Wednesday, May 16, 2012

Jakarta Metro Polis izni Lady Gaga Konser ver reddetti

Jakarta Metro Polis izni Lady Gaga Konser ver reddetti

Cakarta polis yetkilileri Bung Karno Ana Stadyumu, Senayan, Jakarta dünyasında Krallık şarkıcı Lady Gaga uygulanmasına izin vermeyi reddetti. Komite tarif edilse de zaten konser biletleri tükendi.
"Komitesi kalabalığın izin istemedim çünkü Polis Lady Gaga konseri önermiyoruz," Pazartesi günü burada Halkla İlişkiler Cakarta Polis Comr Rikwanto Başkanı söyledi.
Rikwanto komitesi kalabalığın bir rapor yayımlandı değil çünkü polis lisans Lady Gaga konserine yetkisine sahip olmadığını söyledi.
Rikwanto şarkıcı planı "Poker Face" Bung Karno Ana Stadyumu, Jakarta, Orta Jakarta, 3 Haziran 2012 olarak sahne alacak diyor.
Rikwanto komitesi Lady Gaga konseri prospektif kitleye konser biletleri satıldı edilmiştir bilgi alabilirsiniz.
Rikwanto o da Lady Gaga konseri bilgi planları Endonezya Ulema Konseyi (MUI), temsilcileri ve çeşitli toplum kuruluşlarının Evi bir hizip başından muhalefet olsun duyduğunu sözlerine ekledi.
Şarkıcının tam adı kısıtlamalar için Stefani Joanne Angelina Germanotta çünkü erotik ve Endonezya kültürüne uygun giymiş değil.
Big Daddy Entertainment Başkanı Michael Rush o henüz Bung Karno Stadyumu, Jakarta, kalabalıklar Lady Gaga konseri uygulanması ile ilgili bir polis izin gönderdi etmemişti doğruladı. Yani, o genellikle sadece iki üç hafta etkinlik başlamadan önce yapılmalıdır, dedi.
Lady Gaga konseri Bung Karno Stadyumu 3 Haziran 2012 tarihinde yapılması planlanan, Cakarta bildirildi tehdit etmişti Jakarta Polis izni yok.
Polis kalabalığı konser organizatörlerinden lisans uygulanmasına ilişkin bir rapor almış iddia etti.
"Komitesi kalabalığın izin istemedim çünkü Polis Lady Gaga konseri önermiyoruz," Jakarta Halkla İlişkiler Cakarta Polis Comr Rikwanto, Pazartesi (14/5) Başkanı söyledi.
İlgili haber, Michael Rush, Big Daddy Entertainment başkanı, Lady Gaga konser organizatörleri açıklama sağlamak gibi. Onun tarafı, Rush dedi, henüz polis kalabalığa bir lisans başvurusu döküm değildir.
Organizatörleri göre genellikle olaydan önce iki üç hafta ile ilgili izin isteyin. "Kesinlikle biz izin isteyecektir," Rush Pazartesi (14/5) telefon aracılığıyla söyledi.
Kabul Rush, lisanslama süreci organizasyon komitesi belirlenen takvime uygun olarak yapılmalıdır. Şu anda, dedi, başvuru sürecinde çabaları konser uygulanması yakın gelecekte gerçekleşecek, çünkü.
Konser Lady Gaga Endonezya İslami örgütlerin çoğunluğu doğmuştur boykot Endonezya Ulema Konseyi (MUI) Temyiz. Lady Gaga konseri reddi Endonezya'da değil, aynı zamanda diğer ülkelerde de değil sadece, tartışılmıştır.
"Onların reddi MUI teslim. Iyi değil görülmesi halinde Sonra MUI düzenlenen çağırdı, o zaman yapılması gereken," Wasekjen MUI, Tengku Zulkarnaen, Salı (15/5) dedi. Aslında Tengku Çin devlet de dahil olmak üzere Lady Gaga varlığını inkar birçok ülkede vardır, dedi.
Bu komünist devlet, sadece daha da tüm şarkı Lady Gaga yasak ve orada dolaşan oynadı daha, konser reddetti değildi. Göz önüne alındığında, Tengku Bu durumda konser reddetme veya izin vermek için tam güç hükümeti umuyoruz. "Hükümet veya güvenlik güçleri, bu durumda polis zarar konser gelecektir düşünüyorsanız güvenlik konuları hakkında daha fazla biliyordu polis, oldu" Tengku dedi.
Güvenlik nedeniyle bazı ülkeler giriş için insanları püskürtmek ve genellikle insan hakları kahramanlar iddia ülkelerde bile gerçekleşmesi için kullanılır. Örneğin, Cat Stevens kez Amerika'ya girişi engellendi, ve Yusuf Karadavi, din adamı giriş Arap ılımlılar Fransız inkar edilmişti. "Lady Gaga potansiyel kültür veya siyasete zarar veren Yani eğer, o güzel sadece Endonezya girdi reddedilmiş ise," Tengku dedi.
