Friday, July 13, 2012

Og perfektion af islam bid'ah Danger (1), Allahs ord Ta'ala på Koranen. وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء "Og Vi har sendt ned til jer Bogen (Koranen) til at forklare alt". [An-Nahl: 89].


Og perfektion af islam bid'ah Danger (1), Allahs ord Ta'ala på Koranen.
وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء
"Og Vi har sendt ned til jer Bogen (Koranen) til at forklare alt". [An-Nahl: 89].



Ved
Shaykh Muhammad ibn Saalih al-'Uthaymeen


INDLEDNING
Al lovprisning tilhører Allah swt. Vi prise ham, tigge ham Ma'unah og maghfirah, omvender sig og søge tilflugt i Ham fra det onde i vores gerninger onde selv. Enhver person, der er styret af Gud, så intet kan vildlede, og hvem disesatkannya menunjukinya så intet kan.

Jeg vidner om, at Gud har ret til at blive tilbedt undtagen Allah, ingen partner til Ham. Og jeg bevidner at Muhammad er Hans slave og Hans Budbringer. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sendt af Gud til at bringe vejledning og Sandhedens Religion. Beliaupun har leveret en besked, udføre den tillid, oprigtighed og kærlighed til mennesker, og stræber i vejen for Gud med sandheden, indtil han gik bort til sin barmhjertighed, mens han forlod sit folk i et klart oplyst gade, der afviger fra det, skal omkomme.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har forklaret alle de behov, mennesker i forskellige aspekter af deres liv, som sagt af Abu Dhar Allah' anhu: "Intet er overset af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, indtil fuglen basker med vingerne i himlen, men han har lært os om videnskaben ".

Der var en polyteist spurgt Salman Al-Farisi Allah 'anhu: "Har profeten lærer dig om proceduren for at aflaste sig selv .. Salman svarede:' Ja, han har forbudt os at møde bederetningen, når afføring, og rengøring hensigten med mindre end tre sten eller med højre hånd eller med tørret gødning eller knogler ".

GUD skal forklare Religion i Usul og Furu QURANUL AL-Karim
Du ved vel, at Allah swt har gjort det klart i Koranen om Usul (point) og Furu (afdelinger) af islam. Allah har forklaret om den enhed, med alle mulige ting, hænge ud indtil omkring et medmenneske som manerer fra mødet og bad om lov til procedurer og så videre. Da Allah Ta'ala

يا أيها الذين آمنوا إذا قيل لكم تفسحوا في المجالس فافسحوا يفسح الله لكم

"Åh, I der tror, ​​når det er sagt til jer: 'velgørende-lapanglah i Majlis', så Allah vil give Føre rummelighed for dig" [al-Mujaadalah: 11]

Og hans ord.

يا أيها الذين آمنوا لا تدخلوا بيوتا غير بيوتكم حتى تستأنسوا وتسلموا على أهلها ذلكم خير لكم لعلكم تذكرون فإن لم تجدوا فيها أحدا فلا تدخلوها حتى يؤذن لكم وإن قيل لكم ارجعوا فارجعوا هو أزكى لكم والله بما تعملون عليم

"Åh, I der tror, ​​ikke komme ind i huset, der er ikke dit hus, før at spørge om lov, og hilste på beboerne, så det er bedre for dig, at du altid vil huske. Hvis du ikke kan se nogen i det, så skal du ikke komme ind før du indhente tilladelse. Og hvis det at vide: 'Kom tilbage! " så skal du vende tilbage. Det er renere for dig, og Allah er klar over, hvad I gør "[An-Nuur: 27-28].
.
Allah swt har også forklaret os i Koranen om, hvordan man klæder sig. Hans Ord.

والقواعد من النساء اللاتي لا يرجون نكاحا فليس عليهن جناح أن يضعن ثيابهن غير متبرجات بزينة

"Og de gamle kvinder, der har været suspenderet (fra menstruation og indeholder) De har aldrig ønsket at gifte sig (igen) for deres synder heller ikke tage deres tøj af [1] uden (tilsigtede) for at vise smykker" [An-Nuur: 60].

يا أيها النبي قل لأزواجك وبناتك ونساء المؤمنين يدنين عليهن من جلابيبهن ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

"O Profet, sige til dine hustruer og dine døtre og hustruer for de troende:" Lad dem udvide jilbanya [2] til resten af ​​deres kroppe "Det er så de er lettere at blive anerkendt, derfor. ikke blive forstyrret. Og Allah er tilgivende og barmhjertig ". [Al-Ahzaab: 59].

ولا يضربن بأرجلهن ليعلم ما يخفين من زينتهن

"Og har de slog sit ben, så de er kendt for at skjule smykker." [An-Nuur: 31]

وليس البر بأن تأتوا البيوت من ظهورها ولكن البر من اتقى وأتوا البيوت من أبوابها واتقوا الله لعلكم تفلحون

"Og der er ikke kraft ind husene bagfra [3], men at dyd er dyd af mennesker, der gør ret, og gå til huse dørene". [Al-Baqarah: 189].

Og mange flere vers som dette, hvilket således er klart, at Islam er perfekt, dækker alle aspekter af livet, ikke nødvendigt at tilføje og bør ikke reduceres. Som Allah Ta'ala på Koranen.

وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء

"Og Vi har sendt ned til jer Bogen (Koranen) til at forklare alt". [An-Nahl: 89].

Der er således ikke noget, der har brug for en god mand, der kommer til livet i det hinsides såvel som livets problemer i verden, men Gud er blevet beskrevet i Koranen udtrykkeligt eller gestus, udtrykkelig eller underforstået.

Med hensyn til Allahs ord Ta'ala.

وما من دابة في الأرض ولا طائر يطير بجناحيه إلا أمم أمثالكم ما فرطنا في الكتاب من شيء ثم إلى ربهم يحشرون

"Og heller ikke de vilde dyr på jorden, og de fugle, der flyver med vinger, men folk (også) kan lide dig. Eller vi alpakan er intet i al-Kitab. Derefter samles til deres Herre." [Al-An'am: 38].

Det er blevet foreslået'' al-bog "her er Koranen når de i virkeligheden er." Lawh Mahfuz "På grund af, hvad Allah åbenbarede Koranen i hans ord:". Det : Og Vi sendte ned kepadmu bog (Koranen) til at forklare alt "fastere og klarere end angivet i hans ord:". Betydning: Det er ikke os alpakan intet i al-bog ".

Måske er der folk, der spørger: "Er der et vers i Koranen, der beskriver følgende fem bønner hvert nummer rak'ah bøn Hvordan kan Guds ord er klart, at Koranen blev åbenbaret til at forklare alting,? men vi finder ikke et vers, der beskriver antallet af hver rak'ah bøn ".

Han svarede: Allah har forklaret i Koranen, at vi er pålagt at tage og følge alle, der er blevet talt og vist ved profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Den er baseret på Allahs ord Ta'ala.

من يطع الرسول فقد أطاع الله

"De, der adlyder Sendebudet, at han faktisk har adlydt Allah" [An-Nisa: 80].

وما آتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا

"Og hvad Messenger til dig, modtage ham. Og hvad han forbyder jer derefter forlade". [Al-Hashr: 7].

Så alt, hvad der er blevet beskrevet af Sunnah profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, i virkeligheden Koranen har at vise det alligevel. På grund af Sunnah såvel som åbenbaring og undervist af Gud til profeten Shalallallahu 'alaihi wa sallam. Som nævnt i hans ord.

وأنزل الله عليك الكتاب والحكمة

"Hvilket betyder: Og Allah har nedsendt Bogen (Koranen) og Al-Hikmah (As-Sunnah) til dig". [An-Nisa: 113].

Således, hvad der er nævnt i Sunnah, er faktisk også nævnt i Koranen.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ANYWAY ALLE skulle forklare RELIGION
Kære læser.
Hvis du har været indlagt, og troede på de ting ovenfor, så hvis der var noget om religion, der kan komme tættere på Gud har ikke forklares ved profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, indtil han døde?

Selvfølgelig ikke. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har forklaret alt villige til religion, enten ved ord, gerning eller hans samtykke. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam nødt til at forklare det direkte fra eget initiativ eller som svar på spørgsmål. Nogle gange, ved Allahs vilje, er der en beduin kom til Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam at spørge om noget i spørgsmålet om religion, mens de venner, der altid ledsager profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam ikke stille det. Derfor venner blive ophidset, når der er en beduin kom for at bede profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Som bevis, at Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har forklaret, hvad der kræves af alle mænd i tilbedelse, mu'amalah og deres liv, som er Allahs ord Ta'ala.

اليوم أكملت لكم دينكم وأتممت عليكم نعمتي ورضيت لكم الإسلام دينا

"Denne dag har Jeg fuldkommet til dig din religion, og havde min Ni'mat begge ender til mig, og har det være min ridhai islam religion for jer". [Al-Maa'idah: 3]

Hver innovation er vildledning
Hvis problemet var en statut er klar og bror, derefter vide, at enhver, der begår kætteri i religion, men med gode intentioner, så er det kættersk, men en fejl, er en handling af blasfemi mod religion og fornægte Guds ord Almægtige, hvilket betyder: "Denne dag har Jeg fuldkommet jeres religion for jer ....." . For med alt det, syntes han at sige, at islam ikke er perfekt, fordi praksis er færdig med den antagelse, kan ikke nærme sig Gud i dem.

Overraskende er ingen tilfreds med essensen af ​​kætteri, astma 'og karakteren af ​​Allah den Almægtige, da han sagde, at målet er at herliggøre Gud, at hellige Gud, og at adlyde Allahs ord Ta'ala.

فلا تجعلوا لله أندادا

"Så du skal ikke oprette rivaler til Allah". [Al-Baqarah: 22]

Mærkeligt, at folk, der gør denne form for kætteri i Allahs religion, der er tilfreds med sin essens, som aldrig blev gjort af lærde Salaf, sagde, at det var ham, der helliger Gud, han, som forherliger Gud, og ham, der holder sit ord: "Betydning: Så ikke oprettet rivaler til Allah", og hvem han er mumatstsil menyalahinya musyabbih (folk, der sidestiller Gud med Hans skabelse), eller at beskylde de andre crappy titler.

Overraskende igen, der er dem, der udfører religiøse kætteri på en personlig Gud med hensyn til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Ved at gøre så de antager, at han var den person, der mest elsker profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og at herliggøre ham, han dem, der ikke kan lide dem så er en mand, der hadede profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, eller beskylder de andre crappy titler de normalt bruger mod dem, der afviser deres kætteri.

Strange, er, at disse mennesker siger: "vi, som glorificerer Allah og Hans Sendebud". Og med de nyskabelser, de gør det, de faktisk nødt til at handle modigt mod Allah og Hans Budbringer. Allah Ta'ala har sagt.

يا أيها الذين آمنوا لا تقدموا بين يدي الله ورسوله واتقوا الله إن الله سميع عليم

"Åh, I der tror, ​​ikke gå forud for Allah og Hans Sendebud og frygt Allah. Allah er hørelsen, vide." [Al-Hujuraat: 1].

Kære læser.
Her forfatterne ønsker at bede, og husk, for Allahs skyld, så svar, du giver, kommer fra samvittighed snarere end følelsesmæssigt, sagde, at i overensstemmelse med den vejledning af din tro, ikke ved imitation (en del af det).

Hvad er din mening om dem, der har begået kætteri i Allahs religion, om at tilfreds med Essence, naturen og astma 'Allah swt er tilfreds med den personlige eller profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam. Da sagde: "Vi var forherligelse af Gud og Profeten?".

Er de mere ret til det kaldes pengagung Allah og profeten, eller de mennesker, at de ikke afviger fra spidsen af ​​jaripun Shari'ah af Allah, der sagde: "Vi tror på Shari'ah Allahs bragte Profeten, tror vi, hvad der prædikes , vi er lydige og med forbehold af påbud og forbud, vi afviser, hvad der ikke findes i den islamiske Shari'ah, bør vi ikke være formasteligt at Allah og Hans Sendebud, Allahs religion eller sige i noget, der ikke omfatter undervisning ".

Hvem, ifølge dig, jo mere ret til at blive kaldt en mand, der elsker og forherliger Allah og Hans Budbringer.?

Naturligvis den anden gruppe, dem der siger: "Vi har tillid til og tro på, hvad der prædikes for os, lydig og med forbehold af, hvad der blev bestilt, og vi afviser, hvad der ikke er bestilt, og vi bør ikke opfinde en Gud eller i Shari'ah kætteri i Allahs religion ". Der er ingen tvivl om, at det er folk, der kender sig selv og kender holdningen Khaliqnya. Det er dem, der glorificere Allah og Hans Sendebud, og sandheden er dem, der viser deres kærlighed til Allah og Hans Budbringer.

Ikke den første gruppe, som gjorde kætteri i religion Gud, i tro, tale eller handling. Faktisk, mærkeligt nok de forstår de ord af profeten fred og velsignelser alaihi wa sallam.

إياكم ومحدثات الأمور, فإن كل محدثة بدعة, وكل بدعة ضلا لة, وكل ضلا لة في النار

"Hold dig væk fra nye spørgsmål, som hver ny sag er en innovation, enhver innovation er vildledning, og enhver vildledning gå i helvede".

Hans ord: "alle kætteri" er generel og omfattende, og de vidste det.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, der leverer offentlig meddelelse af denne, vil vide, hvad den giver konnotationer. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam var den mest veltalende mand, den mest oprigtige af hans folk ikke sige, bortset fra, hvad der forstås sin mening, så når profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde: "Kullu bid'atin dhalalah", han forstod hvad der blev sagt, at forstå godt være dets betydning, og det opstår fra hans tale, fordi han er virkelig oprigtig til sit folk.

Hvis et ord opfylder disse tre elementer, nemlig: gentagne med oprigtighed, fuld af veltalenhed og forståelse, så det ikke har den konnotation af ordet, men det betyder, at det indeholder.

Med den almindelige oversigt ovenstående, er det sandt, at innovation kan opdeles i tre dele, eller fem dele?

Absolut ikke sandt. Udtalelsen fra nogle forskere, der siger, at der hasanah kætteri, kunne udtalelsen ikke adskilles fra to ting.

Første: omfatter ikke muligheden for kætteri, men han betragtes som kætteri.
For det andet: muligheden for at medtage kætteri, hvilket naturligvis sayyi'ah (dårligt), men han kendte ikke grimhed.

Så hvert tilfælde betragtes som kætteri hasanah, så er svaret som før.

Der er således ikke længere mulighed for eksperter til at gøre noget for kætteri kætteri kætteri hasanah dem, fordi vi allerede har et magtfuldt våben af ​​profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, nemlig:

وكل بدعة ضلا

"Hver innovation er vildledning"

Våben blev ikke gjort i nogen fabrik, men snarere kommer fra profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og lavet så perfekt. Hvem har dette våben ikke ville blive modarbejdet af enhver med det kætteri, der siger som hasanah, mens profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har sagt: "Hver innovation er vildledning".

[Kopieret fra bogen Al-Ibdaa 'wa fi Kamaalis Syar'i Khatharil Ibtidaa', udstedelse af Indonesien og faren for bid'ah Perfection af islam, af Shaykh Muhammad Sholeh bin Al-'Uthaymeen, Masykur MZ Ahmad oversætteren, udgiveren Minhajus Sunnah Foundation, Bogor - Jabar]
_______
Fodnote
[1]. Det vil sige: Overtøj, som når den åbnes, viste ingen genitalier.
[2]. Beslag jilbab tøj ligner et felt kan dække hoved, ansigt og bryst.
[3]. På tidspunktet for Uvidenhed, de de mennesker, der berihram på Hajj tid ind i huset bagfra, ikke forfra. Dette blev foreslået af ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så dette vers kom ned som en forklarende



Og perfektion af islam bid'ah Danger (2)


Ved
Shaykh Muhammad ibn Saalih al-'Uthaymeen


NOGLE SPØRGSMÅL OG SVAR
Kan eksistere mellem den læser, der spørger: Hvordan man tænker på de ord Umar bin Khattab Allah 'anhu gang bestilt Ubayy ibn Ka'b og Tamim Ad-Of at føre mennesker i Ramadan-måneden. Når ud for at få menigheden samledes med deres præster, sagde han: "Dette er det bedste for kætteri .... osv.".

Han svarede.
Første: At ingen af ​​os kan modsætte profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, selv om ord Abu Bakr, Umar, Uthman, Ali, eller med andre end deres ord. Fordi Allah Ta'ala siger:

فليحذر الذين يخالفون عن أمره أن تصيبهم فتنة أو يصيبهم عذاب أليم

"Så lad dem, der overtræder kommandoen (Messenger) frygt for Allah blive overskrevet injurier eller overskrevet en smertefuld". [An-Nuur: 63].

Imam Ahmad bin Hambal sagde: "Du ved, hvad der er bagvaskelse Defamation, der er Shirk Måske hvis delvis forkastet, fordi profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ville ske med ham en fejl, vil det i sidste ende dø?..."

Allah ibn Abbas 'anhu sagde: ". Jeg blev nærmest kastet dine sten fra himlen jeg sagde: Allahs Sendebud sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde, men du er imod ordene fra Abu Bakr og Umar."

For det andet: Vi mener, at Umar 'anhu omfatter folk, der har stor respekt for Allahs ord Ta'ala og Hans Sendebud sallâ Allâhu ord alaihi wa sallam. Beliaupun kendt som manden, der er baseret på de bestemmelser i Allah, så du skal ikke blive overrasket, hvis han fik sit øgenavn som en person, der altid klamrer sig til kalamullah. Og historier om kvinder, der vovede at tilbagevise hans udsagn om at begrænse Mahr (medgiften) til Guds ord, som betyder: "... mens du har givet en af ​​dem en masse af ejendom ..." [1] er ikke nogen hemmelighed for offentligheden, så han ikke lægge restriktioner medgift.

Selvom denne historie skal forskes mere om keshahihahnya, men har til formål at præcisere, at Umar var en mand altid baseret på de bestemmelser Allah, ikke at bryde dem.

Derfor er det ikke værd, når 'Umar modsætning Profeten Muhammed sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, og sagde om en nyskabelse: "Dette er det bedste for kætteri", men innovation er inkluderet i kategorien af ​​ord af profeten sallâ Allâhu ' alaihi wa sallam: "enhver innovation er vildledning".

Men det kætteri at Umar sagde, bør placeres som en innovation, der ikke er inkluderet i de ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er. Pointen: er indsamlingen af ​​mennesker, der ønsker at udføre omskæring om natten bøn i Ramadan med en præst, hvor de tidligere gjorde på egen hånd.

Mens omskæring er bøn i sig selv har nogen essensen af ​​profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, som det fremgår af Sayyida Aisha Allah' anha sagde: "Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam aldrig gjort qiyamul Lail (sammen med sine ledsagere), tre nætter i træk, så han menghentikannnya på den fjerde nat, og sagde:

((إني خشيت أن تفرض عليكم فتعجزوا عنها))

"Jeg er bange for, at bøn er obligatorisk for dig, kan sedanghkan du ikke har råd til at udføre den". [History of Hadith al-Bukhari og Muslim].

