Sunday, July 1, 2012

Evropská mistři Španělska porazili Itálii po 4-0


Evropská mistři Španělska porazili Itálii po 4-0


Kyjev - Španělsko vypadají divoce v Evropském poháru v závěrečné zároveň zaručuje se za mistry Evropy po úspěšném dobytí Itálie 4-0 v roce 2012 finále Evropského poháru na Olympic Stadium Kyjevě na Ukrajině, v neděli nebo pondělí 07.02.2012) brzy ráno hodin. Čtyři-cíl vítězství "La Furia Roja" vytisknout David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres a Juan Mata.

Oba týmy začaly zápas s pomalým tempem od počátku minut. Španělsko s tiki-taka taktiky, byl schopen omezit obranu Itálie. Xavi Hernandez otevřel první příležitost pro Španělsko v 10. minutě. Nicméně, míče tvrdě kop začíná spolupráce s Fabregras CECS hladkých mimo pokutové území bylo zatopeno přes příčku tenké Itálii.

O čtyři minuty později, Španělsko bylo konečně mohl změnit skóre první díky cílů z Silva v 14. minutě. Počínaje Xavi Hernandez, Andres Iniesta a vyrazil přes přejdou na Fabregase. Unikl offside past, Fabregas a pak probodl srdce na obhajobu a nechte návnada pokles je okamžitě zasažen hlavičce Silvy. Silva šel míč do branky, 1-0 do Španělska.

Po sobě zanechal jeden gól, Italská republika nemůže mlčet. Mario Balotelli téměř vyrovnány s hlavičkou, když může Federica Balzaretti kříž nelze zasunout nad tím, brankář Iker Casillas v 27. minutě.

V polovině prvního kola, Španělsko více přežít. Mezitím, Itálie nadále usilovat o demontáž obrany Gerard Pique et al. Antonio Cassano dostal šanci v 29. minutě. Bohužel, AC Milán strikerova střela byla slabá a míč může být snadno předvídal Casiilas.

O čtyři minuty později, znovu Casillas znovu vykonával skvěle. Tentokrát Real Madrid brankář byl schopný vydržet drsné kop Ignazio Abate mimo pole v 33. minutě se velmi dobře.

Kombinace Andrea Pirlo a Riccardo Montolivo nadále omezit obranu Španělska až do poslední minuty prvního poločasu. Pokračovaly v útoku, "Gli Azzurri" ztratil koncentraci v obraně. Konečně, to může být používáno španělské vstřelit svůj druhý gól v Alba v 42. minutě. Příjem provaří průchodu od Xavi, Alba pak odstartuje horizontální směrové aniž by byl schopen předvídat Buffon.

Po poločase, Itálie přímo potlačit španělskou obranu. Antonio Di Natale nahradit, měl jedinečnou příležitost po offside pak v 51 minutě. Nicméně, míče tvrdě kop v pokutovém území ještě velmi dobře předvídal Casillas.

Zpomalilo tempo hry uprostřed přes sekundu. Itálie se zdá obtížné proniknout na španělskou obranu. Mezitím, Vicente Del Bosque je strana, více míč na střed hřiště, zatímco občas zákeřné útoky na křídlech.

Zadání posledních deset minut, Itálie, se stává stále frustrovaný není schopen proniknout do španělské pevnosti. To bylo později použité Iniesta a jeho přátelé převzít hru.

V 84. minutě nahradit Fernando Torres konečně zmařené naděje Itálii po Španělsko bylo možné přidat keungulan 3:0. Zpětné vazby od Xavi a Chelsea útočníkem, přihrávky ofsajdu, a pak okamžitě nařídil výkop do levého rohu branky, aniž by byl schopen předvídat Buffon.

Dvě minuty zbývající, náhradní, Juan Mata plní skóre na 4-0 do Španělska po schopni maximalizovat výhody návnadu Torres. Skóre bylo také trvat až do konce hry a dělat Španělsko jako evropských šampiónů.

Podle UEFA, v průběhu hry, Španělsko ovládat míč, stejně jako 52 procent a vypálil devět ran z 14 přesných střel na branku. Španělská vytvořil šest šancí z 11 pokusů.

Týmy:
Španělsko (4-3-3): 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, Alvaro Arbeloa 17, 16, Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Rodríguez Pedro 58).

Itálie (4-1-3-2): 1-Gianluigi Buffon, Ignazio Abate 7, 15-Andrea Barzagli, 9-Leonardo Bonucci, 3-Giorgio Chiellini (6-Federico Balzaretti 21), 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, Daniele 16-De Rossi, Montolivo Riccardo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.

Rozhodčí: Pedro Proenca (Portugalsko)

Náhled: španělský hráč David Silva slaví gól proti Itálii v roce 2012 mistrovství evropské finále na olympijském stadionu Kyjevě na Ukrajině, v neděli nebo pondělí 07.2.2012) brzy ráno hodin. Cílem bylo připravit vítězství Španělska 4-0 a vyhrál Euro 2012.

No comments:

Post a Comment