestal gemeenschappelijk en woorden van de Profeet en de dekking maqaashidusysyarii'ah 'Kullu bid'atin dhalaalah' (elke ketterij is ketterij).

 
Ketterijen overeenkomen disyari'atkan dingen, omdat het was gebaseerd en de ketterij toegeschreven aan religie. In tegenstelling tot de immorele, in tegenstelling tot wat hij voorgeschreven, omdat het immoreel is voorbij religie, en niet aan hem toegeschreven, tenzij zondig werd gedaan om dicht bij God te komen, dan terkumpullah in dit soort van immoraliteit, vice en ketterij in de tijdhetzelfde.
De relatie tussen ketterij vice
Gelijkenis Bid'ah Met zondaars: Beide zijn even verboden, verwerpelijk in de Sharia, en de dader kreeg de zonde. Voer vervolgens in de echte ketterse ongehoorzaamheid [zie Al-Itisham 2/60]. Met deze herziening, elke ketterij is immoreel, maar niet elke immoreel is ketterij. Beide terrassen tingkart, niet een van de graad, omdat volgens de consensus van de geleerden, zondaars werden verdeeld in ondeugden die kunnen maken dat de daders ongelovigen, en immoraliteit die kaba'ir (grote zonden) en shagha'ir (kleine zonden) [zie Al-Jawaabul Kaafi 145-150], evenals ketterij onderverdeeld in verschillende niveaus.

Ketterij, ketterij Moskee En Ghuluw
Eigenlijk een foto graf van de Profeet 'alayhi wa salaam in een moskee of na te bootsen, is een ketterij en onrechtvaardig.

 
Bezoek en ga voor haar is een ketter en andere munkar omdat lood de mens om ghuluw (te veel) toe te passen tegen de rechtschapen mensen en daarna in de verheerlijking van de profeten en apostelen, zoals de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam, heeft verboden de extravagantie in de running van de religie, zei hij.

 
"Blijf met je ghuluw (overdreven) in de (lopende) religie, omdat het vernietigd de mensen voor je zijn te wijten aan de buitensporige lebihannya in (running) religie.". Anders dan dat, werd deze daad nooit geïllustreerd door de vrienden, noch de generatie na hen de beste in de eeuwen dit volk, als ze in verschillende landen gewoond en weg van Medina Al-Munawwarah

Wet van Soefi religieuze bezoek aan het graf en toegewijde docenten Sacrifice
Dit kemungkaran en groot kwaad, want naar de begraafplaats is een religieus bezoek kemungkaran, de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam heeft gezegd: "Maak je harde reis niet proberen, behalve naar drie moskeeën; Masjidku dit (van de profeet Moskee), de Grote Moskee en de Aqsa-moskee."

 
Immers, dichter bij de bewoners van de graven met nadzar, opoffering, zegeningen op, gebed en vragen de hulp van hen, dit alles is shirk, aan Allah.

 
Een moslim mag niet bidden voor de inwoners van de begraafplaats, hoewel de bewoners van het graf van een edele, zoals de apostelen niet vragen om hulp om hen, als niet om hulp vragen aan afgoden, bomen en sterren. Het spel gerechten en drums die zij voornemens zijn om dichter bij Allah Subhanahu wa Ta'ala, is er sprake van een onrechtvaardige ketterij.

Het vieren van de juridische geboorte van de Profeet in de moskee
Moslims moeten niet in het bezit van de viering van de geboorte van de profeet in de nacht van 12 Rabi al-Awwal of de andere nacht, en zijn niet goed georganiseerd viering van zijn geboorte dan Saw, voor de verjaardag viering, met inbegrip van innovaties in de religie, omdat de Profeet sallAllahu 'alayhi wa salaam nooit zijn verjaardag gevierd tijdens zijn leven, maar zij die les geeft religie en set-Sharia Shari'ah van zijn Heer, hij ook nooit besteld, Khulafa'ur kaliefen en de metgezellen en de Tabi'in werd nog nooit gedaan.
 
Dus met dit in het achterhoofd dat het een feest van vernieuwing, terwijl de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam heeft gezegd: "Degene die iets nieuws in onze zaken (in de islam) die niet (begeleiding) maakt voor hem, dus hij verzonnen

Relatie tussen Bid'ah Met Soennah

M termen van de betekenis van de taal lughawi Soennah betekent ook innovatie, omdat de Soennah betekent letterlijk ath-tariqa (pad), of het nu goed of slecht. Daarom is elke persoon die begonnen met de zaak, die uiteindelijk door veel mensen die na dat, dan is het wel de soenna. [Zie Al-Al-Munir Mishbah 292].
Dus de sunnah en innovatie in lughawi adalam dezelfde betekenis.Onder de voorbeelden van het gebruik van de Soennah in de zin lughawi lafazh zijn woorden van de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam.
"Wie gaf het voorbeeld van de islam met een goed voorbeeld, dan krijgt hij een beloning (zoals) belonen die het beoefenen daarna, zonder dat het verminderen van hun beloning op alle. En wie geeft een slecht voorbeeld, dan is hij draagt ​​zijn zonde en de zonden van degenen die het beoefenen na hem, zonder afbreuk te doen aan de minste van hun zonden "