Så qiyamul Lail (nat bøn) i Ramadan, menigheden omfattede Sunnah profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Men den såkaldte kætteri ved Umar anhu fra den betragtning, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam efter et stop på den fjerde nat, at der blandt de mennesker, der gør det på egen hånd, nogle gør det i menighed med mængden. Endelig, Umar al-Mu'minin 'anhu efter hans mening ret til at indsamle dem med en præst. Så der blev udført af Umar hed kætteri, når der sammenlignes med, hvad der sker ved de før det. Men faktum er ikke kætteri, fordi den blev udført af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Med denne forklaring, er der ingen grund til eksperterne at erklære loven for kætteri kætteri kætteri hasanah dem.

Kan også findes blandt de læsere, der spurgte: Der er ting, der aldrig har gjort på profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, men det blev godt modtaget og praktiseres af muslimer, såsom skoler, udarbejdelse af bogen, og så videre. Nye ting som dette vurderet som god muslimer, praktiseres og opfattes som gode gerninger. Så hvordan gør dette, hvilket er næsten en konsensus af muslimer, kombineret med ordene af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "enhver innovation er vildledning".

Svaret er: Vi siger, at ting som dette i virkeligheden ikke er kættersk, men som et middel til at udføre ordrer, mens midlerne var forskellige med hensyn til tid og sted. Som nævnt i Siwak: "Betyder bedømmes efter dets formål". Det betyder at udføre de ordrer, loven bestilt midler til adfærd, der ikke er bestilt, er loven ikke befalet, være et middel til ulovlige handlinger, er loven ulovlig. For dette, en god hvis de anvendes som et middel til onde bliver til en dårlig lov og dårlig.

Allahs ord Ta'ala.

ولا تسبوا الذين يدعون من دون الله فيسبوا الله عدوا بغير علم

"Og ikke forbande guder, hvem de tilbad ud over Allah, for at de forbandet af Allah uden viden ud". [Al-An'am: 108].

Selvom guder bagvaske dem, der er polyteister, og de rigtige handlinger i stedet. I modsætning hertil mejelek talte dårligt om Lord of onde gerninger, og Alamien ikke er på plads. Men fordi handlinger og bagvaske håner afgudsdyrkere fordi de vil spotte Allah, så sådanne handlinger er forbudt.

Vi bevidst citeret dette vers, fordi det er en sætning, der viser, at de midler, der dømmes efter sit formål. Eksistensen af ​​disse skoler, arbejdet i videnskab og udarbejdelse af bøger og andre nyheder, og selv om der er noget som det i Profetens tid sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, men ikke en destination, men et middel. Mens de midler, der dømmes efter sit formål. Så hvis der er en skolebygning til at undervise videnskab er illegitim, da opførelsen af ​​loven er ulovlig. Omvendt, hvis de mål for den naturvidenskabelige undervisning syar'i, så dens konstruktion er bestilt.

Hvis der er også et spørgsmål: Hvordan dit svar til Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

((من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها إلى يوم القيامة))

"Hvem begyndte at give eksempler på det gode i islam, da han fik en belønning for sine handlinger og belønne dem, der følger (efterligne) lovovertrædelsen ..".

"Sanna" betyder her: at gøre eller holde.

Han svarede:
At den person, der fremsatte bemærkninger var en der sagde også: "enhver innovation er vildledning". profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Og måske ikke ord af ham som en ærlig og pålidelig mennesker der er i modsætning til hinanden, som Guds ord er heller ikke modstridende. Hvis nogen tænker sådan, så lad det op til fornyet overvejelse. Antagelsen var nok fordi han ikke har råd eller mangel på gelé. Og ville der ikke være nogen modsætning i ord af Allah eller ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Således er der ingen modsætning mellem Hadith, fordi profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde: "Mennesket Sanna fil Islam", som betyder: "Den handler i Islam", selv om de ikke indgår i den islamiske kætteri, så menyatkan: "Sunna hasanah ", hvilket betyder:" en god Sunnah ", mens innovation ikke er god. Bestemt ikke varierer mellem Sunnah og innovation arbejde.

Andre svar, at ordene "Man Sanna" også kan betyde: "Han vendte en Sunnah", som var blevet forladt og aldrig været der før. Så ordet "Sanna" ikke betyde, at Sunnah af sig selv, men genoplive en Sunnah, der er blevet forladt.

Der er også et andet svar er angivet ved starten af ​​hadith ovenstående grunde, historien om de mennesker, der kom til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og de var under meget vanskelige forhold. Så han appellerede til venner til at donere en del af deres ejendom. Så kom en af ​​hjælperne med en pakke af sølv, der synes en hel del, og er placeret foran profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Straks det lyser hans ansigt og sagde serilah.

((من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها إلى يوم القيامة))

"Hvem begyndte at give eksempler på det gode i islam, da han fik en belønning for sine handlinger og belønne dem, der følger (efterligne) lovovertrædelsen ..".

Herfra, er det underforstået, at betydningen af ​​"Sanna" er: udføre (gør), betyder det ikke at gøre (lave) en Sunnah. Så betydningen af ​​hans ord: "Man Sanna fil Islaami Sunnatan Hasanan", nemlig: "De, der bærer en god sunna", ikke gøre eller holde det, fordi en sådan er forbudt. baseret på de ord han: "Kullu bid'atin dhalaalah".

Fyldt MED HENSYN at tilbede
Bemærk venligst, at mutaba'ah (følg profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam) ikke vil blive opnået, medmindre velgørenhed sker i overensstemmelse med Sharia i seks sager.

Første. Årsag.
Hvis nogen gør en tilbedelse af Gud, fordi det ikke er disyari'atkan, så tilbedelse er bid'ah og blev ikke accepteret (afvist). Eksempel: Der er folk der ikke tahajud bønner på tærskelen til de 20-syv måneder af Rajab, under påskud af, at denne nat var den nat Mi'raj Profetens sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam (hævet til himlen). Tahajud Bøn er tilbedelse, men fordi det er forbundet med en sådan kætteri. På grund af tilbedelse var baseret på grunde, der ikke er defineret i Shari'ah. Denne betingelse, nemlig: tilbedelse skal være i overensstemmelse med Sharia i årsag - er vigtig, fordi så kan det ses, en form for velgørenhed, der anses omfatter Sunnah, men faktisk er det kætteri.

Anden. Typer.
Betydning: tilbedelse skal være i overensstemmelse med Sharia i sin art. Hvis ikke, så er det ikke acceptabelt. Eksempel: En hest slagtning for offeret var ugyldig, fordi den overtræder bestemmelserne i Sharia i sin art. Der kan anvendes som offer kameler, køer og geder.

Tredje. Niveauer (Numbers).
Hvis nogen tilføjer en række rak'ah bøn, som han sagde, at det var bestilt, så bøn er en bid'ah, og blev ikke accepteret, fordi det ikke er i overensstemmelse med forskrifterne i Shari'ah i antallet rakaatnya. Så hvis der er folk beder fem rak'ahs middagstid, for eksempel, så er hans bøn er ikke gyldig.

Fjerde. Kaifiyah (Hvordan).
Hvis nogen afvaskningen ved at vaske hænder og ansigt, er det ikke legitimt, fordi det ikke passer wudhunya specificeret af Shari'ah.

Femte. Tid.
Hvis der er mennesker, der slagtede dyret på den første dag i Dhul Hijjah, er det ikke legitimt, fordi tiden ikke gennemfører det i henhold til islamisk lære.

Jeg har hørt, at der er mennesker bertaqarrub til Allah i Ramadan ved at slagte en ged. Velgørenhed som denne er kætteri, fordi ingen offer er beregnet til at bertaqarrub til Gud undtagen som et offer, pilgrimsfærd og akikah fint. Slagtningen i Ramadan måneden med i'tikad belønning for sådanne ofre som Eid al-Adha er et kætteri. Hvis slagtning kun at spise kød, fint.

Sjette. Place.
Hvis der er folk i andre steder end moskeer beri'tikaf, er det ikke legitimt i'tikafnya. Fordi sted var i moskeen i'tikaf. Tilsvarende, hvis en kvinde ønsker i mushalla beri'tikaf derhjemme, er det ikke legitimt i'tikafnya, fordi stedet ikke var i overensstemmelse med shariah, et andet eksempel: En person, der gør tawaf udenfor Haram Moskeen med den begrundelse, at i det allerede overfyldt, tahawafnya ugyldig, fordi den er på plads for at circumambulate Parlamentet, som Gud den Almægtige,

وطهر بيتي للطائفين

"Og helliggør Mit hus er for dem, der circumambulate". [Al-Hajj: 26].

Konklusionen fra ovenstående forklaring, er, at tilbedelse ikke omfatter velgørende fromme person, undtagen hvis den opfylder to betingelser, nemlig:

Første. Oprigtig
Anden. Mutaba'ah.

Og Mutaba'ah ikke opnås, medmindre de seks sager, der er blevet beskrevet tidligere.

LUKNING
Writer rådgivet those viklet ind i kætteri forsøg, som kan have gode intentioner og ønsker godhed, hvis du virkelig ønsker det godt-fra Allah-der er ingen bedre måde end den måde af Salaf (forgængere generation) af Allah "anhum.

Hold fast på Sunnah profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, stien til den retfærdige Salaf følge, og se om det vil skade dig.?

Og vi sagde, den virkelige, at du vil få de fleste mennesker, der ønsker at arbejde på kætteri var tilbageholdende og doven til at gøre de ting, der er klart bestilt og Sunnah. Hvis de gennemførte kætteri, ville de stå Sunnah, der er blevet etableret med en følelse af engggan og doven. Det hele er effekten af ​​innovation på hjertet.

Kætteri, en stor indvirkning på leveren og er meget farligt at religion. Ingen af ​​gennemførelsen af ​​en kætter i Allahs religion, men de har også fjerner fra Sunnah lig med eller overstiger ham, som det udtrykkes af en Salaf.

Men hvis nogen føler, at han er en tilhænger og ikke en producent af Shari'ah, vil det nå perfektion ved ham frygte, underkastelse, lydighed og tilbedelse til Herren af ​​ittiba alamien og perfektion "(deltagelse) til Imamul Muttaqin, Sayyidul Mursalin, profeten Muhammad sallâ Allâhu ' alaihi wa sallam.

Forfatteren fortalte brødrene de muslimer, der betragter enten en del af kætteri, som tilfreds både med Essence, astma 'og arten af ​​Gud, eller er tilfredse med den personlige og forherligelse af profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, lad dem frygter Allah og undgå ting som at. Beramalllah med oprigtighed og baseret på Sunnah, ikke unddrage og bid'ah, efter hvad Gud godkender, ikke hvad du kunne lide djævel. Og lad dem opmærksomme på, hvad der kan opnås ved deres hjerter, i form af frelse, liv, fred, glæde og stor nur.

Må Allah gøre os som Cicerone som guidede ham og de ledere, der bringer en god, til at kæmpe vores hjerter med tro og videnskab, hvilket gør videnskaben, at vi har en velsignelse og ikke en katastrofe. Og må Allah vejlede os til stien af ​​hans tjenere, der tror, ​​gør os herunder frygten for hans Auliya og hans gruppe er heldig.

Bønner og hilsener kan forblive tildelt Guds profet Vi, Muhammad, hans familie og hans ledsagere.

[Kopieret fra bogen Al-Ibdaa 'wa fi Kamaalis Syar'i Khatharil Ibtidaa', udstedelse af Indonesien og faren for bid'ah Perfection af islam, af Shaykh Muhammad Sholeh bin Al-'Uthaymeen, Masykur MZ Ahmad oversætteren, udgiveren Minhajus Sunnah Foundation, Bogor - Jabar]
_______


Bid'ah om Tarawih bøn



Ved
Ustadz Zainal Abidin bin Shamsuddin, Lc



ESSENCE kættersk
Oprindelse af ordet innovation er skabt (en ny ting) med ingen tidligere eksempler [1]. Som Guds ord, Gud skaberen af ​​himlen og jorden. (Al Baqarah: 117). At Gud skabte dem uden foregående eksempel [2].

Hvad angår betydningen af ​​kætteri ved syar'i, er som det er blevet anført af Imam Ibn Taymiyyah, som alle betyder, at der ikke er religiøse disyari'atkan af Allah og Hans Sendebud, at der ikke er bestilt, hverken i form eller form af henstillingen, vil befale [3] , enten i form af tro, tilbedelse og muamalah.

I mellemtiden, i henhold til Imam aske Syathibi, innovation er en måde, hvorpå religion er lavet til at matche den eksisterende Shari'ah (dvs. ligner disyari'atkan for tilbedelse, men det væsentlige ikke det samme, endda tværtimod), Målet er at overdrive den praksis for tilbedelse til Gud.

Så der er en kætter, er enhver form for religiøs praksis, der ikke har nogen argumenter eller hjemmel i den religion, som viser dens gyldighed. Som for der har sit grundlag i Shari'ah at dets tilstedeværelse, så Shari'ah ikke betragtes som kætterske, selvom sproget siges at kætteri. Så enhver person, der opfinder noget, så menisbatkannya religiøse læresætninger, men har ingen argumenter eller retsgrundlaget for religion, så det omfatter innovation.

LYS Sunnah og mørke kætterske
Enhver muslim skal adlyde Messenger sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, både når han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam var i live eller efter døden. At adlyde profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, herunder en del af perfektion af en kærlighed til Gud, som Allah siger, Sig: "Hvis du (virkelig) kærlighed Allah, følg mig". [Ali Imran: 31].

Selv Allah truer dem, der menyelisihi sunnah han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Allah swt vil hjemsøge bagvaskelse og en smertelig straf, som i Guds ord: Så lad dem, der overtræder profetens befaling om at overskrive frygt Allah prøvelse af en smertefuld eller overskrives. [En Nur: 63].

Enhver muslim er forbudt menyelisihi apostle og Sunnah vejen for de troende, som Allah siger: Og dem der modsætter sig budbringeren efter den indlysende sandhed for ham, og følge den vej, er ikke vejen for de troende, vi lader det til frit at den fejl, der har styr på det. [En Nisa ': 115].

Profeten rådede alle muslimer til at klæbe til Sunnah, Sunnah efter dødsfaldet af hans sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og ikke gøre det kætterske. Jabir bin Abdullah, Profeten sagde i sin prædiken:

أوصيكم بتقوى الله والسمع والطاعة وإن عبدا حبشيا فإنه من يعش منكم بعدي فسيرى اختلافا كثيرا فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ وإياكم ومحدثات الأمور فإن كل محدثة بدعة وكل بدعة ضلالة

"Jeg fortalte dig at wasiatkan viet til Gud, lydige og trofaste, men førte Habasyi slave, som stadig er i live på grund af dig, vil det se en masse af tvister. Så Hold sunnahku og Sunnah af de fire kaliffer, der styrer, Hold ham og gigitlah med dine kindtænder. Pas på nye sager (bid'ah), fordi hver ny sag er en nyskabelse, og enhver innovation er en misforstået ". [Abu Daud, Tirmidhi og Ibn Mâjah].

'Abdullah bin Mas'ud, sagde han, "lad du følger, og det gør du ikke kebid'ahan. Sandelig, du er blevet betalt tilbage i den islamiske religion".

Imam Al Auza'i sagde: "Hav tålmodighed gutter på Sunnah. Forblive oprejst som venner af den opretstående på det. Sig som de siger. Hold dig for noget, at de afholder sig fra det, og følg vejen salafush gerninger."

IN-kættersk kættersk Tarawih
I denne Rubik, vil jeg skitsere specifikke diskussion omkring spørgsmålet om innovation i tarawih bøn, at mange i samfundet, og menes at være tilfældet, og Sunnah anses for god af de fleste lægfolk. Som et resultat heraf anbefales sunnah Sunnah bønner tarawih mange miste deres form og renhed. Blandt de nyskabelser, der er fælles i fællesskaber omkring spørgsmål tarawih bøn, er som følger.

A. Tarawih hurtigt, som en kylling hakke på mad.
De fleste af imamer manglede sund fornuft og viden god tro. Det fremgik af hvordan de skal bede. At næsten alle af bønnen er færdig, svarende til de bønner af mennesker, der er besat, især når tarawih bøn. De udfører 23 rak'ahs bad på bare 20 minutter, med at recitere Surat al 'Ala Duha eller ADH.

Ifølge alle de skoler, bør bønner ikke være sådan, fordi han er en hykler bønner, som hans ord: "Og da de stod op for bøn, de står med dovenskab De ønsker riya 'i tilstedeværelse af mennesker og ikke nævner Gud, men kun meget lille ". [En Nisa ': 142].

Form og måde tarawih bøn sådan, i klar modstrid med den måde, tarawih bøn Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, ledsagere og Salaf. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde.

فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ وإياكم ومحدثات الأمور فإن كل محدثة بدعة وكل بدعة ضلالة

"Og Hold sunnahku og Sunnah af de fire kaliffer, der gav de anvisninger, og gigitlah Hold ham med dine tænder. Pas på nye sager (bid'ah), fordi hver ny sag er kætteri, og hver af de innovation er misforstået ". [Abu Daud, Tirmidhi og Ibn Mâjah]

Og profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde.

صلوا كما رأيتموني أصلي

"Bed jer alle, som du ser mig bede". [Bukhari, Muslim, Ahmad. Se Irwaul Ghalil nr.: 213].

Ad Darimy berettede, at Abu Aliyah sagde, "Hvis vi går til en person til undersøgelse, så vil vi se, at han bad. Hvis han beder korrekt, vil vi sætter os ned for at studere med ham. Og vi sagde," Han vil være bedre i andre problemer '. Omvendt, hvis bønnen er brudt, så vil vi vende os væk fra det, og vi sagde, "Han vil være mere beskadiget i den anden sag". [4]

Og en ting, der styrker igen, at dette var et tilfælde af kætteri, fordi det sker regelmæssigt og permanent i hver måned Ramadan. De antager, at det er den bedste måde at bede tarawih.

2. Læs Surat Al An'am I en rak'ah af bøn Tarawih.
De lærde mener, at læse Al-An `er i en rak'ah af bøn tarawih bid'ah, fordi det sætter sin lid til en sådan et forslag. Med hensyn til hadith af Ibn Abbas og Ubay ibn Ka'b, at Profeten sagde:

أنزلت سورة الأنعام جمة واحدة يشيعها سبعون ألف ملك بالتسبيح والتحميد.

"Brev Al'An'am sænket samtidigt i et enkelt trin leveret af halvfjerds tusinde engle, læsning og bøn perler tahmid".

Mange almindelige mennesker bliver bedraget af denne Hadith. Men ifølge Imam Suyuti, at ovenstående hadith er da'eef. Hvis nogen hadith er autentisk, ja der er ikke et forslag, der er læst i en rak'ah Sunnah.

