Sunday, July 1, 2012

Europæiske mestre Spanien slog Italien 4-0 efter

KIEV - Spanien ser hård i Europa Cup-finalen på samme tid sikre sig selv som forkæmpere for Europa efter en vellykket erobring af Italien 4-0 i 2012 European Cup finalen på Det Olympiske Stadion Kiev, Ukraine, søndag eller mandag (2012/07/02) tidligt om morgenen kl. Fire-mål sejr "La Furia Roja" trykt af David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres, og Juan Mata.

Begge hold startede kampen med en langsom tempo siden begyndelsen minutter. Spansk med Tiki-taka taktik, var i stand til at begrænse forsvaret af Italien. Xavi Hernandez åbnede den første mulighed for Spanien i det 10. minut. Men kuglerne hårde spark startede samarbejdet med centraleuropæiske lande Fabregras smarte uden for straffesparksfeltet kassen blev svævede over overliggeren tynde Italien.

Fire minutter senere, var den spanske endelig i stand til at ændre de første score takket være mål fra Silva i det 14. minut. Med udgangspunkt i en Xavi Hernandez, Andres Iniesta og tog gennem passet til Fabregas. Undslap offside fælden, Fabregas og derefter gennemboret hjertet af forsvaret, og lad den lokkemad dråbe er straks slået af Silva overskrift. Silva ledes bolden ind i målet, 1-0 til Spanien.

Left Behind ét mål, kan Italien ikke tie. Mario Balotelli næsten udlignet med en header, da Federico Balzaretti kors kan ikke blive skubbet over af målmand Iker Casillas i det 27. minut.

I midten af ​​første runde, mere Spanien overleve. I mellemtiden, Italien fortsætte med at forsøge at afmontere de forsvar Gerard Pique et al. Antonio Cassano fik en chance i det 29. minut. Desværre, AC Milan-angriberen har skud var svag, og bolden let kan forventes af Casiilas.

Fire minutter senere, igen Casillas igen udført fremragende. Denne gang, Real Madrid målmand var i stand til at modstå det barske spark Ignazio Abate ud af feltet i det 33. minut med meget godt.

Kombination af Andrea Pirlo og Riccardo Montolivo fortsætte med at begrænse forsvaret af Spanien, indtil det sidste minut af første halvår. Fortsatte med at angribe, "Gli Azzurri" tabt koncentration i forsvaret. Endelig kan det bruges til spansk for at score sit andet mål ved Alba i den 42. minut. Modtag kogt igennem passet fra Xavi, Alba og derefter sparke den horisontale retningsbestemte uden at kunne forudse Buffon.

Efter pausen, direkte Italien undertrykke det spanske forsvar. Stedfortræder Antonio Di Natale, havde en gylden mulighed efter en offside pass fra minut 51. Dog kan den bolde hårdt spark i straffeboksen stadig meget godt forventes af Casillas.

Bremset tempoet i spillet midtvejs gennem den anden. Italien synes vanskeligt at trænge ind det spanske forsvar. I mellemtiden, Vicente Del Bosque side, mere af bolden på midtbanen, mens lejlighedsvis ondsindede angreb fra vingerne.

Indtastning af de sidste ti minutter, Italien ser mere og mere frustreret over ikke at være i stand til at trænge den spanske fæstning. Det blev senere brugt af Iniesta og hans venner til at overtage spillet.

På den 84. minut endelig erstatning Fernando Torres knust håb i Italien efter den spanske var i stand til at tilføje keungulan 3-0. Modtagelse af feedback fra Xavi, Chelsea angriber, offside pass, og derefter straks instrueret kick off til venstre hjørne af målet uden at kunne forudse Buffon.

To minutter resterende, erstatning, Juan Mata opfylder score til 4-0 til Spanien efter i stand til at maksimere fordelene ved agn Torres. Resultat var også sidste indtil slutningen af ​​spillet og gøre Spanien som europamestre.

Ifølge UEFA, i hele spillet Spanien kontrollerede bolden så meget som 52 procent og fyret ni skud fra 14 præcise skud på mål. Den spanske skabt seks chancer ud af 11 eksperimenter.

Teams:
Spanien (4-3-3): 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, 17-Alvaro Arbeloa, 16-Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Rodríguez Pedro 58).

Italien (4-1-3-2): 1-Gianluigi Buffon, 7-Ignazio Abate, 15-Andrea Barzagli, 9-Leonardo Bonucci, 3-Giorgio Chiellini (6-Federico Balzaretti 21), 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, 16-Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.

Dommer: Pedro Proença (Portugal)

Eksempel: Den spanske spiller David Silva fejre et mål mod Italien i 2012 European Cup finalen på det olympiske stadion Kiev, Ukraine, søndag eller mandag (2012/07/02) tidligt om morgenen kl. Målet var at bane sejr i Spanien 4-0 og vandt Euro 2012.