Relatie tussen Ibtida 'Met Ihdaats
Ibtida 'en Ihdats in talen die een gemeenschappelijke oorsprong van betekenis te delen, is dat iets dat niet eerder heeft bestaan.Wat de betekenis syar'i, dan de vier hadith geleden heeft aangetoond dat het ketterij is volgens de Shari'ah heeft twee namen, de "ketter en muhdatsat".Het is gewoon dat het woord ketterij veel wordt gebruikt en toegelicht in de zaken van (iets) die diada uitvinden en verwerpelijk in elke religie. Het op grote schaal in woorden uitgedrukt muhdatsat diada uitvinden iets meer verwerpelijk, zowel op het gebied van godsdienst of de andere.Daarom kunnen wij weten, dat ihdats vaker en op grotere schaal dan ibtida ', omdat het woord omvat alles ihdats diada uitvinden en verwerpelijk, zowel op het gebied van godsdienst of de andere, dan alle daden van zonde en zondaars in de definitie ihdats.

De betekenis van Bid'ah In vergelijking Lughawi En Syar'i
Definitie van ketterij in de ogen van de taal (lughah) komen vaker voor dan syar'inya betekenis. Tussen de twee betekenissen hebben algemeenheid en specificiteit absoluut is, want elke ketterij in de definitie van ketterij syar'iyyah lughawiyyah, maar niet vice versa, voor zeker een deel van deze uitvinding of innovatie lughawiyyah wezens omstandigheden die zijn niet opgenomen in het materiaalbegrip van innovatie in de Shari'ah [See Iqhtidlaush Shirathil Mustaqim 2/590].
Als het wordt gezegd dat het absolute ketterij, dan is het een ketterij wordt bedoeld met de hadith "Elke innovatie misplaatst is", en innovatie lughawiyyah niet inbegrepen, dus eigenlijk ketterij toe te schrijven aan dlalalah syar'iyyah (valse) en mardudah (verworpen).
Het begrijpen van Bid'ah Volgens de Shari'ah

Hadith van Jabir bin Abdullah, de profeet vrede en zegeningen 'alaihi wasallam heeft gezegd in khuthbahnya: Echt de beste van het boek van Gods Woord is de mooiste en de leiding is de leiding van Mohammed en de meest lelijke zaak is iets dat diada uitgevonden (in geloof) en elk van de diada uitgevonden (in geloof) is het een innovatie en elke innovatie is ketterij en afvalligheid setap het (waar) in de hel. ".

 
En als het is duidelijk geweest zijn met deze hadith, dat het al-bid'ah mubdatsah (diada uitvinden iets in de religie), dan is vereist (ons) de betekenis ibda '(smederijen in de religie) te onderzoeken in de Sunnah .

In de Driehoek Language Understanding Bid'ah

Betekent iets dat (gehouden) gemaakt, zonder voorafgaande voorbeeld. Deze betekenis als het woord van God. "Zeg:" Ik ben niet de eerste apostel onder de apostelen ". Deze betekenis is ook opgenomen in de woorden van anhu Umar '. "Op zijn best ketterij".
Ook met andere woorden Imams, zoals Imam Shafi'i, "Bid'ah is tweeledig, zowel ketterij en ketters die zijn aan te merken, in voorkomend geval Soennah, dan dat het goed is, maar als integendeel, dan is dat een schande ". Ibn Rajab zei: "zoals vervat in de woorden van de Salaf worden beschouwd als een onderdeel van ketterij is ketterij in de zin van de taal. Niet een ketter in de zin van de Shari'ah.
Enkele voorbeelden Bid'ah Vandaag: Aanbidding en taqarrub Aan Allah Subhanahu Wa Ta'ala
Ketterij, ketterij met betrekking tot aanbidden, op dit moment veel.Eigenlijk is het tauqif dienst (beperkt tot de aanwezigheid en afwezigheid van argument), dus niet iets dat in termen van aanbidding voorgeschreven, behalve op het terrein.
Iets dat niet is gecategoriseerd als ketters argumenten, gebaseerd op de woorden van de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam."Degenen die niet onze opdrachten oefenen om hem dat hij afgewezen". Veel daden van aanbidding die werd uitgeoefend op dit moment, is legioen, onder hen; verharden bedoeling in het gebed. Bijvoorbeeld, door hardop te lezen. "Ik ben van plan naar die en die, omdat Allah Ta'ala bidden".
Enkele voorbeelden Bid'ah Vandaag: viering van de geboorte van de Profeet die samenviel met de Maan Rabiul Awwal
Moderne ketterij van ketterij-veel-soorten, met het verstrijken van de tijd, in ieder geval de wetenschap, het nummer van de beller (predikers) worden uitgenodigd om ketterij en afwijkend gedrag, en het uitbreken van tasyabuh (na te bootsen) degenen die niet geloven, noch in douane aangelegenheden, alsmede hun religieuze rituelen.Dit toont de waarheid (feiten) van de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam. "Wat je volgt de weg van voor u", bijvoorbeeld, is: Het vieren van de geboorte van de Profeet 'alayhi wa salaam is ketterij, want het feest heeft geen basis in het Boek en de Soennah, Salaf Salih ook met de daad en in opeenvolgende generaties eerdere keuzes.Viering van de geboortedag van de Profeet 'alayhi wa salaam komt kort na de vierde eeuw AH.
Houding ten opzichte van Daders manhadj van Ahloes Soennah en Bid'ah weerlegd Acteurs In Bid'ah
Manhaj ze in dit geval op basis van het Boek en de Soennah.Manhadj gestage en niet in geschil, waarin ze voor het eerst onthuld twijfelachtig, onzeker van de ketters en dan ontkennen (een voor een).