Al An'am læste brevet i en rak'ah kan siges for kætteri af følgende årsager. Først, specialiseret samfund af Surat al-An `er bedraget, at et andet brev Afdhal eller mindre ikke er god til at læse under bøn gange tarawih. Sekund, aflæsningen alene helliget tarawih bede. For det tredje, byrden af ​​muslimer, især lægfolk, så de vil være vred eller ked af det eller som følge af religiøst had. Det fjerde, den måde, det menyelisihi Sunnah, fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam anbefales det andet rak'ah kortere end den første rak'ah, mens innovation har ændret tolal Sunnah og imod sharia. [5]

3. Indsamling kætteri Sajadah Vers.
En præst indsamlet de vers i Koranen måtten, når du udfylder tarawih bøn i sidste rak'ah, da han bøjede sig ned med menigheden. [6]

4. Verset lyder nogle vers Kendte Hirs (beskyttelse).
Saml nogle vers, som de kaldte de vers for beskyttelse, og derefter læses i sin helhed i slutningen af ​​rak'ah i tarawih bøn. [7]

5. Og kætteri Dhikr Prayer Regeringsråd Når Sikringsanlæg Start Tarawih.
Bilal eller ord fra en præst står over for at begynde bønnen med menigheden tarawih og læste højt. [8]

صلاة التراويح في شهر رمضان رحمكم الله. صلاة التراويح آجركم الله.

Kebid'ahan meget spredning i dette land. Betragtes som noget godt og Sunnah, men dette er aldrig eksemplificeret af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og kammerater. Selvom hver af tilbedelse og religiøs praksis, der ikke har bevis eller juridisk grundlag, afvises det, og erklæret som en handling for kætteri. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde.

من أحدث في أمرنا هذا ماليس منه فهو رد.

"De, der udgør vores tilbedelse i denne doktrin (islam), der ikke er en del af det, så praktiserer det afvises". [Bukhari].

6. Styret af en Bilal dhikr.
Bilal dhikr med en guidet bøn efter hver to rak'ahs af bøn tarawih, derefter handle på denne måde, herunder kætteri. Men nogle gange læser dhikr gjort individuelt med en lys, eller dhikr er undertiden læses i menigheden. [9]

Dhikr på denne måde, herunder kætteri, af følgende grunde:
• På grund af nye procedurer i tilbedelse, som aldrig eksemplificeret ved profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, er en handling af kætteri. Fra Jabir bin Abdullah berettede, at Allahs Budbringer sagde: ". Amma ba'du virkelig den bedste tale, er Allahs Bog og den bedste vejledning er vejledning af Muhammed så slemt som det værste af tilbedelse er langt ude, og enhver innovation er kætteri." . [10]

• Dhikr udelukkende helliget de tarawih bedetider alene, men en enkelt ud af de enkelte tilbedelse er ikke baseret på forslag, så er det bid'ah og hver bid'ah er forkert.

• Det kan forværre muslimerne især lægfolk, giver anledning til vrede mod den holdning for tilbedelse.

• Loven har tydeligvis menyelisihi Sunnah. Fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam aldrig anbefale at læse dhikr i menighed i bøn tarawih. På samme måde, han Allah 'alaihi wa sallam aldrig lært at læse dhikr-huske det. Så form for dhikr sådan er i strid med Sunnah af profeten og hans ledsagere vaner.

7. Specialiseret sig i Læsning Qunut Tarawih bønner.
Qunut kun specialiserer sig i midten af ​​Ramadan i bøn tarawih. Det er aldrig et eksempel på Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Imam Malik i al-Kubra Mudawwanah bog hedder, "Der er ingen ægte argument, der kan bruges som en støtte for folk, der specialiserer sig i Qunut tarawih bønner under ramadanen, både ved begyndelsen og afslutningen på ramadanen, eller witr bøn [11].

8. Sammen Tarawih mellem den mandlige og kvinder i moskeen.
Blandt kebid'ahan og munkar i moskeerne i forbindelse med bøn-især-den tarawih bøn i menighedens bønner mix-up mellem mænd og kvinder i moskeen [12].

9. Dhikr højt og i menigheden som kor.
Dhikr i menigheden i en høj røst som et kor i hver pause i tarawih bøn, en handling for kætteri [13]. Den dhikr lafadz de læser forskelligt, afhængigt af forskellige steder og områder, så sådanne foranstaltninger omfatter indsamling af forskellige former for ondskab og kebid'ahan, blandt andre:

• bid'ah dhikr i menighed med koret lyd.
• bid'ah at bruge lafadz-lafadz dhikr, der ikke er undervist af Profeten.
• blande sig med en høj røst af muslimer, og kan huske er leveret gennem en mikrofon eller højttalere.
• Opret en ny tilbedelse praksis i tarawih bøn, som aldrig eksemplificeret profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Selvom han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

من عمل عملا ليس عليه أمرنا فهو رد.

"De, der udfører handlinger, der ikke er i overensstemmelse med vores lære, blev tilbedelse afvist". [Berettet af Muslim].

10. Loud Dhikr i menigheden med lyd rak'ah Når påbegyndes New In Tarawih bønner.
Læsning dhikr praktiseres efter hver to rak'ah bøn hilsener fra tarawih, og (dengang) var ved at starte en ny rak'ah, (dette dhikr) af bid'ah. Ordinancer og læsning dhikr omfatter:
En Bilal læses:

فضل من الله والنعمة يا تواب يا واسع المغفرة. أللهم صل وسلم على محمد.

Så svarede af menigheden bad sammen tarawih højt

صلوا عليه, ....... أللهم صل وسلم على محمد. .......

Så i den endelige rak'ah-rak'ah khulafaurrasyidin de beder til de fire.

11. Dom kætteri Rest Mellem Bøn i menigheden, når Tarawih Den Witr Prayer.
Menighedens bønner i hvile mellem tarawih bøn med witr bøn er en handling kætteri det onde. Så også når de ønskede at bede Witr, Bilal eller præsten siger:

صلوا سنة الوتر رحمكم الله أو آجركم الله.

De fleste af dem, der praktiserer dette kætteri har gjort en særlig bøn aflæsninger, som ikke lean i retning af en dalilpun, og aldrig undervist af præsterne mapun Sunnah Salaf [14].

12. Melazimkan Surat Al Ikhlas Og Mu'awidzatain i slutningen af ​​hver rak'ah Witr Bøn.
Melazimkan Sura Ikhlas og Muawidzatain i hvert sidste rak'ah af witr bøn, herunder handling kætteri. Det blev aldrig eksemplificeret profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og lærde af Salaf blandt ledsagerne og tabi'in. Mens almindelige mennesker fascineret af hadith af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, berettet af Imam Ath Thabrani i Mu'jamul Ausath, fra Abu Hurayrah den sanad svage, fordi der er en fortæller, som Sary bin Ismail og Miqdam Davids søn, som begge fortællere da'eef. Ligeledes en lignende hadith berettet af Imam Abu Dawud i sin Sunan At-Tirmidhi og Imam i hans Sunan og Ibn Mâjah i sin Sunan, fra Hadith af Aisha med en svag sanad.

Imam Al Mundziri sagde, at denne Hadith berettet af Abu Daud og Tirmidhi og Ibn Mâjah fra Aisha fra bin Abdurrahman Al Harrani Khushaif, er blevet erklæret som fortælleren af ​​den svage af de fleste præster hadith eksperter.

Ibn Jauzi sagde: "Imam Ahmad og Yahya ibn Main er blevet nægtet af en ekstra hård Muawidzatain i den endelige rak'ah af witr bøn [15].

13. Stop af Bøn Bøn Qiyamul Lail Eller Tarawih Efter endt Koranen.
Der er nogle muslimer, der stopper qiyamul Lail eller tarawih bøn efter endt afsluttet Koranen, selv om sådanne foranstaltninger omfatter innovation [16].

14. Juz læse to eller flere af Koranen i Sidste Tarawih bøn.
Læs to kapitler eller deromkring på den sidste nat i bøn tarawih. Der er også en melazimkan fra start til slut Dhuha Adh skrivelse [17].

Således forklaring på nogle af de nyskabelser, der omgiver tarawih bøn, som generelt har været vidt udbredt i samfundet. Så af hensyn til at bevare integriteten af ​​islams lære og bevare Sunnah, samt at opretholde belønning for tilbedelse, især bøn-tarawih så jeg vil opfordre alle muslimer til at opgive dårlige vaner og handlinger i alle områder af religiøs kætteri. Koranen og Sunnah udtrykkeligt advaret om farerne ved kætteri. Tilsvarende ledsagere og tabi'in der følger Messenger sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ved at gøre godt også advaret om fare for kætteri fra firmaet

Blandt de argumenter fra Koranen, at advare beklagelige kætteri, blandt andet som følger.

Postulater-BOG AL
Gud sagde, "og at (som vi bestilte), dette er en lige vej, så følg den, og ikke følger gaderne (de andre), fordi gaderne var sprede dig fra Hans veje. Det er befalet af Gud til dig til at frygte ham "[Al-An` am: 153]..

Lige sti er Allahs vej, der skal følges. Stien er Sunnah. Mens de forskellige stier og mønstre er det bare den måde innovation eksperter, der afveg fra den lige vej.

FRA argumenter Sunnah
Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

إني تركتكم على البيضاء ليلها كنهارها لا يزيغ عنها بعدي إلا هالك

"Sandelig siger jeg har overladt til dig lære ren hvid. Samme nat som middag. Og det er ikke nogen, der er væk, men skal destrueres". [Berettet af Ahmad og Ibn Mâjah].

من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها بعده من غير أن ينقص من أجورهم شيء ومن سن في الإسلام سنة سيئة كان عليه وزرها ووزر من عمل بها من بعده من غير أن ينقص من أوزارهم شيء

"Den giver et godt eksempel i Islam, så han får belønning og belønning af dem, der gør gode gerninger, uden at belønne disse mennesker overhovedet. Og han gav et dårligt eksempel i Islam, så han får de synder og de synder, for de mennesker, der arbejdede på syndige at herefter, uden at dette berører de synder folk på alle ". [Berettet af Muslim]

Af Abdullah ibn Mas'ud sagde, at en gang imellem profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam at lave en linje, og derefter sagde: "Dette er den lige vej Allah", da han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam at gøre linjer på højre side og til venstre, og derefter sagde: "Dette er en tur, og hver vej er der en djævel, der tog til vejen," så han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam fremsagde Guds ord: "Og det (som vi bestilte), dette er en lige vej, så følg det, og ikke følger gaderne (de andre), fordi gaderne var sprede dig fra hans veje. Det er befalet af Gud til dig til at frygte ham ". (Al-An `am: 153)." [Berettet af Ahmad i Musnad Ad Darimi, Al Hakim i Mustadrak og Ibn Abu Asim i Sunnah].

[Kopieret fra As-Sunnah magasin udgave, 07/Tahun VII/1424/2003M. Publishers Foundation Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-858197 Fax 0271-858197]



Løs Garn Ahlul bid'ah Med Red mellem jøder og Nassara



Om taler om Ahl-ul-bid'ah, trækker i virkeligheden os til at undersøge ideologi folks tidligere historie, så vi kan se dem gennemsigtige i alle aspekter af livet. En person nogle gange ubevidst, blevet låst inde i en atmosfære af tanke eller karakter. Derfor er vi nødt til at kigge et øjeblik om alle de ins og outs af dem ikke er angrebet af råd tandkød. Formentlig, kaliffen Umars råd værd at bemærke. Han er Allah 'anhu sagde engang: "Jeg lærte det onde (dårlige) ikke at anvende, men skjoldet selv. De, der ikke kender karakteren af ​​det onde, så vil han falde i det "

Jøder og Nassara, de to foregående løb, har bygget civilisation og regere verden. Så det mere eller mindre vil være centrum for andre mennesker. Profeten har mensiyalir, ville de fleste tilhængere følge Sunnah (livsstil) de er i bredeste forstand. Allahs Budbringer sagde: "I fyre er virkelig kommer til at følge de Sunna (livsstil) mennesker, før du, alen ved alen, sedepa ved sedepa, indtil da de gik ind i Desert Lizard Dhob huller) også, vil du følger ledsagere spurgte." Hvem er de O Profeten? Har jøder og Nassara? Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde: "Hvem kan ellers (ikke dem)"

Herunder ekspert karakter af kætteri er talaqqi (tage / modtage) viden om tidligere folkeslag. Derfor har vi afsløret identiteten af ​​eksperter innovation, i hvilket omfang de vedtager begrebet udenfor Islam. Årsagen er, at der er en rød tråd blandt de fraktioner, der findes i islam (Ahlul bid'ah) med dem. Som påpeget af profeten i en hadith ovenfor. Lad os se på nogle af det hårde arbejde for akademikere i skikkelse af eksperter afslører sig som kættere i tasyabuh mod jøder og Nassara. Forhåbentlig et lille billede på profilen af ​​Eksperter kætteri kan føre til mere intensivt i forbindelse med revisionen af ​​Sirah Salafush Salih. [1]

TASYABBUH firqah kættersk ekspert med jøder [2]

Khawarij
A. Firqah Kharijitterne hævdede sig selv som et paradis, se keshalihan og deres succes .. Ud over deres samfund, er en samling af de vantro. Krav som denne del af de jødiske egenskaber, som begrænser deres kreds af sandhed i det, mens dem, der var imod dem, var den forkerte linje. Guds Ord: Og jøderne siger, "De kristne har ikke et håndtag" [Al-Baqarah: 113].

I et andet vers siger Allah: Vi er børn af Gud og hans kære. [Al Maidah: 18]

2. Khawarij hjerte at bekæmpe sine modstandere, som er uenige med ideen, aqidah og deres ideer. Ligeledes, jøder, forsøger at mule sine modstandere. Gud fortæller dem: Var der nogen komme til dig en budbringer for at bringe noget (lektion), som ikke virker lige så du er arrogant, nogle mennesker (blandt dem) du fornægte og nogle andre mennesker, du dræbte "[al-Baqarah: 87]

3. Ekstreme handlinger af religion, ret og strafudmåling (vantro) mod den enkelte, en teologisk stream af dette varemærke. Religiøs praksis af denne model, de oprindelige produkt jøder. Han sagde: "O Bogens Folk du overskrider grænserne i din religion og ikke fortælle løgne mod Allah kecuaIi sandt .." [An Nisa: 171]. Khawarij folk har gået forud for reglen om Gud i at dømme en masse troende som et helvede.

4. Khawarij efterligne jøderne i ejendommen til at begrunde sine rivaler. Ibn Taymiyyah beskriver: "Khawarij, firqah mengkafirkan første af de muslimer, med overvejelser om en synd eller ikke abonnere på deres produkt innovation, til at retfærdiggøre blod og skat af muslimer." Han tilføjede: "De (de Kharijitterne) er langt mere fjendtlige over for muslimer end andre grupper. Ingen er mere skadelig for muslimer, end de er, eller jøder også Nassara. De er så iver for at dræbe muslimer, der er uenige med dem, retfærdiggøre muslimske blod og rigdomme, og folkemord mod de muslimske drenge, plus deres pengkafiran. Flytningen kom med navnet religion, fordi uvidenhed er oprørende og kættersk deres misvisende ". [3]

5. Khawarij qaswah farve (hård) og Jafa '(voldelig) uden tolerance ligesom den jødiske karakter. Han sagde: "Er ikke komme, for dem, der tror at underkaste sig den ihukommelse af Allah og deres hjerter til den sandhed, som er kommet ned (til dem), og de kan ikke lide folk, der tidligere var blevet åbenbaret for ham bog Al, så længe berlalulah over dem og deres hjerter blev hærdet. Og de fleste af dem er dem, der gør oprør "[Al-Hadid: 16]

6. Khawarij kampen muslimer, men ikke at forstyrre de vantro. Dette er en hobby af den jødiske fortid og nutid. Han sagde: Har du ikke betragtes som dem, der var en del af bogen? De tror på Jibt og ondt og siger til de vantro orng (polyteister i Mekka), at de var mere korrekt måde end dem, der tror ". [En Nisa: 51]

De har endda hånd i hånd med hinanden vantro muslimer til at børste. Ibn Taymiyyah beskriver: "De venner, og den næste generation af lærde er enige om (berijma ') til at bekæmpe Kharijitterne. De var bughat (modstandere) er fjendtligt indstillet over for alle muslimer, undtagen en, der accepterer, at deres skoler. De provokerer krig med muslimerne. Deres forbrydelser vil ikke gå væk, undtagen i form af krig. De er mere farligt for muslimer end røverne. Grunden, de røvere eneste ejendom ambitioner. Hvis der gives, vil de ikke ondt. Og nogle mennesker står over for. De Kharijitterne, de kæmper folk til at vende sig bort fra Al Quran, Sunnah og ijma 'ven, og derefter deltage i støtte for deres produktinnovation takwil baseret på en falsk og fejlagtig forståelse af Koranen ".

7. Khawarij mentahrifkan (twist) argumenter sande betydning, i overensstemmelse med holdningen hos jøderne. Han sagde: "Og et parti af dem hørte Guds ord, og så ændre sig, når de forstår, og de kender" (Al Baqarah: 75). Ibn Abbas beskrev portræt Khawarij ved at sige: "De tror på vers muhkam, (desværre) i punkt mutasyabih glide. Ingen ved sine skjulte betydninger (fortolkning), undtagen Allah og de, der i viden siger: "Vi mengimaninya" [5]

8. Khawarij flittigt at læse Koranen, men i virkeligheden er ude af islam som en pil gennem det på målskydning .. Religiøse ledere og forskere med jøderne var meget fortrolig med Toraen. Overraskende, at de afviger fra sandheden til skinnen hul fejl. Allah siger om dem: "Og et parti af dem hørte Guds ord og så de ændrer det, når de forstår, og de kender" [al-Baqarah: 75].

9. Ghurur holdning (blænding se på dig selv), og endda arrogant til forskere, der er knyttet til identitet Khawarij. De mener, at de overstiger kapaciteten ilmiyah Ali bin Abi Talib, Ibn Abbas, og alle andre ledsagere. [6]

I denne forbindelse konkluderede Ibn Taymiyyah: ". De grundlæggende fejl Kharijitterne, de mener, at imamer (muslimske ledere, akademikere), og muslimerne har udskudt en ånd af retfærdighed og falsk måde" [7]

Arrogant mod andre selv til tal, jo bedre er det tegn, der altid er indlejret i den jødiske [8]. Han sagde: "Og blandt dem er analfabeter, ikke forstår Skriften (Toraen), medmindre mytisk nonsens, og de er bare gætte" [Al Baqarah: 78].

Denne holdning står i kontrast til den kultur af retfærdige, der sætter de gejstlige i en høj stilling. Sufyan ibn 'Uyainah anbefales: "Guds nåde kommer ned, når der kaldes retfærdige mennesker [9].

10. Khawarij populært med etableringen af ​​ustabilitet og intern uenighed. Som et resultat heraf, er der mange stridigheder og afdelinger gnister i deres kroppe som den jødiske stat har beskrevet i Koranen. Han sagde: "Og når det kommer til dem en budbringer fra Allah, der bekræfter, hvad der er (bogen), der er på dem de fleste af de mennesker, der blev givet bogen (Torah) smed Allahs Bog til bagenden (back), dem, som om de ikke kender (at det er Allahs Bog). [Al Baqarah: 101]

Guds ord: "Og de folk, der zhalim ændring ordrer til (at gøre) ikke befalet dem. Af denne grund har vi påfører dem en plage fra himlen, fordi de har ugudelige .. "[Al Baqarah: 59]

Også Guds ord: "Så kan du henvende sig til efter (aftalen), så hvis ikke for Guds nåde og Hans nåde, når du uden tvivl hører til de mennesker, jer er tabere." (Al Baqarah: 64) og hans ord: "Må du tror på det meste af Skriften og fornægte de andre "[Al Baqarah: 85].