Bu esprili âlimler Lady Gaga Şeytan Lucifer ibadet olduğunu alenen söylediği öne sürüldü.
"Bu Pancasila berketuhanan Yüce göre bizim devlet açıkça aykırı rakamlar. Giysileri her zaman seksi görünüyorsun. Kız biz zarar görmesini şeklini giyinmiş sonra Korkulan," Tengku dedi.
Dikkate yasaklayan ek olarak Gaga, şüphesiz Pornografi Kanunu ihlal edilebilir edildi. Tengku böylece kötü etkisini ortaya sağlamak. Gaga Şarkı Sözü birçok kültürel ve dini değerlerin ihlali olarak değerlendirmiştir. "Not bizim nesil yetiştirmek at all. Peki neden zarar sürece, herhangi bir yarar tutulan şey getirmiyor?" dedi.
Ust, arkadaşımın babası onu almak için bir mücadeleden sonra oğluna Lady Gaga konser biletleri sunmaktan gurur duyar ve fiyatı bir müzik konserine normal boyutu için oldukça pahalıdır. Ben Lady Gaga illuminati simgesi olarak kullanılan bir rakamdır, biliyorum. Ne yasal müzik konseri Lady Gaga?
Tanrı'nın kulu
Waalaikumussalam wr wb
Başından bu gibi velilerin fenomen Peygamber rahatsız edilmiş yaşlı bir adam meyahudikan çocukları olarak tasvir edilir. Ancak, belki de şeytana ibadet doktrinleri ve ritüelleri yayılması birincil yolu haline gelmiştir dünyanın üstün müzik ve film endüstrisi, gelişimi hakkında bilgisizlik.
Bazı topluluklar sadece pozitif tarafı bir görünüme sahip olabilirsiniz, ya da bazı Müslüman sanatçılar yeni bir kavram yan bir görünüm ve harika bir konser ya da diğer bakış noktası var. Pozitif düşünmeye olarak onlara, seni hatırlatır. Adam sonunda iblisler ve ömür boyu pişmanlık ile sabote, zihni çok fazla güvenmeyin, Allah'ın emir ve yasaklarına güveniyor.
Benzer şekilde, yeni bir konsept ve büyük bir konserle, şeytan dünya meselelerinde daima güncel bir kavram olduğuna inanıyorum Allah'ın anmaktan insan ihmali olduğunu. Lady Gaga, şarkı ve eylem, yayılma ve zihin, kaos, boşluk, ve tüm değerleri, kuralları ve dinden özgür boşluğu göstermek davranış modelleri.
O da bir şeytan tapan (o Lucifer, Hıristiyanlık içinde şeytan adına yemin edildiğinde Youtube'da görebilirsiniz) 'dir. Ve, gibi Dailymail tarafından bildirilen, Intercontinental Hotel, Londra, İngiltere, az bir işçi tartışmalı şarkıcı otel küvetin içinde çok sayıda kan benzeri bir sıvı terk ettiğini bildirmişti.
Bu nedenle, otel ayrıca 25 yaşındaki şarkıcı kan medya tarafından şeytanın ritüel ibadet yapmış olduğu şüpheli. Gaga dünyanın halkın moralini etkileyen ve zarar için kullanılan İlluminati için bir kukla olduğunu. Açıkça İlluminati sembolleri göstermek onun şarkıları video klipleri görülebilir.
Örneğin, (Göz All-Seeing) ve Baphomet, okült, Batı toplumunun tanrının gözleri. Sözleri kaba ve seksi olduğu için Çin'de, Lady Gaga şarkıları onlarca yasaklandı. Bu nedenle, onun konser izlemek yasalara aykırıdır.
Zaten bilet satın aldı ve daha sonra iptal edenler için, o kesinlikle iyi soyunma tarafından telafi edecek Allah'a ve Allah tarafından kaydedilmiş iyi bir adam. Yusuf el-Karadavi, kitabı al-Halal wa fi al-haram el-İslam'ın müzik memboleh bir din adamı, müziğin herhangi bir hükmünün edilebileceği açıklar.
Diğer şeyler arasında, başlık ve şarkı İslami yasaları ve görgü ihlal etmediği, İslam'ın çelişmediğini şarkı olabilir, ama nasıl şarkı ve şarkı haram yapmak için hareket olabilir. İslâm da yasaklar ve muharebe savurganlık ve ötesinde, hatta ibadet, eğlence ve savurganlık bolluk bırakın.
Bizim akademisyenler de amel ve bu tür içki içme ya da eylem ve giyim çıplaklık ve itaatsizlik hoşgörü ile dolu iken yaptığımız gibi diğer yasadışı davranış, ardından ise şarkı ve bu şarkının haram olacağını kabul etmektesiniz. Allah Teâlâ en iyi Bish shawab bilir
Ustaz Nasir Bachtiar Çarşamba, Nisan 25, 2012 konusunu sorgulayan Cumhuriyeti gazete sütunu bölümünden

No comments:

Post a Comment