 
En op basis van het Boek en de Soennah, drukken zij verplicht vast te houden aan de leer van de Shari'a en de verplichting om een ​​breed scala aan innovaties en dingen die worden gehouden te verlaten. Ahlus Sunnah geleerden hebben uitgegeven veel werk in dit verband.En in de boeken van Aqeedah, ze weerleggen ook de ketters met betrekking tot geloof en juristen. Inderdaad, sommige geschreven werkt specifiek voor hen.
Achtergrond De opkomst van Bid'ah

Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam heeft zij verklaard in een hadith overgeleverd door Ibn Mas'oed Metgezellen van Allah' anhu, zei: Boodschapper van Allah sallAllahu 'alayhi wa salaam om een ​​lijn te maken voor ons, zei toen: "Dit is de weg van Allah", dan is hij dat het aantal regels aan zijn rechterhand en zijn linkerhand, zei toen: "En dit is een of andere manier boven elke straat is er satan die altijd (mannen) nodigt uit tot de weg".Wie zich van het Boek en de Sunnah, altijd druk op de straten van valse en ketterse. Dus de achtergrond die heeft geleid tot de opkomst van innovatie-innovatie, in de samenvatting is als volgt: onwetend van de wetten van de Ad-Deen, na de passies.

Definitie van ketterij, ketterij en diverse soorten wet-Het statuut
De daad van ketterij in douane (gewoonten), als de nieuwe ontdekkingen op het gebied van wetenschap en technologie (ook nieuwe openbaringen van de wetenschap met diverse-soorten). Het is toegestaan ​​(toegestaan) omdat de oorsprong van alle douane-(gewoonten) zijn toegestaan.
 
De daad van ketterij in de Ad-Deen (islam) is haraam, omdat het in de deen is tauqifi (kan niet worden gewijzigd-change), de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam zei: "Het betekent: Zij die een nieuw ding (doe nieuwe) in onze zaken is niet van zulke zaken, dan is de handeling wordt afgewezen (niet geaccepteerd). " En in een andere overlevering staat: "Het betekent: elke persoon die pleegt een daad die niet gebaseerd is op een van onze activiteiten, dan is zijn daad wordt afgewezen.

Criteria Bid'ah
Het begrijpen van innovatie in syar'i punt is om Allah te aanbidden met iets dat niet is disyari'atkan God. Je kunt ook zeggen dat innovatie om Allah te aanbidden met iets dat niet wordt aangetoond door de Profeet sallAllahu 'alayhi wa sallam, noch de vier kaliefen.Sloot de eerste definitie van het woord van Allah Subhanahu wa Ta'ala "Hebben zij geen goden naast atkan God mensyari 'om hun geloof niet mogen Allah". Terwijl de tweede definitie afgeleid uit de woorden van de Profeet 'alayhi wa salaam. "Laat je vasthouden aan de sunnah sunnahku en Khilafat ur Rashidun die Zijn leiding. Gigitlah-Soennah sunnah het met wijsheid, en laat je weg te blijven van zaken die diada nieuwe uitvindingen"

Is Bid'ah alleen effectief op de velden van Aanbidding, De aard van Bid'ah
Innovatie wordt zoals vermeld door de Profeet 'alayhi wa salaam."Laat je weg te blijven van zaken die diada nieuwe uitvindingen, zoals elke nieuwe zaak (in de godsdienst) is bod 'ah, een bod' ah verdorven was, en elke verdraaid (waar) in de hel".
Zo, alle ketterijen, zowel begin en continu, de dader is schuldig, want als er staat in de hadith van de profeet "(waar) in de hel" Ik bedoel, dat fout was de oorzaak van diadzab in de hel. Omdat Rasulullan heeft gewaarschuwd zijn volk tegen de ketterij, dan is het begrijpelijk dat het echt schadelijk, omdat de Profeet noemde het globaal en niet specifiek genoemd, zoals in de woorden die hij zei: "Elke innovatie misplaatst is."
bron: http://almanhaj.or.id

No comments:

Post a Comment