11. Firqah siges, at Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam kunne have været nedsunket i fejl, og fejl kezhaliman. Jøder som deres rollemodeller, er også meget hensynsløse af apostlenes og profeternes, med en udtalt kættersk, og dræber memfasikkan væsener er valgt. Han sagde: "Har nogen kommer til jer en budbringer til at bringe noget (lektioner) ikke er i overensstemmelse med dine ønsker og sjæle så nogle mennesker (blandt dem) du fornægte og nogle (andre) slå dig ihjel." [Al Baqarah: 87 ]

Og hans ord: "Når man siger til dem:" Haver Tro til Gud åbenbarede Koranen, siger de. "Vi har lige tror på, hvad der er åbenbaret for os," Og de troede Koranen åbenbaret senere, var Al Koranen Det er (Book) ret, der berettiger, hvad der er på dem. Sig: "Hvorfor har du først dræbe Guds profeter, hvis det var dig folk, som tror" [Al Baqarah: 91]

Shia
A. Lift (tasyabuh) mellem shiiter og jøder, fordi det ser på aspekter af fremkomsten af ​​shiamuslimske og ophavsmændene. Var Abdullah bin Saba, en ægte jødisk figur, som udbreder sine tanker gennem en række problemer for muslimer til dets markedsværdi. Som tro på raj'ah (reinkarnation), og vil apostel til Ali. Sådanne ideer uundgåeligt rødder i jødisk Aqeedah. [10]

2 shiitter tror, ​​at lighederne mellem Al Khaliq (Skaberen) og Hans skabninger. . Denne tro var også på den jødiske kenekadannya aflevere dem, der siger, at Allah er fyldt med naqaish (mangel / skændsel Han sagde: "Jøderne siger:" Guds hænder bundet "(Ali Imran:.. 64) Også hans ord "Gud har hørt ord af mennesker, der siger:" Allahs Sesungguhnyaa fattige, mens vi er rige "[Aal 'Imraan: 181].

Lignende ytringer, vi let findes i mange Israiliyat. [11]

3. Bersentral religion i Iran, hævder, at helvedes ild ikke vil røre dem med undtagelse af et lille stykke tid .. Det er også en stolt Jøde. Han sagde: "De tilstod:" Vi vil ikke røre helvedes ild, men en lidt "[Ali Imran: 24]

Faktisk ikke kun at blive her, de også mengkafirkan af hans modstandere og dømt dem som indbyggere i helvede. ". Ibn Taymiyyah sagde: "Og jo mere skræmmende, de mennesker, der mengkafirkan og muslimer anser for urene som vantro, som det var tilfældet i de fleste af de eksperter Rafidhah kætteri (shiiter), Kharijitterne og andre ... tegn som disse er ofte farvet snakkesalig gruppe (efterligne) de jøder. [12]

4. Shiitter tror også, at der er tanasukh (fordrivelse spiritus), som menes af jøderne. De satte dem på deres skrifter.

5. Tilhængerne af denne ideologi er meget stor i priste og ære religiøse ledere (imamer) de er. Tilsvarende jødisk. Profeterne og skrivefejl få respekt fra folk, der ikke er målbare. Han sagde: "Jøderne siger: 'Uzair en søn af Gud", og har efterladt folk siger: "Kristus Guds søn". Sådan er deres siger med deres munde, de efterligner de siger de vantro før. Allah har forbandet dem, hvordan de kan henvende sig til. De gør folk alimnya og munkene, som andre guder end Allah "[På Tawbah :30-31]

Også sige: "O Bogens Folk, du ikke overskrider de grænser i din religion og ikke sige om Allah undtagen retfærdige" [An Nisa: 171]

6. Shiitter, en meget menggandrungi firqah løgn. De producerer mange falske hadith af Profeten med et stort navn hovedbund. Jøder som deres forfædre gjorde det samme med den historie, der ligger Israiliyat.

7. En af deres doktrin, shiiterne nødt til himlen på grund af den store mahabbah (kærlighed) dem mod Ali og imamer. Hemmeligheden er i overensstemmelse med deres version af arten af ​​tro, med tro (tro), og at elske deres præster .. Bagsiden af ​​dem Guds ord: Sig O troende, vi tror på Allah og hvad der blev åbenbaret for Abraham, Ismail, Ishaq, Jakob og de børn og børnebørn, og hvad der blev givet til Moses og Jesus, og hvad der er givet til profeterne af sin Herre. Vi skelner ikke mellem dem og den, vi overgiver os til Ham. Så hvis de tror på hvad du tror på, ja de har modtaget vejledning. Hvis de vender de er i egentlige fjendtligheder (med dig) "[Al-Baqarah :136-137]

De memlintir betydningen af ​​vers er ved tro præsterne. Af denne grund, hævder de: "Sandelig troen ikke falmer med sayyiah (synd), derimod, utroskab neutralisere alt det gode (hasanah). Sand tro afspejles i kærlighed og anerkendelse af Imam. [13]

Således falsk kærlighed, at de lavede en stige for at nå Paradis. Det vil sige belægning Paradis har deres egen kontrol med en mave så godt .. Diskussion er ikke ulig briste af det jødiske folk. Allah siger om dem og sagde: ". Vi er børn af Gud og hans kære" [Al Maidah: 18].

8. Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah har skitseret nogle fejl og tasyabbuh dem mod jøder. Rahimahullah han sagde: "Meget tyder på, det ligner den handling fortræd shiitiske jøder. Jøderne siger: "Magt er ikke muligt, undtagen for de efterkommere af David. Shia selv sagde: "Lederskabet (kalifat) er ikke mulig, medmindre efterkommere af Ali alene".

Jødisk stat: "Der er ingen jihad indtil fremkomsten af ​​stadig Dajjal og et sværd faldt ned fra himlen". På den ene side af shiiterne insisterede: "Du skal ikke gælde, indtil der kommer af Mahdi jihad og lyden af ​​opkald fra himlen. Mengakhirkan jødisk bøn, demikain vaner også shiitiske. Praktiske side af livet til den anden, fjerne den jødiske fristen for kvinder og mengtahrif hellige bog, også af den opfattelse, at den obligatoriske bøn udgjorde 50 gange, ikke sige hej til muslimerne. retfærdiggør skat af hele menneskeheden. Alt dette med en smuk diadopi af shiamuslimer. Gå ikke glip af alligevel. Englen Gabriel en gang fjendtlig over for jøder som had mod Shia samme engel for at være forkert i at overføre åbenbaring til profeten ". [14]

QADARIAH Mu'tazilah.
A. Ja'd bin dirham, der først kastede udtalelse benægter (nøgne) Gud for alle hans ejendomme., Gud er ikke over tronen, betydningen istiwa er isti'la '(mengusai), Gud ikke tale. Personen er en bygherre Jahm bin Safwan, grundlægger firqah Jahmiyyah der har tro, at Gud er i alle steder med sin essens. Aqeedah af den tabte jødiske rødder af figuren hedder Labid bin Al A'sham, folk, der aldrig fortrylle profeten. [15]

2. Bisy Al Mirrisi, en forsanger Mu "tazilah, en Jøde, der gemmer sit sande med masken" tazilah. [16]

3. Qadariah fraskriver sig al khalqu egenskaber (oprettelsen) og Guds vilje (vilje) af Gud. Dette er det samme som at sige den jødiske adfærd godt og ondt uden for rækkevidde af Guds skæbne. [17]

4. Hudzailiyah, en del af Qadariah firqah erklære Gud er ikke forskellig fra Sine skabninger, har indbyggerne i Paradiset ikke har beføjelse til at færdes og Gud er heller ikke i stand til at flytte dem. De vil bare være en bunke af frostvarer livløse. Denne erklæring er også en daglig samtale med jøderne [18]

5. Mu'tazilah kæmper dem, der ikke er i harmoni med deres synspunkter såvel som jødisk

6. Mu'tazilah også mentahrifkan Al Koranen såvel som den jødiske holdning til deres hellige bøger.

7. Mu'tazilah sidestiller Gud med Guds vilje vil af Gud sin skabelse, Hans ord, siger en sådan adfærd være jødiske

8. Qadariyah herunder flow, som nægter (ta'thil) de guddommelige egenskaber af essensen af ​​Gud. Stjæle dette fra den overbevisning, ligningen muncu Khalik (Skaberen) og hans skabelse satte Ibn Taymiyyah: Grundlæggende viskelæderet både fra Guds natur og Qadariyyah Jahmiyyah, Guds billede kvalificerer dem med egenskaber, der er på andre mennesker.

MURJIAH
A. Tilhængerne af den ekstreme murjiah sagde: "tro ikke vil blive udhulet af umoral, da lydighed ikke er nyttig i lyset af den vantro" Derfor er de i høj grad undervurderer den følelse af synd og syndere. Jøder var så, at de krænket forskellige kemungkaran og uden syndebyrden let. Han sagde: "Og du vil se de fleste af dem (jøder) fremskynde i synd og overtrædelse og spise det forbudte. Meget dårligt faktisk, hvad de gør det ". [Al Maidah: 62]

Også i et andet vers: "Det har forbandet de vantro af Israels Børn ved tungen af ​​David og 'Isa søn af Maryam. På den måde, fordi de var ulydige og altid overskredet grænsen ". [Al Maidah: 78]

2. Karamiah, en udløber af Murjiah har smedet mange hadither, som gjorde jøderne. Plus, de tegn i denne gruppe også socialisere aqidah tajsim (pembendaan) Gud, som gør jøder. [19]

3. Murjiah meget fremhæve aspekter af kongens (håb) i tilbedelsen med mengesampingakan khauf aspekter (frygt, bekymring). Håber at denne overdrevne holdning førte dem til at være meget optimistisk at være bosiddende i Paradiset. Sådanne modeller er også hævdet af jøderne. Han sagde: "Vi er børn af Gud og hans kære" [Al Maidah: 18].

Også siger: "Vi vil ikke røre helvedes ild, bortset fra et par dage kan tælles". [Ali Imran: 24]

4. Murjiah også give os selv som de mest avancerede skabninger på Guds side, på grund af deres antagelse, stabile niveauer af tro, ikke øges eller deflateret. Ifølge dem, er graden af ​​tro de troende i samme niveau. Kort sagt. Deres tro i en klasse med kvaliteten af ​​tro apostlene og engle Således, de ligner adfærden af ​​jøder, der opfatter sig selv som de ædleste skabninger. Guds Ord ":" Vi er børn af Gud og hans kære .. Sig: Hvorfor Gud straffe dig for dine synder "[Al Maidah: 18].

JAHMIAH
A. Et af de mest farlig udtalelse Jahmiah Jabriah menes, at mennesker har intet ønske om overhovedet, som en fjer kastet af vinden. Denne tro er også jødiske fortid og nutid. Nogle moderne ideologier som kommunismen også benægte eksistensen af ​​vilje (Guds vilje) fra mennesker. [21]

2. Jahmiah brokker med et twist af skæbne, de fejl og uregelmæssigheder, at de gør .. De sagde: "Allah har låst vores hjerter, så lyset ikke kan trænge niche vejledning." Dette er grunden til afgudsdyrkerne og de skriftkloge og Nassara jøder, som ikke ville acceptere sandheden. Allah siger om dem: "Se os låst" [An Nisa ': 155]

Det er ikke i stand til at forstå og fange den. Han sagde: Oraang der tilskriver Gud, vil sige: Hvis Allah villet det, vil vi og vore fædre ikke knytte ham og ikke (også) forbyder os noget ".. Så de mennesker, før de har benægtet (deres budbringere), indtil de følte Vores straf ... "[Al-An` am: 148].

Folk, før de er jøder og Nassara. Så styrtede Allah Sharia Jahmiah med skæbnen. Som et resultat, dumpet de symboler kommanderer det gode og forbyde forsyndelse. Så de sidder fast i tasyabuh mod jøder. Ibn Taymiyyah konkluderede: "udmundingen af ​​deres adfærd over for ta'thil (fjernelse) af sharia og ånden i kommandere det gode og forbyde forsyndelse [22].

3. Ta'thil, en af ​​de centrale lære af jøderne vedtaget Jahmiah

4. Jahmiah sagde Koranen var ved at blive så sidestille Skaberen med sine skabninger, som den handling af jøderne.

Ahlu TASYABBUH kættersk MED Nassara

Firqah-firqah, der afviger fra linjen al Haq også blevet udbredt i en del af princippet om religiøs lære Nassara flow. Derfor er der nogle ligheder mellem dem og religioner Nassara. Forklaringen er som følger:

Shia
A. Shiiterne sige, at undervisning i religion i hænderne på præster. I fuld [23], mærket halal eller haram er forbeholdt præsterne. Så religion er ingen anden end deres produkter. Denne behandling er Nassara holdning til deres religiøse ledere. Allah siger, hvilket betyder: De gør folk alimnya og deres munke som herrer foruden Allah, og de har også forherlige Messias Ibn Maryam. [Ved Tawbah: 31].

Allahs Budbringer sagde: Har du menyanjungku løst Nassara hensyn til Isa Ibn Maryam. Jeg er kun en tjener, siger: "(Muhammad) en tjener af Allah og hans budbringer." [Bukhari, Kitab al-anbīya, kapitel Qauliallah (6/365)]

2. Grave af helgener og retskafne mennesker forvandles til et sted for tilbedelse end Allah. Det afviger fra den overbevisning, at præsterne kan helbrede blindhed, spedalskhed, oprejse de døde, og andre spørgsmål vedrørende rububiyyah. Nassara folk var sebelummya også gøre det samme. Apostlen sagde: Se, de mennesker, før du gør Profeternes Grave og retfærdige mennesker som en moské. Vil du gøre grave som moskeer. Ja, jeg forbyder det. [Berettet af Muslim, Kitabul moskéer, kapitel Nahyu 'En Binail moskéer' alal Bury (5/13)]

3. Shiitiske tilbedelse og tilbede Ali. Den Nassara også kulten af ​​profeten Isa kom til stationen Uluhiyah. [Ar Raddu 'Ala Rafidhah, s.. 46]

4. Samleje med sin kvindelige tilhængere af Shia forblev gennem anus, men i en tilstand af menstruation som de mennesker Nassara. [Minhajus Sunnah (1/72)]

5. Shiiterne fortolke kalimatullah i verset: "Der er ingen ændring i de sætninger af Gud" (Yunus: 64) med deres præster [24]. Nassara også rejst profeten Isa som kalimatullah. Faktisk. Formål kalimatullah der, at lignelsen om oprettelsen af ​​profeten Jesus er ligesom Adam i selv-skabelse, der er fra jorden med "Kun" Så i virkeligheden Jesus er også en del af Guds skabninger med hans ord. Med dette, bliver det klart i denne sag, at den shiamuslimske følger Nassara.

AL QADARIYAH Mu'tazila
A. Deres tro på, at en tjener har den absolutte ret til at handle, fordi han var skaberen af ​​hans handlinger. Denne teori, de tog fra ånd programmeret religionsfrihed Nassara. Selv som vi kender, ophavsmand til ideen om, at benægtelse er en kristen ved navn taqdīr Sosan. [Al Farqu Bainal Firaq, s.. 4-15]

2. Firqah vokser og udvikler sig i den kristne og jødiske filosofiske tænkning. Kronologi, når kaliffen al-Ma'mun tog pagt med Nassara, spurgte han om referencer fra deres græske bøger. Nassara folk kender og dygtig med mengiriman de bøger, fordi de mener, at indholdet viden ville hærge den muslimske tro eller udløsning af forskellene mellem de lærde. Mu'tazilah også bevæbne dig med viden og videnskab Kalam manthiq efter jøderne og deres forfædre Nassara, at kaste deres profet. [Ashawaiq mursalah (1/230)]

3. Nidhamiyah, en udløber af den doktrin, der har Qadariyah skaberen gud, og at der er to. Den gamle og den nye Gud og Jesus. Således, ifølge dem, Jesus har magten rububiyah. Disse ord er ikke forskellige fra de ord og tro, at menuhankan Nassara Jesus Kristus, og hvem der vil overtage praksis af menneskets opgør i det Hinsidige. Fortolkning af dem: "Og din Herre og englene kom i rækker" [Al Fajr: 22]

Ifølge dem, er jeres Herre en profet i disse vers profeten Jesus. Profetens ord om ru'yatullah de også trække en konklusion som Jesus. [Berettet af Muslim, Kitab al-Iman, kapitel Ithbat Rukyatul Faithful Fil Lirabbahum Subhanah Herefter (3/17)]

Murji'a
A. Lederne udsendte en erklæring om, at stort Murji'ah ingen af ​​Ahlul-bederetningen falde i helvede, men badet i synd. Nassara, deres jævnaldrende, som tidligere hævdet. Allah siger, hvilket betyder: Og de (jøder og Nassara) sagde, [Al Baqarah: 111] "Bestemt ikke gå til himlen undtagen jøder og Nassara."

2. Ash'arite og Maturidiyah, hvoraf to modtager en strøm af tanker firqoh Murji'ah, blev brugt til at udføre tawasul med grave og hellige steder, mens dekoration med ulovlig aktivitet. For eksempel. Ved at bede, knælede bernadzar og offer end til Gud Blev tilføjet til begivenhed eller isti'anah istighatsah (til hjælp) til de hellige, som stadig er i live eller som er blevet begravet, da de pressede liv i elendighed og nød. Glem ikke de bygge en moské på kirkegården. Så de holdt sig til efterligne Nassara.

3. Sufier mener Ash'arite blandt de mange doktriner kristendommen, såsom wihdatul form, og den "ishmah (to spørgsmål med tilknytning til deres keterpeliharan af helgen og synd). Det er almindelig viden, at motivationen for deres besøg på kirkegården er gravene til at efterlyse hjælp fra eksperter. Ibn Taymiyyah sagde: "De, at når du laver de obligatoriske bønner derhjemme, se dem flyde, uagtsom. Læsning af Koranen uden den påskønnelse og ydmyghed ". Men hvis du besøger gravene af mennesker i (respekterede), så let ydmyghed, og råbte, resigneret og underdanig. "[Al-Raddi Istighatsah Fi 'alal Bakri (1/330-333]

JAHMIYAH
Jahmiyah og aktuelle tænkning baseret på læren Nassara. Som beskrevet Imam Ahmad, når Jahm, mødte grundlæggeren firqah Sumaniyah Jahmiyah med stammen. Deres tænkning og gøre efterskrift Nassara religion, hans måde at tænke som et fodfæste og spredes til andre. [Ar Raddu 'alal Jahmiyah Zanadiqah Wa, s.. 26-28]

Tilsvarende eksponering at orientere om forholdet "følelsesmæssig", der eksisterede mellem de to religiøse eksperter kætteri, der tidligere er blevet ændret ved religiøse ledere. Den muslimske skal stå med en solid Izzah, stolt af de værdier, der findes i religion, behøver ikke at se til begge sider for ekstra latrintømning, hvilket i virkeligheden ville være en bommert for ham i efterlivet. I en hadith, advarede Profeten: "Hvem ligner et folk, så er han en del af den" Allah ved bedst.

(Dette papir er en fri oversættelse af Muhammad 'Asim, der blev udnævnt fra bogen Tanaqudhu Ahlil Ahwa Bida' wa ', af Dr.. "Afaf bint Hasan bin Muhammad bin Mukhtar, fakultetet for Tarbiyah Kvinder i Riyadh. Bogen er udgivet af Ar Maktabah Rushd, Matter Jeg, Det Europæiske År for 1421H)

[Kopieret fra As-Sunnah magasin VIII/1426H/2005 10-11/Tahun Edition. Fonden Udgivet Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondanrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tlf. 0271-761016]
_______




Nedtagning Kebid'ahan Og Diversion En opgave Bearer of Science





Profetens ord sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

يحمل هذا العلم من كل خلف عدله ينفون تحريف الغالين و انتحال المبطلين و تأويل الجاهلين

Denne viden vil bære en fair folk i enhver generation. De nægtede tahrif der krydsede linjen, nægter intihaal ekspert ta'wil sleaze og tåber.

TAKHRIJ HADITS
Det fortælles fra transmissionsvejen er mange, herunder:
A. Bin Ibrahim Al Abdirrahman historie 'Udzri i Mursal [1] Historie er udstedt af Ibn' Adi i al-Kamil al-Bayhaqi i Sunan al-Kubra Som 10/209, og Ibn 'Asakir i Tarikh Dimasyq 2/233. De berettede fra Al Walid bin muslimske måde Ibrahim bin Abdirrahman af mennesker tsiqah af lærere fra Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Ligeledes er der en anden måde for overførsel af denne Ibrahim, som er udstedt af Ibn Hibban Tsiqah Ats i bogen, Ibn 'Adi i al-Kamil, Abu Nu'aim Sahabah ma'rifat Ash 1/53, Ibn Abd al-Barr i Tamhid På 1/59, Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, s.. 29 og Ibn 'Asakir i Tarikh Dimasyq 2/233 af vejen Mu'an bin Rifa'ah Som Salami.

Tilsvarende Al Uqaili i Adh Dhu'afa '4 / 256, Ibn Abi Hatim Al Jarh Wat i ta'dil 2/17 berettede fra ham.

2. Ven af ​​Osama bin Zaid historie udstedt af Al-Baghdadi Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, at 28 med en svag sanad.

3. Abdullah bin Mas'ud historie udstedt af Al Khathib i bogen Neural Ashhabil, denne hadith. 28 med sanadnya af Abu Salih Salih bin Abdullah bin Sa'ad fra Layth fra Yahya ibn Sa'id fra Sa'id bin Al Musayyab af Ibn Mas'ud. Abu Salih en shaduq katsirul ghaladz [2] (Pas skriftligt, men har udeladelser).

4. Historien om Ali ibn Abi Talib udstedt af Ibn 'Adi al-Kamil i sanad mu'dhal [3].

5. Fortalt af Abu Al Bahili Umamah udstedt af Al Uqaili i Adh Dhu'afa ', Ibn' Adi i Al Kamil med en svag sanad.

6. Historie Mu'adh bin Jabal Al udgivet af Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, s.. 11 med en svag sanad gang.

7. Abu Hurairah berettede historien om hans gennem de tre veje.
en. Transmissionsvejen Salman Abu Hazim Al Asyja'i udstedt af Ibn 'Adi i al-Kamil. I intet Yazid bin Kisan sanadnya en shaduq yukhti. [4]
b.. Transmissionsvejen Abu Salih Al-Ash'ari berettet af Ibn 'Adi i Al Kamil og Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, at 28 med en ret svag sanad.
ca. Transmissionsvejen Qubail Huyaiy bin Abu Hani "udstedt af Al Bazar i Kasyful Astar, 1/86 og Al Uqaili i Adh Dhu'afa med meget svag sanad.

8. Historien om Abdullah bin Umar bin Al Khathab udstedt af Ibn 'Adi med meget svag sanad.

9. Historie Abdullah bin Amr bin Al-`Som berettet af Al-'Adh Uqaili i Dhu'afa', med meget svag sanad.

10. Jabir bin Abdillah historie, nævnt af Al-Iraqi i Taqyid På Wal Idhah, s.. 139 sanadnya endnu ikke kendt.

11. Som nævnt en historie af Ibn Abbas i Fathul Mughits Sakhawi, 1/294 og sanadnya ukendt. [5]

Konklusion.
Sheikh Abdul Aziz Ali Abdillathif udtalte: "Sanad at der kun er meget svagt på historien om Mu'adh bin Jabal, en historie af al-Bazzar og 'Uqaili, fra fortælling af Hadith af Abu Qubail Abu Hurairah, historie Abdillah bin Umar og Abdullah ibn' Amr. Den anden svaghed er ikke svær. "[6]

Denne hadith Imam Ahmad og klassificeret som saheeh af Imam al-Iraqi svækket. Den rajih, denne hadith er hasan hadith fortælling med mange veje, som angivet Sheikh Ali Hasan Al-Halabi, i sin bog På Wat Tashfiyah Tarbiyah, s.. Sheikh Salim bin 24 og 'Eid al-Hilali i Hilyat' Alim Al Mu'alim Bulghatit Talib Al Muta'allim Wa, s.. 77. Og Allah ved bedst.

Sharh ORDLISTE
• يحمل هذا العلم: her videnskab er videnskaben Bogen og Sunnah, eller religion. Udtrykt ved den ædle Imam Muhammad bin Sirin, "Sandelig, dette er videnskaben om religion. Og nu se, hvorfra du tager din religion. "[7]

• من كل خلف عدله: meningsfulde, vil videnskaben Bogen og Sunnah bringes til hver generation, der kommer efter Salaf af mennesker, der er "fair [8] af dem. Qayim Ibnul udtalte: "I denne hadith af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam rapporterede, at videnskaben er anlagt, vil blive truffet af de mennesker en rimelig andel af sin tid i hver generation, så det ikke forskydes og tabt." [9] Og her er det rimeligt de lærde er arvinger de profeter, der serveres i de øverste tre ting. Nemlig, nægter ghuluw holdning (ud), for at ødelægge det onde og afvikle uvidenhed, som i ovenstående hadith. [10]

• ينفون تحريف الغالين: modstå meningsfuld forandring overtrædere i religiøse spørgsmål.

Tahrif, blev slået væk fra den position, og sandheden til andre [11]. Tahrif er opdelt i to, nemlig tahrif tahrif lafadz og mening. Tahrif henhold til dette kaldes af eksperter som ta'wil kætteri.

Ibn al-Qayyim sagde, tahrif delt i to, (dvs.) tahrif tahrif lafdzi og meningsfuld. Tahrif lafdzi meningsfuld forandring, undertiden med addition eller subtraktion lafadz eller med vokal ændringer eller ændringer i tillæg i'robnya i'rob. På samme måde, denne fire-del tahrif lafadz. Al Jahmiyah og Rafidhah gør det hele, men de bare gøre tahrif af hadith tekster, og kan ikke gøre det på lafadz Koranen. Men Rafidhah stadig meget at gøre for at lafazd Koran beskylder Ahlus Sunnah og Koranen forandring.

Så Ibn al-Qayyim udtalte, mens der er meningsfuld tahrif tahrif de sætter ud og udviklet med ta'wil navn. Så dette er den forkerte sigt, diada opfinde og aldrig brugt i arabisk. Det betyder at dreje ta'wil betydning end nødvendigt. Væsentlige, er at give en anden mening lafadz med en svag lighed mellem betydningen af ​​oprindelse og betydning ta'wil. [12]

• و انتحال المبطلين: afmontere ekspert ligger usandhed, fordi intihal. Det er, hvis nogen gøre krav på (påstand) noget til ham i en løgn, enten sya'ir eller ord, men det tilhører en anden.

• و تأويل الجاهلين:. Takwil folk, der nægter at gøre det uden at den grundlæggende viden om og forståelse af vers og hadith af Profeten, og derefter vende hende fra dzahir lafadznya [13]

Sharh HADITS
I denne ædle hadith har profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam forklarede, at Allah swt har skabt de gejstlige efter død af profeter og apostle. De stadig leder til mænd tabte til instruktionerne og gøre dem se sandheden i Guds sande religion. Hvor mange mennesker, der hjalp med undervisning og kampen for deres propaganda. Ville, at deres indflydelse på samfundet og de mennesker.

Således opgave lærde bærere af videnskab. De skal holde religionen islam og muslimer fra hele shirk, kebid'ahan og ulydighed. De holder det fra disintegration og hærgen af ​​disse ting.

Men hvad har de fået? Censur, fordømmelse af terror, og mange kommer og går. De blev fordømt som splittende mennesker, slibning forskelle i race, ærekrænkende og et utal af andre afgifter. Det er alle risici, fra pligten til bærere af viden, de har opnået. De fortsætter med at udføre den opgave at opretholde disse religioner og folk til splittelse og ødelæggelse, med viet hengivenhed for disse mennesker lever under beskyttelse. De stoppe kætter og fjende af Gud fra aktiviteter missionerende og frafald mennesker, med venlighed beramar nahi uretfærdig, og invitere folk til at holde sig væk fra alle kesyirikan bertauhid, kebid'ahan og ulydighed.
Det er dem, der kan opretholde folkets enhed, opretholde stangen, magt og sejr Islam frem for andre religioner og ødelægger begær, kætteri, kefajiran og ulydighed.

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sagde: "De lærde har pligt til at vedligeholde og levere de mennesker i denne religion. Hvis de ikke formidler denne viden til deres religion eller pligtforsømmelse til at holde religion, så det er den største tyranni mod muslimerne. Derfor Allah swt siger.

إن الذين يكتمون مآأنزلنا من البينات والهدى من بعد مابيناه للناس في الكتاب أولائك يلعنهم الله ويلعنهم اللاعنون

Sikkert dem, der skjuler, hvad Vi har åbenbaret form af annotationer (klar) og vejledning, efter vi forklare det til menneskeheden i Skriften, blev de forbandet og forbandet Allah (også) af alle (væsner), der kan blive forbandet. [Al Baqarah: 159].

Dette, fordi de dårlige effekter (farer) ved at skjule deres viden, påvirker dyr og andre. Så alle forbande dem, herunder de dyr ". [14]

Derfor Salaf altid pakkes og forklare folk, om kebid'ahan og eksperter. Det er ikke nok der, selv injurier og den fare, de advarer mod enhed af muslimer. Kig på, hvad der står Imam Ibn al-Sunnah lærde Qayim, når vi taler om holdningen hos den Salaf mod kebid'ahan. Rahimahullah Han sagde, "" Den benægtelse af Salaf og præsterne var de i stigende grad svært at kætteri. De benægtede gerningsmændene fra hele verden og injurier eksperter advarer kraftigt for kætteri. Indtil deres benægtelse af kebida'han overskride deres fornægtelse af grusomheder, tyranni og fjendskab. På grund af faren kebid'ahan, ødelæggelse af religion og større modstand. "[15]

Se på muslimerne, min bror, hvor de lærde forsøgte at holde religion og muslimer med alle de fejl og evnen til at afmontere den eksisterende kebid'ahan! Alt dette på grund af de farer og konsekvenser af en sådan en forfærdelig kætteri af enheden af ​​muslimerne.

Så pak afvigelsen af ​​religion, ikke at bryde folkets enhed og forværre striden. Men det hjælper virkelig rydde op i rækken af ​​muslimerne mod enhed og herlighed af islam på denne jord. Således kan det ses i historien om muslimer, der er meget lange, da Profetens tid sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam til nutiden.

Fejl og uregelmæssigheder adskille religion, er en vigtig sag og blive bærer af den ædle opgave videnskab. Også være en velsignelse og nåde Allah swt til muslimerne. For at folk kan forstå deres fejl og kan rette det til det bedre og perfekt.

Det påpeges i en hadith erklærer, at denne ædle sag, der skal også vise deres dyd og videnskab.

Imam Ibn Qayim sagde: Denne hadith indikerer ros profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam de lærde, der tog videnskaben arv. Videnskab er antydet i hans siger, at han n:

(هذا العلم). Alle bærere af videnskaben skal nævnes, at en "rimelig. Derfor er det velkendt blandt folk i disse egenskaber 'retfærdig penukil og bærere af en sådan viden, uden tøven og ubeslutsomhed igen.

Bestemt, har enhver person, der er blevet rost profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke få Jarh (mistillidsvotum) på dem. For at alle de præster, der var blevet kendt som fortællere nabawi videnskab og arv, er de mennesker, der 'bare for at rose (ta'dil) Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam. Derfor er det ikke accepteres en del af deres afstand fra nogle af de andre.

Bebeda med en berømt person, blandt disse mennesker med upåklagelig karakter og dårlig. Sådanne innovation eksperter og ledere, som fulgte dem fra dem, der tvivler keshalihanya. På grund af dem,. I henhold til disse mennesker ikke også vicevært nabawi videnskab Således antages det, n videnskab Messenger, undtagen dem, der 'bare.

Men nogle gange, der er en misforståelse af begrebet af denne messe. Således mener, at henvisningen er til den person, der er uden synd. Faktisk er det ikke. Sandheden er meningsfuldt "fair, troværdigt på denne religion. [16]

Intet under disse ting, fordi de er arvinger de profeter og apostle, som ellers profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i hans sagde:

وإن العلماء ورثة الأنبياء وإن الأنبياء لم يورثوا دينارا ولا درهما ورثوا العلم فمن أخذه أخذ بحظ وافر

Faktisk de lærde er arvinger profeterne. Profeterne arver ikke dinar eller dirham, men arvede viden. Så enhver, der har taget det, hvilket betyder at det er den perfekte take. [17]

Det er mærkeligt når nogen forsøger at rette en fejl eller en gruppe af muslimer bønner, så betragtes som en udbreder injurier, bryde enhed og broderskab af islam. Endnu mere end det, de er blevet terroriseret af en række hån og fornærmelser og beskyldninger uden beviser og klar redegørelse, som øgenavne, som amerikanske og jødiske marionet, Sykofant regering eller en tåbe ikke kender fiqh waqi 'og andre. Hvad en modbydelig anklager og mindless-menneskelighed, især i overensstemmelse med Sharia. Påstande, der ikke er tilbøjelige til at komme ud af en person, der forstår de naturvidenskabelige rigtige bærere. Gennemførlige, og er det passende afgifter henvender sig til folk, der losser afvigelsen af ​​en menighed eller gruppe af muslimer, at alle bevidste omvendelse og tilbagevenden til Gud l? Rejsende! Det var ekstremt upassende og højst upassende.

Så det ville overgå sunatullah håndhævelsen af ​​sandhed, af apostlenes og profeternes, og deres tilhængere.

ولن تجد لسنة الله تبديلا

Og lejlighedsvis vil du finde nogen ændring i Allahs lov. [Al Ahzab: 62].

Blasfemi og dårlige, der er sket på måtten Ahlu Sunna lærde siden tidernes morgen. Imam Abu 'Uthman Shabuni Aske forklarer: "Jeg ser holdning innovation eksperter til at give måtten-måtten i Ahlu Sunna er en dårlig efterligning af den måde, hvorpå tvisten med budbringer fra Allah' alaihi wa sallam. De (polyteisterne) har været menggelari han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam med forskellige kælenavne. De fleste af dem menggelarinya som en handyman heks. Der er menggelarinya med en shaman, sya'ir, galninge, besad, en pralhals og en løgner. Selvom han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam meget og hellige af disse vederstyggeligheder. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, blot var en budbringer og profet, som blev valgt. Gud sagde.

انظر كيف ضربوا لك الأمثال فضلوا فلايستطيعون سبيلا

Se på, hvordan de gør mod dig i lignelser, fordi de har faret vild og ikke kan finde den (til højre). [Al-Isra: 48].

Ligeledes, innovation eksperter, kan den almægtige Gud ydmyge dem, har fået titlen af ​​de lærde, at mange hadith fortællere, der passerer det videre til en anden, og tilhængere af Sunnah Rasulullah SAW. De fleste af dem menggelarinya med hasyawiyah titel. Andre kaldte ham til måtten musyabihah, nabitah, nashibah og jabariyah. Selvom Ashhabul Hadith selv er meget vågen, langt og klar fra denne skændsel bebrejdelse. De er intet andet end en tilhænger af Sunnah det lys, at ejeren af ​​et velsignet liv fe Allah swt, mennesker, som går den lige og på toppen af ​​et solidt bevis og stærk. Allah swt har givet taufiq dem til at følge bogen, åbenbaring og kalamNya. De får taufiq også efter profeten over hele hadith. Hadith han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, der indeholder kommandoer til sine folk til at gøre kemakrufan i ord og gerning, som indeholder forbud mod enhver kemungkaran.

Tilsvarende Allah swt hjælpe dem med at klamre sig til og tage instrukser til hans adfærd og Sunnah sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Udvider også deres bryster til at elske profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, præsterne og de kirkelige Shari'ah. Så enhver, der elsker de mennesker, han er med dem på Dommens Dag, med de grundlæggende ord, han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

المرء مع من أحب

At nogen med sine kære. [18]

Denne ædle Hadith hvilket også forklarer de farer tahrif en person, der overskrider grænsen, ligger og forfængelighed eksperter ta'wil, folk er uvidende om denne religion. Så rensning af islam fra denne sag er forpligtelsen og tjenestetidsbegrænsninger bærere syar'i for videnskaben. Kifayah fard, der skal gennemføres med manerer og regler Shari'ah, så det kan vaske væk synd, og pligt til dette folk. Må Allah swt svarede de lærde med en god dobbelt.

FARER OG KEBID'AHAN stilhed munkar
Kebid'ahan stilhed og munkar at Islam spredes i samfundet vil føre til en bred vifte af skader og fare. Blandt skaderne og skade, som er:

A. Tab af vigtige elementer af liv og herlighed af islam, nemlig uretfærdigt forbud forhindres venlighed og bekæmpelse sleaze.
2. Årsag forfængelighed sejr eksperter Ahlu Sunna Wal jama'ah
3. Implementer og udvikle praksis, eller den person, der menyelisihi sandheden, både i i'tikad problemer, tanker og gerninger.
4. Stigende tvivlsomt, tvivlsomt, om skaden aqidah og moral, samt hjerter af muslimer.
5. Svække troens kraft og i'tikad (Aqeedah) er korrekte.
6. Eliminer straffen syar'i til vejr eksperter og forskere og eksperter begær kætteri.
7. Eliminer barriere mellem bid'ah og Sunnah, og munkar kemakrufan. Også eliminerer ghirah kesuciam forsvare denne religion.
8. Årsag mennesker er i stand til at begå denne synd, fordi modbevise og nedtage kebid'ahan og fejl er en forpligtelse.
9. Undergrave religion ved at blande sandhed og løgn. [19]

Ser man på nogle af de farer og skader, der opstår selvfølgelig, skal vi forsøge at gennemføre denne. Af alle de måder og i korridorerne i Shari'ah. Forhåbentlig denne artikel nyttige og formanede muslimerne til at være forsigtig. Og Allah ved bedst. (Udarbejdet af: Abu Aisha)

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah Foundation Udgivet 04/Tahun VII/1424H/2003M Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi km. 8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 08121533647, 08157579296]




Med hensyn til kætteri for kætteri-Qira'ah



OMKRING-kættersk kættersk QIRA'AH (READING al-Qur'an)

Ved
Shaykh Bakr Abu Zaid bin Abdillah



Nogle eksperter kættersk QIRA'AH som fastsat i ulama
A. Melafazhkan overdrevne karakterer, selv omtale af loven overtrådt brevet og måden grund af den måde bertajwid konfektionerede og endda tvunget-kraft, så det savner læsning er let og lige efter Guds ord:

ورتل القرءان ترتيلا

"Og læse Koranen med tartil" [al-Muzzamil: 4]

2. Læs Koranen i stedet for arabisk accent.

3. Læser lide den måde den onde og fajir (ulydighed).

4. Læs med en vis tone og bevægelse. Som udføres af de fleste tilhængere Tareqat, der læser til akkompagnement af dance / dance / dans, som sker i gården til moskéen al-Hussein i Egypten for at se mængden.

5. Læsning i form af at synge. Og kætteri er endnu værre, end at hvis læsning er ledsaget af musikinstrumenter.

6. Syng samt mange gentagelse laguan.

7. Hurtig læses som poesi.

8. Læs hurtigt uden tadabbur (vær opmærksom på sin mening).

9. Hæv vores stemme, når du læser på en måde, der over-lebihanan. Og det er, hvad der forårsager fremkomsten af ​​nye måder at konfektionerede, mens du læser Koranen, der satte begge hænder på begge ører, når du læser Koranen.

10. Siddende i en cirkel og skiftes til at læse vers eller Sura, indtil læsningen er udført. Men hvordan dette er muligt, når samlet for at lære Koranen.

11. Læsning af Koranen i moskeen tårnet. Dette er et bedrag af Satan for mange eksperter qira'ah, at de læser Koranen i moskéen tårnet om natten med en høj kor berjuz-juz, så de forstyrrer og afskrække andre søvn, og kan kaste sig selv den handling riya "[1] Selv blandt dem, der er en bevidst læsning af Koranen i en moske i tiden efter opkaldet til bøn, fordi det er en tid med indsamling af mennesker i moskeen.

12. Qaari '(folk, der læser Koranen) til at læse, mens ryge en cigaret, eller læs Koranen i et Majlis, hvor folk forsamles røg cigaretter.

13. Sysselsatte sig på måder, der læsning syadz (nyleneh / underlige / forvirret), men dette er et bedrag af Satan imod dem. Dvs. at de beskæftiger sig med sådanne aflæsninger er, at bruge tid og alder dem til at udforske, lære og forberede bogen for det, så de har travlt med anliggender qira'ah (læsning), og forlader videnskaben om fard, eller obligatorisk. Så du undertiden finde en imam, der har travlt med at undervise læsning syadz måde, selv om han selv ikke vidste de ting, som underkende bøn. Faktisk karakteren af ​​fanatiske uvidenhed nogle gange gør ham fed til hurtigt at udføre berfatwa, men tøver med at deltage i Majlis sidde at studere videnskab, ledet af præst. Antag, at disse mennesker ville tro, sikkert de ved, at det skal være et prioriteret mål er at huske Koranen og begrunde hvordan læsning (qira'ah), og forstå Koranen og gennemføre dem. Så studere naturvidenskab kan forbedre hjerte og moral, samt Shari'ah videnskaber andre. Og hvis nogen er dumt at bruge tid på ting, som ikke er vigtige. Al-Hasan Al-Bashariy sagde: "Koranen blev åbenbaret for praktiseret, men manden gør læsning af Koranen som et job." Betyder: De er kun beskæftiger sig med anliggender af praksis med læsning, men ikke indholdet af Koranen.

14. Læs med to qira'ah (hvordan man kan læse) eller mere i et afsnit, i bøn eller uden bøn midt blandt mange mennesker. (Læsning af hvordan dette er muligt, når en lærer fortæller de måder, i fag læsning fortolkning at bestemme hensigten med hver passage).

15. Herunder innovation er specialiseret læser et vers eller et bestemt bogstav i den obligatoriske bøn eller i tillæg til de obligatoriske bønner uden nogen argumenter, såsom:
en. Bekendt læse Sura al-An `er i den syvende rekaat sidste nat i Ramadanen, at tro, at det er Sunnah.
b.. Læs suraer al-Muddatstsir, al-Muzzammil, eller al-Insyraah på tærsklen til fødselsdag af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ved aftenbønnen' eller Fajr bøn.
ca. Læs et brev, som nævner profeten Moses bad Alaihissallam ved daggry på 'Ashura.
d.. Læs suraer al-Kafiruun og al-Maghrib bøn Ikhlash fredag ​​aften.
e. Læs suraer al-Falaq og an-Naas i Maghrib bønner lørdag aften.
f. Sammenlægning af visse vers skal læses specifikt om den seneste tarawih bøn.
gram. Læs de vers, der indeholder bønner i aften endelige omsider rekaa'at tarawih bøn efter at have læst Sura an-Naas.
timer. Læs med to qira'ah (hvordan at læse) i bønnen, er kætteri, som loven ved at kombinere to qira'ah, mens du læser ud af bønner.
I. Læs de suraer, hvor der er et vers bøn måtter i tillæg til (ALM-Tanzil-As-Sajda) ved begyndelsen af ​​fredagsbønnen som disunahkan er: læs den første rekaat (ALM-Tanziil-As-Sajda) og (sura al-Insan) i den anden rekaat.
j. Ved at kombinere disse vers, der indeholder tahlil (sætning La ilaha illa Allah), og læse det som at læse kapitlerne.

16. Herunder innovation er specialiseret læser et vers eller en sura noget argument på et bestemt tidspunkt eller sted for et levebrød. Såsom:
en. Læs al-Fatiha med en bestemt hensigt eller hensigt at eliminere problemer.
b.. Læs Sura al-Kahf fredag ​​for folk, der går forud for begyndelsen af ​​fredagsbønnen prædiken på fredag ​​med høj røst.
ca. Læs suraer Yaasiin 40 gange med den hensigt opfyldt et grundlæggende behov.
d.. Specialized læse Sura al-Kahf på fredag ​​efter Asr i moskeen. (Den fejl, fordi det har specialiseret sig tid og sted).
e. Læs suraer Yaasin under badning den afdøde.
f. Læs en tiendedel af Koranen (af børn, og ud over de børn) om natten Mawlid.
gram. Læs Koranen foran kroppen eller over graven.
timer. Kræv mig til altid at læse Koranen som Tawaf.

17. Herunder innovation er praksis qaari '(folk, der læser Koranen), eller lytte til hans læsning at sige bønnen-bøn, dhikr eller erindring, at der ikke er noget argument tekster, mens du læser et vers eller en sura. Såsom:
en. Hilsen dem efter at have læst Koranen: ". Al-Fatihah"
b.. Deres tale, mens du læser al-Fatiha: ". Shalluu 'alaihi wa sallimuu tasliimaa"
ca. Qaari tale '(folk, der læser Koranen): "al-Fatihah-FII Ziyaadatan Syarafin Nabiyyi Shallaahu' Alaihi wa sallam."
d.. Hilsen de mennesker, der lytter til aflæsninger qaari '(folk, der læser Koranen): "Allah, Allah," eller andre bemærkninger rettet til qaari som han læste, når Allah swt siger:

وأذا قرىء القرءان فاستمعوا له وأنصتوا لعلكم ترحمون

"Og når Koranen bliver læst, så lytter opmærksomt, og roligt, at du kan modtage barmhjertighed" [al-A'raaf: 204]

e. Få vant til at sige: "Allah Shadaqa ul-'adheem" ​​efter at have læst Koranen.

18. Kætteri-kætter forsegling, såsom:
en. Læs alle versene i bøn måtter efter forseglingen.
b.. Bertahlil fjorten gange.
ca. Endelig aften fest.
d.. Prædiken før eller efter begivenheden.
e. Lovet hinanden at forsegle.
f. Råbte som tætning.
gram. Nat brandtætning

19. Herunder innovation er at læse Koranen til at tigge. Af dem ved at dreje båndet læse Koranen, mens tigge på gader og stræder i markedet butikkerne.

20. Læg begge hænder på enten øre eller en hånd ud til øret, mens du læser Koranen.

21. Spørgsmål i forbindelse med syv segl:
en. Afslutning af pakningen, betyder det: menigheden til at læse alle de vers efterladt af præsten, hvorefter præsten genlæste alle de vers, som han havde efterladt.
b.. Mener, at den foretrukne mengkhatam Koranen om eftermiddagen i vinteren, og om morgenen i den tørre sæson.
ca. Tilslutning af en sæl med et segl den anden i hånden / tilslutning Sura al-Fatihah, eller ved at læse fem vers af Sura al-Baqarah.
d.. Gentag sura al-Ikhlash tre gange.
e. Bertakbir i slutningen af ​​brevet ad-Duha indtil slutningen af ​​Surah An-Naas i bøn eller uden bøn.
f. Forsegl på dagen for fastende.
gram. Læs den afsluttende bøn i bøn.

Taqlid (efterligner) Sound qaari '
Fitnah (fejl: fejl) at efterligne stemmer for qaari '(folk, der læser Koranen) og praktiseres i de moskeer i Guds nærvær er et spørgsmål, der betragtes som kætterske (yderligere) i forbindelse med tilbedelse at læse Koranen. I virkeligheden er et spørgsmål, der er forståeligt, at det efterligner lyden af ​​qaari 'som enten vil kunne ske på Profetens tid sallâ Allâhu' alaihi wa sallam og hans kammerater på det tidspunkt, Allah 'anhum, men ingen kendte blandt dem, der bertaqaarub (tilbedelse) til Gud ved at efterligne efterligne stemmen af ​​profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Så herfra konstatere, at handlingen ikke var masyru '(disyari'atkan / undervist) samt en holdning om at gøre det op til spørgsmålet om tilbedelse.

Men ifølge Qaeda Personality ', at alle tilfælde af tilbedelse er bid'ah diada opfindelser, og alle innovationer er vildledning.

Dette er, i vor tid, der gør en masse skubbet mennesker samlet omkring moskeerne, at præster har et princip, som ovenfor (efterligne lyden af ​​qaari 'berømte). Så mange mennesker i løbet af Ramadan rejser fra det ene land til det andet med det formål at tarawih bøn i en moske, at præster har en "god lyd".

Prøv at huske på, det er fint, hvordan trampet dem Sunnah af profeten om forbuddet mod "bevidst rejste (til en glorificeret rød) undtagen for tre moskeer: Haram moskeen, Profetens Moské og Masjid al-Aqsa". [2]

Og blandt de ting, der kom fra tidligere værker:
A. Eksistensen af ​​utilfredshed bede bag imam, der ikke var meget god stemme.
2. Antallet af mennesker, der mistede deres ydmyghed "i bøn på grund af afhængighed af lyden pragt.

Og jeg vil råde enhver muslim, der læser Allahs Bog Ta'ala, især præster moskeer, for at stoppe efterligner naturen og taqlid i læsning Allahs ord, Herre alamiin. Guds ord er mere strålende og større værdi end virkningen af ​​en qaari "i at gøre hvad der ikke er befalet af syar'iy ham.
Han sagde om emnet af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam:

وماأنا من المتكلفين

"Og jeg ikke også folk, som forfalsker". [Shaad: 86]

Skulle nogen slave forsøg på at bringe hjertet og reparere hensigten, så han læste i Koranen for at styrke sin stemme uden at gøre det op og presse sig selv ud over deres midler. Må ikke være at gøre det op at synge og tvinge til at tvinge læsning og hvordan læsning er forbudt.

Og rigtige personer, der er bemyndiget af Gud til at løfte imam i moskeen for at vælge den mere passende keilmuaanya præst, der afsættes, er Wara ', har en ren aqidah tvivlsomt af sygdommen, sygdommen har et temperament net af begær, og meget hellere en god stemme.

Vrikke hoved og krop Mens du læser al-Qur'an
Det er kætteri skik hos jøderne, som de gør, når de lærer, og derefter sprede sig til børn af muslimer, først i Egypten. Hvis de læser Koranen i skolen, er de crusted-head bevægelse og melenggak-swing. (Som forklaret af Abu Hayyan al-Andalusiy og Al-Al-Andalusiy Raa'iy).

VALG AF LÆSE PASSAGER at i overensstemmelse med fredagsbønnen prædiken DISKUSSION
Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam op læsning sunnah bønner fredag ​​med tre behandlinger:
A. Sura Al-jumu'a og Surah Al-Munafiqun
2. Sura Al-jumu'a og Sura Al-Ghaasyiyah
3. Sura Al-'A-LAA (Sabbihisma) og Surah Al-Ghaasyiyah.

Det er vores tid det er sket holdningen hos de fleste mennesker vender sig bort fra at læse denne disyari'atkan præster til personligt valg, dvs at vælge de vers eller Sura, som han sagde passer med temaet for prædikenen.

Denne metode er ikke fra Sunnah af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og ikke fra pengaalan Salaful-Ummah, hvilket gør det til en vane at øve før kætteri. Tilsvarende (IF) med henblik på at forlade disyari'atkan og praksis foruden Sunnah skal anvendes som et middel til praksis, anses Sunnah, så er denne indstilling betragtes som den holdning at forbedre shari'a (der som ikke er perfekt), mens masyru 'finder Sunnah og den måde ville være at gøre almindelige mennesker narret af sådanne midler, Allah ved bedst.

PASSAGER MELAFAZHKAN BERKHUTBAH vis tid med henblik tone-Erstat Erstat
Blandt de ting diada opfundet af nogle prædikanter og prædikanter i denne dag og alder er altid lyd, mens du læser de vers i Koranen at tilpasse sin stemme, når man taler eller berkhutbah.

Denne metode er kendt fra tidligere Salaf lærde, såvel som de lærde, der har mange tilhængere. Og du gik glip af ham i de ædle lærde, der er anerkendt i vor tid, ligesom de undgår at læse på denne måde, og mange, der lyttede til læsning publikum, der ikke har lyst til det. Membacanyapun forskellige måder, og alle de forkerte måder ikke taget i betragtning, da der ikke tegner sig for folk, der overtræder den indledende periode af de metoder og forskere med Salaf af denne Ummah.

[Resumé af bogen Bida'ul Qura 'Al-Sheikh Qadimah wal Mu'ashirah arbejde Bakr Abu Zaid bin Abdillah, sammenfattet af M. Dahri]

[Kopieret fra As-Sunnah magasin V/1422/2001M 05/Tahun Edition. Publishers Foundation Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-7574821]





Advarsel fødselsdag af profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam Ifølge den islamiske Shari'ah



Ved
Al-Yazid ibn Abd al-Qadir Ustadz Jawaer



Priset være Allah den Almægtige, som har perfektioneret religionen islam for sine tjenere, der tror og gør Sunnah af Hans Sendebud som den bedste af de følges. Jeg håber og hilsener udgød velsignelser på Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, familie og hans ledsagere.

Almægtige Allah har perfektioneret islam for sine folk; perfektioneret hans velsignelser til dem. Allah swt er hans profet mewafatkan sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, men efter han sluttede levere alt, hvad der disyari'atkan Allah den Almægtige klart, hverken ord eller gerning, også efter han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam forklarede, at diada hver ny ting, opfundet af mennesket, og hælder til religionen islam, enten i'tiqâd (tro), ord og gerning alt, hvad der er kættersk og afvist, selvom velmente. Alt dette er fordi innovationen er tilføjelsen af ​​religiøse belæringer og mensyari'atkan noget, er ikke tilladt at Allah swt og er tasyabbuh (lighed) til fjender af Allah den Almægtige fra blandt jøder og kristne. Desuden betyder chikane af kætteri mod islam og anser det for perfekt. Denne tro indeholder stor skade og mod ord Allah den Almægtige og ordene af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam bliver advaret mod kætteri.

Konfektion nye ting i religionen, som advarsel Mawlid profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så antage, at Allah swt ikke er blevet perfektioneret sin religion for disse mennesker, eller påtage sig profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam ikke har fremlagt alt, hvad der skal gjort for sit folk. Utvivlsomt, denne antagelse på grund af faren for at modsætte sig den almægtige Gud og Hans Budbringer. Fordi Gud den Almægtige har perfektioneret denne religion til sine slaver.

Det er uundgåeligt, at profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam var den mest ædle profet og det sidste. Profeten af ​​de mest perfekte underkastelse og oprigtighed. Havde Advarsler fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam var faktisk også den velsignede religion Allah den Almægtige, sikkert profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam skulle forklare sit folk; Eller i det mindste, skal have været udført af hans kammerater. Men så skete det ikke. Det er således klart, at det ikke er en del af islamisk lære og omfatter sager, der diada opfindelser (innovationer) og omfatter tasyabbuh (lignende) Bog (jøder og kristne) i de store dage af deres

Blandt de mærkelige og overraskende ting er, at mange mennesker er ivrige og ivrige efter at deltage i begivenheder, kætteri, og endda forsvarer det, mens de forlader de forpligtelser, som Allah den Almægtige syari'atkan som de obligatoriske bønner, fredagsbønnen, og bønner berjama "ah endda nogle af dem, bekendt med utugtige gerninger og store synder. De indser, at de har gjort et stort kemungkaran. Alt dette skyldes at den svage tro, overfladiskhed tanke, og antallet af pletter, der forurener leveren.

Stranger stadig nogle fortalere hævder, at profetens fødselsdag 'alaihi wa sallam kom til at overvære begivenheden. Derfor står de til ære og velkommen. Dette er den største løgn og uvidenhed er meget dårlig. Fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ville ikke stige fra sin grav før Dommedag, kommunikerer ikke med et menneske, og ikke deltage i møderne i sit folk overhovedet.

Kærlighed profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam var ikke til at være vært begivenheder som fødselsdag, men at adlyde hans ordrer, bekræfter alt dikabarkannya, væk fra alt, hvad der er forbudt og diperingatkannya, og ikke tilbede undtagen Allah den Almægtige med sin Sharia' atkan.

A. Første gang, at folk holder fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam
Advarsler fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er kætteri af forseelser. Blandt de første til at holde det er Bani 'Ubaid al-Qaddah som kaldte sig selv ved fatimiderne i det 4. århundrede AH. De tilskriver sig, søn af 'Ali bin Abi Talib Allah' anhu. I virkeligheden er de ophavsmand strømmen af ​​psykoterapi. Deres forfædre er kendt Dishan Ibn al-Qaddah, medstifter Bathiniyah flow i Irak. [1]

De lærde i Ummah, lederne, og hans overordnede vidnede om, at de var hyklere zindiq, som syntes at skjule utroskab og islam. Hvis der er mennesker, der vidnede om, at de var troende, da han vidnede for noget, der ikke er kendt, fordi der er intet, der viser deres tro, tværtimod mange ting, der viser hykleri og kezindikan dem. [2]

B. Et par grunde til at advare om forbud fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam
De lærde dengang og nu er nødt til at forklare baatil kætteri opsat til minde om Mawlid profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og hans tilhængere argumentere. Til minde om Mawlid (fødsel) af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er bid'ah og haram i henhold til følgende årsager:

Første: Advarsel fødselsdag af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, er en nyskabelse, der gjorde op i denne religion. Allah swt ikke mister nogen detaljer og viden om det. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam aldrig mensyariatkannya enten gennem oral, hans gerninger og vedtægter. I virkeligheden Allah swt siger:

"... Hvad Messenger til at du så modtage ham. Og hvad han forbyder jer derefter forlade ... "[al-Hasyr/59: 7]

Sagde også, at det betyder: ". Sandelig Allah har været til stede i, at rollemodeller er godt for dig (det) for mennesker, der forventer (barmhjertighed) af Allah den Almægtige og den (kommende) Dommedag og han var meget ihukommelse af Allah den Almægtige" [Al -Ahzâb/33: 21]

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

من أحدث في أمرنا هذا ما ليس منه فهو رد

"De, der holder den nye ikke eksisterer i vores religiøse anliggender, blev praksis afvist".

I historien om Imam Muslim, "Enhver, der ikke praktiserer en praksis, der på grundlag af vores anliggender, er det praksis afvist".

Andet: Den Khilafat-ur Rashidun og ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam aldrig holde et andet mindesmærke fødselsdag af profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam og blev aldrig opfordret til at gøre det. I virkeligheden er det bedste af denne ummah efter Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

... فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين, تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ, وإياكم ومحدثات الأمور; فإن كل محدثة بدعة, وكل بدعة ضلالة.

"... Så skal du holde fast i Sunnahku og Sunnah Khilafat-ur Rashidun, der modtager vejledning. Hold det stramt og gigitlah gerahammu ham med sine tænder. Og holde sig væk fra sager, der diada opfundet (i religion), fordi hvert enkelt tilfælde er diada opfinde er en nyskabelse, og enhver innovation er vildledning. "[3]

Fødselsdag påmindelse aldrig gjort profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og hans ledsagere. Hvis det er gode gerninger, de ville have første til at gøre det. al-Hafiz Ibn Katheer, kan Allah have barmhjertighed sige, "Ahlus Sunnah wal jama'ah mener, at hvert ord og handling, som ikke har grundlag af ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er kætteri. For hvis det var godt, vil de først gøre det end os. Fordi de aldrig ignorere en god, men de først har gennemføre den. "[4]

Tredje: Advarsel fødselsdag (fødselsdag / fødselsdag) er for vane at folk på vildspor, og dem, der afviger fra sandheden. Fordi den første tid til at skabe disse vaner er Ubaidiyah fatimider herskere generation, som den ovenstående beskrivelse. De rent faktisk kom fra jøder, selv de udtalelser kommer fra magianere. Kan være, de er mennesker ateister. [5]

Den person, der først skabte det var al-Mu'iz Lidînillah al-'Ubaidi al-Maghribi, der kom ud fra Marokko til Egypten under ramadanen i 362 AH [6]

Er det det værd for muslimer at følge Rafidhah fornuftig og følge deres skikke og instruktioner af profeten Muhammed menyelisihi sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam?

Fjerde:. Allah swt siger:
"... Denne dag har Jeg fuldkommet jeres religion for jer, og jeg har begge ender mødes Min nåde jer, og jeg har islam som jeres religion ridhai ..." [al-Ma Idah / 05:03]

Al-Hafiz Ibn Katheer, kan Allah have barmhjertighed (d.. 774 H) forklarer: "Dette er den største velsignelse Ta'alal AllahSubhanahu wa givet til dette folk, da Gud den Almægtige perfektionere deres religion. Derfor behøver de ikke en anden religion eller profeten andet end deres profet, profeten Muhammad sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Derfor, at Allah den Almægtige gøre ham som Profeternes Segl, og sendt til hele menneskeheden og jinn. Der er således intet, bortset fra at han halalkan halal, haram intet bortset fra at diharamkannya, og ingen religion, bortset fra at disyari'atkannya. Alt, hvad der dikabarkannya er Haq, korrekt, og ingen løgn, og der er ingen modsætning i det hele taget. Som Allah den Almægtige: وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا "Og havde din Herres den perfekte punktum (Al-Koranen-en), (en sætning), der er rigtigt og fair ..." [al-An `/ 6:115 ]

Det er, nyhederne leveret lige og retfærdigt i alle de påbud og forbud. Efter at have perfektioneret religion for dem, og derefter gennemført favoriserer givet til dem.

Så ridhailah Islam for jer selv, for han elskede og velsignede Allahs religion swt. Derfor Allah den Almægtige sendte Sin Budbringer sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam vigtigste og mest noble sænke Bog (Al-Koranen `en).

Med hensyn til ord af Allah (al-Ma Idah / 5:3), 'Ali bin Abi Talhah sagde, fra Ibn' Abbas Allah 'anhuma, at "er islam. Allah den Almægtige har fortalt os, at Hans Profet sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og den trofaste, at han havde perfektioneret tro til dem, så de ikke kræver tilsætning overhovedet. Og Allah den Almægtige har perfektioneret islam, som Allah den Almægtige aldrig vil falde, selv så tilfreds med Allah den Almægtige vil ikke memurkainya evigt. "[7]

Folk, der udfører Sunnah og Sunnah-leave-kættersk kættersk kættersk, herunder fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så vil de være fremmede i samfundet, støtter denne fest. Selvom profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har forklaret meget tydeligt. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke lade nogen en vej, der kan føre til himmel og helvede væk fra ham, men var nødt til at forklare sit folk. Hvis advarslen Mawlid profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, der inkluderer religiøse lære at behage Allah den Almægtige og Ophøjede, ville han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam har forklaret det eller gøre det. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

ما بعث الله من نبي إلا كان حقا عليه أن يدل أمته على خير ما يعلمه لهم وينذرهم شر ما يعلمه لهم

"Det er Allah den Almægtige sendte en profet, men obligatorisk for ham at vise venlighed over for sit folk, han kendte og advarede dem mod det onde, de kender til dem." [8]

Femte: Ved at foretage en sådan kætteri, kætteri, det indtryk, at Allah den Almægtige ikke har perfektioneret denne religion, så at en anden tjeneste skal gøres for at forbedre det. Skaber også det indtryk, blev profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke færdig med at formidle denne religion til sit folk, så de innovationseksperter føler behov for at skabe nye ting i denne religion. I virkeligheden Allah swt har perfektioneret sin religion og velsignelser for hans tjenere.

Sjette: I islam er der ingen kætteri hasanah, al innovation er kætteri, som profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

كل بدعة ضلالة وكل ضلالة في النار

"Hver innovation er vildledning, og enhver vildledning sted i helvede" [9]

Imam Shafi'i rahimahullah sagde.

من استحسن فقد شرع

"Hvem mener om noget (tilbedelse) så han har lavet en Sharia" [10]

Blandt de regler ekspert, der har gjort god videnskab er, at "god gerning er et godt betragtes af Shari'ah, og den dårlige er, hvad der betragtes som dårlig af den islamiske Shari'ah." [11]

Hafiz bin Shaikh Ahmad bin 'Ali al-Hakami rahimahullah (. D. H 1377) sagde: "Så vide, at alle kætterier er fremstillet modtaget noget som helst, alt er grimt ikke godt for ham, alt vild der er ingen tegn overhovedet i det, det er synd ikke givende, Alt er Forfængelighed der er ingen sandhed i det. Og betydningen af ​​innovation er ikke tilladt Shari'ah af Allah den Almægtige, og omfatter ikke sager (af religion) af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og hans følgesvende. "[12]

De lærde i islam og muslimer forskere løbende benægte fødselsdag for kultur og praksis med at nægte at teksterne i Koranen og Sunnah af profeten, som blev advaret om farerne ved kætteri i islam, beordrede hende til at følge Sunnah af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og også advarede ham om ikke at menyelisihi i ord og gerninger og handlinger.

Syvende: Til minde om fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke bevise en kærlighed Rasululah sallâ Allâhu' alaihi wa sallam på grund af en kærlighed, der kun kan bevises ved at følge hans sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, at praktisere hans Sunnah og adlød hans sallâ Allâhu' alaihi wa sallam

Allah den Almægtige siger:
". Sig (Muhammad),". Hvis du elsker Allah den Almægtige, så følg mig, Allah den Almægtige elsker jer og tilgive jer jeres synder "Og Allah den Almægtige er Tilgivende, Barmhjertig" [Aal 'Imraan: 31]

al-Hafiz Ibn Katheer, kan Allah have barmhjertighed sige, "det ædle vers som lovbrydere for enhver person, der hævder at elske Allah swt, men ikke på den måde af profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og han ligger i sin påstand om at elske Allah Azza wa Jalla indtil han fulgte sharia og religion, der bragte profeten Muhammad sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i hvert ord, gerning, og omstændighederne. Nævnt i bogen af ​​al-Sahih, sagde Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

من عمل عملا ليس عليه أمرنا فهو رد.

"De, der ikke praktiserer en praksis på grundlag af vores anliggender, er praksis afvises." [13]

Derfor er formålet med ord Allah den Almægtige, som maknya: "Sig (Muhammad)," Hvis du elsker Allah den Almægtige, og følg derefter mig. Almægtige Allah vil elske dig "er, at du vil få noget mere, end du elsker ham, at hans kærlighed til dig. Det er større end din kærlighed til ham. Som lærde siger visdom af eksperter, "Hvad størrelse er ikke så hvis du elsker, men størrelsen er så hvis du elskede." Al-Hasan al-Basri rahimahullah sagde: "Der er nogle mennesker, der hævder at elske Allah den Almægtige, og Allah den Almægtige Ophøjet test dem gennem dette vers ... "

Så ord Allah den Almægtige, er dens betydning, "Og tilgive jeres synder." Og Allah den Almægtige er Tilgivende, Barmhjertig. "Hensigten er at følge profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, vil du få tilgivelse, takket være den velsignelse af hans udsending ".

Ottende: mindes fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og gøre det som en fejring betød at ligne jøderne og de kristne i deres festivaler, men vi er blevet forbudt at ligne dem og følge deres livsstil. [15]

Niende: En rationel person ikke let narret af de mange mennesker, der fejre fødselsdag af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, fordi sandheden ikke er et mål for antallet af mennesker, der praktiserer det, men baseret på Koranen og as-Sunnah er autentiske i henhold til forståelse Salafush gerninger.

Tiende: Baseret på reglen om Sharia er til at returnere det aktuelle spørgsmål til Koranen og Sunnah af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Som Allah swt:

"... Så, hvis du er uenig om noget, så giv mig tilbage til Gud (Al-Koranen-en) og Profeten (Sunnah), hvis I tror på Allah og den dag Så k" [An-Nisa '/ 4:59]

Ligeledes, hans ord er meningsløs: Om noget, hvad du berselisihkan, så beslutningen (op) til Allah den Almægtige "[Asy-Syûra/42: 10].

Folk, der vender tilbage fødselsdag problemet profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, er at den Almægtige Allah og Hans Sendebud, vil han opdage, at Allah den Almægtige beordrede manden til at følge hans profet. Og profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam aldrig bestilt eller fødslen af ​​hans og hans alene, såvel som hans ledsagere. Således kan det ses, at mindesmærket fødselsdag af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke stammer fra islam, men en handling af kætteri.

Ellevte: Hvad er ordineret til en muslim er faste på mandag, når han ønsker. Fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam blev spurgt om faste på mandag, sagde han: "Det er kelahirkanku dag, den dag jeg blev sendt som en profet, og den dag jeg fik en åbenbaring." [16]

Det er ordineret, er at efterligne ham, nemlig faste på mandage, i stedet for at fejre fødslen af ​​hans sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Tolvte: Fejring af fødselsdag af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, er en handling ghuluw (berlebih-lebihan/melampaui grænse) til hans sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, men Allah Ta'ala og Hans Sendebud forbød ghuluw gøre.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

إياكم والغلو في الدين, فإنما أهلك من كان قبلكم الغلو في الدين.

"Hold jer fra ghuluw (overdrevet) i religion, fordi den virkelige holdning ghuluw i denne religion har ødelagt de mennesker, før du." [17]

Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke lide mere end ssanjungan priste Gud-givet og ridhai. Men mange mennesker overtræder forbuddet af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, er, i det omfang, at der er en bøn og bede om hjælp til ham, sværger ved hans navn, og bad ham noget, der ikke bør kræves undtagen for Gud. Nogle af disse aktioner ud, når fødselsdag Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

'Abdullah bin al-Syikhkhir Allah' anhu sagde: "Da jeg gik med en delegation af Banu 'Amir at opfylde profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, sagde vi til ham:" Du er den Sayyid (master / hersker) os! "Spontan Profeten alaihi wa sallam sagde:

السيد الله تبارك وتعالى.

"Sayyid (master / hersker) vi er Tabaaraka wa Allah SWT!"

Så sagde vi, ". Og du er den ultimative og uendelige godhed" Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

قولوا بقولكم أو بعض قولكم ولا يستجرينكم الشيطان.

"Sig det i overensstemmelse med, hvad der er almindelig (fair) du siger, eller som nogle af de ord, du og ikke at blive trukket af Satan kan jagte dig" [18]
.
De fleste qashidah og salmer sunget ved at gennemføre fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har ikke taget den holdning overdreven dyrkelse af individet mod profeten og til tider endda indeholde ord for Shirk. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

لا تطروني كما أطرت النصارى ابن مريم, فإنما أنا عبده, فقولوا: عبد الله و رسوله.

"Har du kult folk mig som Isa Ibn Maryam kult kristne kan. Jeg intet, men en slave, og derefter siger," tjener af Allah og Hans Sendebud "[19]
.
Det vil sige, du ikke smigre mig ved løgn og overdrivelse du ikke fyre i ros, som det er blevet gjort af de kristne mod 'Isa Alaihissalam. Så de anser det for at have egenskaber, Ilahiyyah. Derfor, jeg sifatilah som min Herre giver mig karakter. Sig: ". Tjener af Allah og Hans Sendebud (delegerede) til ham" [20]

Trettende: En række af shirk, er bid'ah og haram sker i fødselsdag Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam

I anledning af fødselsdagen af ​​profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam almindelige ting, som er forbudt, såsom' shirk ', bid'ah og baurnya blandede mænd og kvinder, sang og bruge musikinstrumenter, cigaretter og andre. I virkeligheden ofte løbe Akbar (større), da Messenger istigâtsah n eller trustees, en fornærmelse mod Allahs Bog, blandt de røg på tidspunktet for samlingen af ​​Koranen, så der kemubadziran og spildt skat. Afholdes også dhikr-huske på, at afvige i moskeerne på Profetens fødselsdag begivenhed med stort bifald ikke mindre sværhedsgrad end dzikirnya leder. Alt i alt var det en handling, der ikke er foreskrevet ved aftale af de lærde, der klamrer sig til sandheden. [21]

Fjortende: Den fødselsdag af forfængelighed der er tillid til, at ånden af ​​profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, at deltage fødselsdag deres opfindelser.

På den begrundelse, at de var klar til at lykønske og byde ankomsten af ​​hans sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Det helt sikkert virker løgn og værst af alt. Fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke ville gå ud af sin grav før Dommedag og vil ikke være forbundet med nogen (ædru), er heller ikke til stede ved møderne. Han vil forblive i sin grav, indtil Dommedag. Hans ånd var i 'Illiyyin den højeste i Rabb ham i Darul Karamah. [22]

Allah den Almægtige siger, hvilket betyder: "Se, vil du (Muhammad) dø, og de vil dø (igen)." (Qs az-Zumar/39: 30). Og i et andet vers siger Allah, hvad det betyder k, "Så, efter at du faktisk alle virkelig vil dø. Derefter sikkert I skal hæves op (igen) på dommedagen "[Al-Mukminûn/23: 15-16]..

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

أنا سيد ولد آدم يوم القيامة وأول من ينشق عنه القبر وأول شافع وأول مشفع

"Jeg var en menneskelig prinsen på opstandelsens dag, og den mand, der først kom ud af graven, og den person, der først gav syafa'at og levere syafa'at" [23]

Vers og hadith ovenstående samt mange andre lignende vers og hadith viser, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og folk der allerede er døde, flere vil komme ud af deres grave på dagen for opstandelsen. Allama Abdul al-Aziz bin Abdullah bin Baz rahimahullah sagde: "Dette er den udtalelse, som er blevet aftalt mellem de lærde muslimer, er der ingen uenighed blandt dem." [24]

Hertil kommer, 'alaihi wa sallam var i live, han sallâ Allâhu' da profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam ikke ønsker at blive respekteret af sine fødder. Så hvordan kan de respekterer ham n vej op efter døde han.

C. Kærlighedens natur profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam
Folk, der virkelig elsker profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er den, der viste nogle tegn på ham. Blandt disse er:
1). Følg profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, Allah den Almægtige mentauhidkan, væk fra shirk, gør Sunnah, efter ord og gerninger af profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, med adabnya civiliseret.
2). Forrang for kommandoer og Shari'ah profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam end hans lidenskaber og lyster.
3). Mange bershalawat til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i overensstemmelse med Sunnah. Allah den Almægtige siger:

"Sandelig, Allah den Almægtige og Hans engle bershalawat til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam Åh, I der tror Bershalawatlah k dig til profeten og sige goddag til ham med stor respekt.!" [Al-Ahzâb/33: 56]

4). Loving person, der elskede profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, både familie og kammerater og Ansar og Emigranter fjendtlige over for dem, der var fjendtligt indstillet over for profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, og hader folk der hader ham.
5). Kærlighed al-Qur'an åbenbaret for ham sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, kærlighed Sunnah, og at kende dens begrænsninger. [25]

D. Fatwa kættersk Fejring af ulama fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam
Her er nogle af de lærde fatwa om, at mindesmærket fødselsdag af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er kætteri dhalâlah.

A. al-'Allama al-Shaykh al-Fakihani rahimahullah Tajuddin (. d. 734 H) sagde:
"Jeg kender ikke grundlag for fødslen af ​​denne advarsel, enten af ​​al-Qur'an, Sunnah, og aldrig citerede praksis, en af ​​hans lærde, der fulgte religion af de mennesker og stikning med atsar-atsar af tidligere generationer. Selv fejringen af ​​(fødselsdag) er en diada kættersk opfundet af efterlignere begær ... "[26]

2. Rahimahullah Shaykh al-Islam Ibn Taymiyah sagde:
"Realiseringen af ​​en fest ud fra festen af ​​disyari'atkan, ligesom de fleste nætter i måneden Rabi al-Awwal kaldes fødselsdag om natten, eller de fleste nætter i den måned, Rajab, eller den 18. dag i måneden Dhul Hijjah, eller dagen fre ' først i den måned, Rajab, eller 8. dag i Shawwal kaldes 'Eid-ul-Abrar af dumme mennesker, så alt det omfatter innovationer, der aldrig har foreslået og aldrig udført af Salaf. Og Allah ved bedst. "[27]

3. al-'Allama Ibn al-Hajj rahimahullah (. d. 737) beskriver advarslen Mawlid profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam:
"... Det er i tillæg til religion, ikke den handling generation af Salaf. Følg Salaf, mere mainstream endnu mere obligatorisk end at tilføje en række hensigter (mål), at menyelisihi hvad der er blevet gjort Salafush Salih. Fordi, var Salafush Salih en mand, som følger Sunnah budbringer fra Allah 'alaihi wa sallam, og (mest) og Sunnah af Allah ophøje hans' alaihi wa sallam. De skynde sig at fremme det, men aldrig citeret fra en af ​​dem, at de gør fødselsdag. Og vi er deres tilhængere, så har vi nok, hvad det har nok af dem. "[28]

4. Shaykh 'Abdullah bin' Abdul 'Aziz bin Baz rahimahullah sagde:
"Det er forbudt at bære en advarsel fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og årsdagen for hans fødsel, men fordi det er en nyskabelse i religion. Derfor profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam aldrig gjorde, eller Khilafat-ur Rashidun, ej heller hans andre kammerater, og er også udført af mennesker, der følger dem godt på de foretrukne fremtidige generationer. I virkeligheden er de mest vidende mand Sunnah, budbringer af Allah elsker 'alaihi wa sallam, og de fleste følg Shari'ah end dem, efter dem ... "[29]

5. Sheikh Hamud bin 'Abdillah på-Tuwaijiri rahimahullah sagde:
"... Og lad os velkendt, fejrer fødselsdag om natten profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og gøre det som en advarsel om ikke indeholder instruktioner profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam. Men det er et falsk skøde diada foretaget efter den tid, han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam efter udløbet af omkring 600 år. Derfor mindes at diada opfinde det kom under strenge restriktioner, som Allah den Almægtige er nævnt i hans ord, [30]

"... Så lad de mennesker, der overtræder ordrer Hans budbringer, vil frygten få en retssag eller en smertefuld Allah blive overskrevet." [An-Nûr/24: 63]

Hvis der i tilfælde af, at diada fødselsdag opfindelser har lidt venlighed da de kammerater har travlt med at gøre det ... "

6. Shaykh Muhammad ibn Saalih al-'Uthaymeen, kan Allah have nåde sagt:
"For det første: at nat-født Apostlen sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke vide med sikkerhed, endda nogle historikere fastslået, at i aften er den nat, fødslen af ​​apostlen-9 Rabi' al-Awwal, ikke nat-12. Således gør det natten til Rabi 'al awwal tolv måneder har ikke grundlag ud fra et historisk perspektiv.

For det andet: fra Shari'ah synspunkt disse advarsler har intet grundlag. For hvis det omfatter Shari'ah Allahs swt ville profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam skulle gøre det eller sende det til sine folk. Hvis han havde gjort eller havde været til stede det så må det fastholdes, fordi Allah siger, hvilket betyder: ". Det er os, der er ved at nedsætte Koranen, og også for at opretholde det må vi" [Al-Hijr / 15:09]

Fordi der er intet, der sker fra, som derefter kan diketahuilah fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ikke omfatter Allahs religion. Hvis det ikke er religion Guds så bør vi ikke tjene Gud og komme tættere på ham. Hvis Allah swt har givet måde at stille ham det er det bragte apostlen sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så hvordan kan vi som Guds tjenere får lov til at skabe deres egen vej, der fører til Gud? Det er en forbrydelse mod de rettigheder, Allah den Almægtige Gud, religion mensyari'atkan i noget, der ikke er en del af det. Det indeholder også en vantro mod Allahs ord swt, hvilket betyder: "... Denne dag har Jeg fuldkommet jeres religion for jer, og jeg har begge ender mødes Min nåde for jer ..." [al-Maidah / 5: 3] "[31 ]

7. Sheikh Salih bin Fauzan bin 'Abdullah al-Fauzan Hafizhahullah sagde:
"Udførelse fødsel af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er kætteri. Aldrig citeret fra profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, ikke af Khilafat-ur Rashidun, og ikke fra den generation, der foretrak, at de foretager denne advarsel. Men de er de mennesker, der mest elsker profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og ånd at gøre godt. De gør ikke andet end en form for lydighed, der disyari'atkan Allah den Almægtige og Hans Sendebud, som den praksis Allahs ord swt, hvilket betød: "... Hvad Messenger til at du så modtage ham. Og hvad han forbyder jer derefter forlade ... "[al-Hasyr/59: 7]

Så når de ikke gør dette fødselsdag, kan diketahuilah, at det var et kætteri ...

Den konklusion, at adfærd mindesmærke fødselsdag profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har forbudt bid'ah som ikke har et godt argument fra Koranen og Sunnah af profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam ... "[32]

Således den beskrivelse, som vi kan, forhåbentlig nyttigt. Jeg håber og hilsener udgød velsignelser på vores profet Muhammad n, også til hans familie, hans fæller, og dem, der følger dem godt, indtil slutningen af ​​dagen. Og i slutningen af ​​vores samtale Lovet være Allah, Herren af ​​hele naturen.




Men enden af ​​enden af ​​bid'ah professionelle



Ved
Shaikh Muhammad Musa An-Nasr




Abu Musa Al As'ari Allah 'anhu ind i Kufa moskeen, moskeen og fandt de mennesker, der er en række form-halaqah halaqah (sidde). Ved hver halaqah der en Shaykh, og foran dem var en bunke grus, så Sheikh fortalte dem (der sad i halaqah): "ophøje (siger Subhan Allah) hundrede gange!", Så de også herliggøre (tæller) med grus. Så Shaykh sagde til dem igen: "Bertahmidlah (sige alhamdulillah) hundrede gange!" Og siger så videre ......

Så Abu Musa Allah 'anhu benægte det i sit hjerte, og han benægter ikke de verbale instruktioner. Det er bare, at han skyndte sig væk til trav mod huset Abdullah bin Mas'ud, og derefter begyndte hun at sige goddag til Abdullah bin Mas'ud, og Abdullah bin Mas'ud blev returneret hans hilsen. Abu Musa sagde til Abu Mas'ud: "O Abu Abdurrahman, jeg virkelig har netop trådte ind i moskeen, og så så jeg noget, jeg vil benægte det, for Allahs skyld er ikke min opfattelse, men det gode. Så Abu Musa fortalte staten halaqah dhikr.

Abu Mas'ud sagde til Abu Musa: "Har du bestilt dem til at beregne deres grimhed, det grimhed? Og du giver dem sikkerhed for, at deres fortjenester ikke forsvinder ved alle "Abu Musa svarede:" Jeg har ikke bestilt nogen til dem ". Abu Mas'ud sagde: "Lad os gå til dem".

Så Abu Mas'ud sige hej til dem. Og de vendte tilbage hans hilsen. Ibn Mas'ud sagde: "Det handler om hvad jeg ser du gør dette, o folk Muhammed?" De svarede: "O Abu Abdurrahman, dette er grus, der bruges til at tælle perler, tahmid og tahlil og Takbir". Da Abu Mas'ud sagde: "Hvor hurtigt du fortabt, O Ummah af Muhammad, (men) ledsagere for mange et liv, og hans tøj ikke bliver beskadiget ved alle, og dette Skibet er ikke blevet brudt, eller hvis du ønsker at være på et mere retledte religion af religion Muhammed? eller hvis du har åbnet døren for kætteri? De sagde også: "O Abu Rahman, for Allahs skyld, er ikke vores ønske, men det gode". Abu Mas'ud sagde også:

"Hvor mange mennesker, der ønsker godhed ikke få det".

Amr ibn Salamah sagde: "Ja, jeg har set deres generalforsamling en erindring, at vi kæmper en krig om" En Nahrawan "med Kharijitterne". (Historie Darimi en saheeh sanad)

I (Shaykh Musa Nasr) sagde: "fornemmelser Ibn Mas'ud mod dem (dvs. innovation eksperter, der holder halaqah dhikr) er sandt, hvor eksperter sluttede sig til kætteri, der forårsagede Khawarij" kontinuerlig streng "dem i kebid'ahan. Og dette er den sidste ende mennesket er "vedvarende" i kebid'ahannya, og menyelisihi ledsagere af profeten.

Men måske er der nogen i vores tid sagde: "Hvad er ubestrideligt Allah ibn Mas'ud 'anhu? Er det kætteri dhikr Allah?! Vi siger: "De fleste hellig Gud, at sige til ham dhikr er bid'ah, især hvis dhikr er den dhikr, der er ordineret, men kætteri er blot en måde (dhikr), hvor de samledes til ham, og den måde de gør i dhikr til Gud, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og hans sahanbat som han aldrig praktiserer det. Og Khawarij, der opsiges af profeten Sallallahu 'alaihi wasallam, og han Sallallahu' alaihi wasallam sagde om dem:

"Hvis jeg ser dem, helt sikkert jeg virkelig at dræbe dem som drab på Ad" [Hadith Bukhari og Muslim historie]

Rasulullah Sallallahu virkelig bare 'alaihi wasallam true dem, fordi deres handlinger er kætteri og uretfærdige, nemlig muslimerne, fordi de mengkafirkan maksiyat gerninger, og de tror, ​​at muslimer gå ad helvede til evig (på grund af de umoralske gerninger), når (til højre), der begår store synder Helvede er ikke evig. Samt de har brug for en menstruerende kvinde at erstatte bøn (som han har forladt, når menstruation), da han var under hastig forandring (Ramadan, hvis hun blev menstruation på det tidspunkt).

Så de gør overskrider grænsen i deres religion, og bebyrde dem med stor kærlighed selv, selv om de (dvs. khawari) har khuruj (exit) af Profeten hengivenhed til barnets onkel, hans søn Ali ibn Abu Talib Allah 'anhu (da det blev kalif) selv de dræbte Ali bin Abu Talib Allah 'anhu i dhalim og bedrag.

Og vores Profet Sallallahu 'alaihi wasallam sagde:

"Hvilket betyder: Sandelig Allah holde omvende os fra hver ekspert kætteri, indtil han angrede kebid'ahannya"

Mens den mundtlige tilstand kætteri ekspert sagde: "Dette er den religion Muhammed bin Abdullah". Hvor herligt ord Imam Malik, som han sagde:

"Barangsapa gøre en kebid'ahan i islam, at han havde en god udsigt over det skulle han, at Muhammed har forrådt det budskab, som Allah siger:" Denne dag har Jeg fuldkommet til dig din religion, og jeg havde fået en sætning, `ni begge ender til mig; og Ku-ridhai er blevet religionen Islam er for dig "(Al Maidah 3). Så hvad er den tid, det var ikke religion i dag ikke betragtes som en religion, og vil ikke ende godt, men hvad disse mennesker er gode til i starten af ​​et folk (ledsagere). "

Kættere er forbudt at drikke en lækker mundfuld vand fra hånden af ​​Profeten Sallallahu 'alaihi wasallam telaganya og hvorfra søen var hvidere end sne og sødere end honning.

Så det har virkelig været tilfældet fra Hadith af Anas Allah 'anhu sagde han: Rasulullah Sallallahu' alaihi wasallam sagde:

"Betydning: Det er virkelig et folk i min Ummah vil blive afvist fra søen som en udenlandsk kamel afvises (fra mængden af ​​kamel)", så siger jeg: "O Allah, det er mit folk," sagde: "Sandelig, du ikke ved, hvad de er der- , der afholdes efter dig ". [Hadith Bukhari og Muslim historie]

Så det er, at de endelige afsløring innovation eksperter både i fortiden eller nutiden, (Må Allah beskytte os mod skadelige kardiovaskulær død som deres ende). Så hvad enten de er bevidste om kætteri eksperter i alle aldre og læg dem tilbage i dårligt sted? Lad dem omvende sig til Gud med omvendelse "Nasuha" (ægte anger), forventer vi, at for dem der kan lide det.

Og kun Allah den, der giver vejledning til stien til ittiba '(efter vejledning fra Allah og Hans Sendebud).

[Oversat fra al Ashalah magasinet spørgsmål 27 side 17-18]

[Kopieret fra magasinet Al-ADH-Islamiyya udgave Dzakhiirah Th. II / Nej. Published 07 Ma'had Ali Al-Irsyad Surabaya, arabisk videobiblioteket Ali Al-Irsyad Ma'had Jl Sultan Iskandar Muda 46 Surabaya]



Mellem de traditionelle og tilbedelse




Ved
Sheikh Ali bin Hasan Al-Halabi Al-Atsari



Dette er en meget vigtig sub-undersøgelse, der gendriver overfladiske begrebet fornuft og viden, innovation eller praksis, hvis de laver udfordret og kritiseret, at de troede, de gjorde godt, svarede de: "Det er kætteri! Hvis det er tilfældet, "bilen kætteri, kætteri elektricitet, og timer for kætteri!

Nogle mennesker, der får lidt af videnskaben om retspraksis undertiden føler klogere end sunni-gejstlige, og dem, der følger Sunnah ved at sige at dem som en fornægtelse af påtale dem, der siger, at den nye velgørenhed, at han gjorde det, mens han blev erklæret for kættersk at "oprindelsen af ​​alle ting er muligt".

Sådanne udtryk er ikke kommet ud af dem, men på grund af uvidenhed om sondringen mellem almindelige regler og praksis. Faktisk terseubut regler centreret omkring to hadith.

Første: Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

"Betydning: Hvem gjorde noget nyt i sagen (religion) er, at vi ikke er i det, så velgørenhed er afvist".

Denne hadith er blevet nævnt syarahnya takhrij og længde.

For det andet: Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i daddelpalme pollen udkrydsning begivenheder er meget berømt.

"Det betyder: Du må hellere vide om anliggender i din verden"

Denne hadith findes i Sahih Muslim (1366) sat i et kapitel med overskriften: "Efter de ord kapitel Obligatorisk Alaihi wa sallam Profeten Sharia nævnte problem Og Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam Udtalelser om livet under the World", og det er omhyggelig forberedelse af kapitlet

På dette grundlag den faktiske penghalalan og forbud, bestemmelse af Shari'ah, hvilke former for tilbedelse og forklaring af det beløb, måde, og deres timing, og sætte de regler, der i almindelighed er bare rigtige muamalah Allah og Hans Sendebud, og der er ingen ret til ulil Amri [1] i det. Mens vi og de er de samme i denne henseende. Så vi skal ikke henvise til dem i tilfælde af en tvist. Men vi må sende det tilbage til Allah og Hans Budbringer.

Som for andre former for internationale anliggender så de er mere opmærksomme, end vi er. Såsom landbrugs-eksperter vide mere om, hvad der er mere seriøse fordele i udvikling af landbruget. Så hvis de udsteder en beslutning inden for landbrug, skal man adlyde dem i den henseende. Følges med handel eksperter i spørgsmål vedrørende anliggender handel.

Virkelig at give noget tilbage til de mennesker i ansvar for det offentlige gode er som at henvise til lægen i at vide, hvilke fødevarer for at undgå farlige og nyttige fra det være fint. Det betyder ikke, at lægen er maden berettiger til gavn eller skade forbudte fødevarer. Men i virkeligheden kun i det omfang som kontrolmyndighed læge til at retfærdiggøre at være en afgørende og forbyde Shari'ah (Allah og Hans Rsul), Word.

"Hvilket betyder: Og for dem at begrunde alt det gode og forbyder dem de dårlige ting" [Al-Araf: 157] [2].

Derfor kan du vide, at enhver innovation inden for religion er falsk og opdigtet. Problemet for kætteri i verden, så er der ingen forbud mod det, så længe det ikke strider mod det grundlag, der i religion [3]. Så Gud giver dig mulighed for at oprette, hvad du vil i verdens anliggender og den måde, du ønsker at producere. Men du bør være opmærksom på reglerne for retfærdighed og forhindre mafsadah former og figurer til at bringe alvorlige fordele. "[4]

Reglerne i denne forbindelse af lærde som Ibn Taymiyyah sagde [5], er: "Sandelig, menneskelige gerninger er opdelt i: For det første, den tilbedelse, som de gør som en religion, der er til gavn for dem i efterlivet eller nyttigt i verden og det hinsides. For det andet, told, der er gavnlige i deres liv. Reglerne i loven var oprindeligt i form af tilbedelse er ikke disyari'atkan bortset fra, hvad Allah har ordineret. Mens oprindelsen af ​​sædvaneret [6] er ikke forbudt, undtagen hvad Allah forbudt ".

Ud fra ovenstående beskrivelse er helt klart, at der ikke er nogen nyskabelse i oprindelige folk, produktion og alle midler i det offentlige liv ".

Det er som anført af Shaykh Mahmud Syaltut meget godt i sin bog, Al-bid'ah wa Asabbuha Madharruha (s. 12-ved tahqiq mig), og jeg har kommenteret således: "Disse ting er ikke noget at gøre med karakteren af ​​tilbedelse. Men det skal iagttages fra den bivirkning, om han er i strid med lovgivningen i Shari'ah eller få i det ".

Her er der en meget grundig forklaring foreslået af Imam Syathibi i en lang undersøgelse i Al-I'tisham (II/73-98), som i sidste ende siger, "Sandelig, disse ting er relateret til toldvæsenet, når den ses fra den side af kulturer, så er der ingen kætteri deri. Men hvis den bruges som en religiøs skik eller sætte på et sted for tilbedelse og derefter blev han en kætter ".

Således er det "ikke noget, der ikke har eksisteret på det tidspunkt af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og heller ikke findes i den Khulafa Rashideen kaldet kætteri. For enhver ny og nyttig viden for mennesket skal læres af nogle muslimer at være i stand til at øge deres magt og eksistens af muslimer.

Den virkelige nyskabelse er noget nyt skabt af mennesker i de former for tilbedelse alene. Selvom det ikke er spørgsmålet om tilbedelse og ikke strider mod reglerne i Shari'ah er det ikke kætteri at all "[7]

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah i Al-An-Nuraniyah qawa'id Al-fiqhiyah (s. 22) siger, "Den skik er noget, mennesket kan gøre i verdens anliggender i forbindelse med deres behov, og den juridiske oprindelse problemet er ikke begrænset . Så der bør ikke være forbudt, undtagen hvad Allah forbudt. Fordi reel regel er rigtigt og forbyde Guds privilegium. Så tilbedelse skal være baseret på ordrer. Så hvordan noget, der ikke bestilles i hukumi som værende forbudt?

Derfor, Imam Ahmad og andre hadith lærde i fiqh eksperter siger, at den juridiske oprindelsen af ​​tilbedelse er tauqifi (af skæg). Så er tilbedelse ikke er ordineret medmindre bestemmelserne i Gud, er, hvis der ikke er nogen bestemmelse i gerningsmanden, herunder hans folk i Guds ord.

"Det betyder: Har de allierede, der mensyari'atkan at deres religion er ikke tilladt at Allah?" [Ash-Syuraa: 21]

Mens oprindelsen til problemet sædvaneret er at blive tilgivet (er). Så bør ikke forbydes, medmindre Allah har forbudt.

"Det betyder: Sig. Forklar mig om den næring, som Allah åbenbarede til dig, så du er illegitime og gjort i en del (nogle ting) lovlig. 'Sig,' Hvad Gud har givet dig tilladelse (om det), eller har du nødt til at opfinde en Gud "[Yunus: 59]?

Dette er en stor princip, som er meget praktisk. [8]

Yusuf Al-Qaradawi på Al-Halal wal Haram fil islam (s.21) siger: "told-og muamalah, så Gud er ikke ophavsmændene, men mændene, der udløser og interagere med det, er Gud kommet til rette, glatte og bygge og sætte dem på en gang i ting, der ikke overskyet mafsadat og skade ".

Ved at kende disse regler [9], synes det at etablere love mod en række nye arrangementer, så det vil ikke blande mellem traditionel og tilbedelse og ingen uklarhed kætteri af de nye opdagelser i nutiden. Hvor hver har sin egen form og hver har en lov på egen hånd.

[Kopieret fra bogen Science Usul Al-Fiqh Al-Bida 'Dirasah Taklimiyah Ilmi Muhimmah Fi Usul Fiqh, Indonesien udgave dissekere Rødder kætteri, Forfatter Shaikh Ali Hasan Ali Abdul Hamid al-Halabi Al-Atsari, Asmuni Solihan Zamakhsyari oversættere, forlæggere Presse Al-Kautsar]






kilde: http://almanhaj.or.id/

No comments:

Post a Comment